azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.255
- Πόντοι
- 39.777
10 του μήνα επιστρέφειΚαλησπερα παιδια σκεφτομαι να παω μια βολτα απο την περιοχη σημερα μηπως εχει δει κανεις αν επεστρεψε η καρινα;
10 του μήνα επιστρέφειΚαλησπερα παιδια σκεφτομαι να παω μια βολτα απο την περιοχη σημερα μηπως εχει δει κανεις αν επεστρεψε η καρινα;
Δεν το εγραψα εγω αυτο.Διαπίστωση ότι τα μπουρδελα στη θεσσαλονικη συντηρούνται απ αυτούς! Και ότι άμα κάνουμε εμπάργκο εμείς θα συντηρηθούν από αυτούς!
Αζα χάθηκες!!!10 του μήνα επιστρέφει
Δεν ξέρω τι να σου πωΜαλλον σε συμπαθησε γι αυτο δεν ειπε τιποτα.
Αποφεύγω να γράφω γιατί έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις και δεν με απασχολεί το χρήμα . Προφανώς και δε θα πληρώσω το κρέας για ψάρι αλλά δεν θα είναι η κριτική μου αποδεκτή από τους περισσότερους και θα με λένε αβανταδόρο . Αν κάνει συγκεκριμένα πράγματα η κοπέλα και μου αρέσει λίγο, περνάω καλά για το τι ζητάω .Δε ρίχνεις κ καμία ενημέρωσή στα cg ποιες πήρες κ πως πέρασες
Στόμα σίγουρα Ρίτα, Φρίντα, Βλάντα,Νάταλι... παλιότερα και Σουζάνα,δεν ξέρω αν το συνεχίζει.Καλησπέρα ξανα μάγκες μιας και δεν πήρα σαφή απάντηση θα ρωτήσω ξανα γιατί είμαι και από μακριά. Υπάρχουν κοπέλες που κάνουν τελειωτικό πρόσωπο η στόμα ; Η Βυζια ; Δεν θέλω να μου πείτε αν ήταν καλή η όχι απλά αυτό. Έχω αυτό το φετίχ. Φράγκα και εμφάνιση 2η μοίρα
Συνεχίζει ακόμα η Σουζάνα κανονικότατα.Στόμα σίγουρα Ρίτα, Φρίντα, Βλάντα,Νάταλι... παλιότερα και Σουζάνα,δεν ξέρω αν το συνεχίζει.
Πρόσωπο δεν ξέρω έχω καιρό να το επιχειρήσω, αυτό συνήθως το κερδίζεις μέσα στο δωμάτιο
Και αυτοί.Απλά δεν έτυχε να κανείς βόλτα το καλοκαιράκι να δεις τα καγιέν και τα παραμερα παρκαρισμένα.Συναδελφε δεν θελω να στο χαλασω.. απλα να ξερεις οτι, οι μονοι βαλκανιοι που πηδανε στα στουντιο.. ειναι οι οδηγοι νταλικας που παρκαρουν κοντα στα σπιτακια.![]()
Ναι ανάγκη έχουν οι μαγαζάτορες τα λεφτά σου και τα λεφτά του Νικολάκη απο το Κορδελιο.Όταν καταλάβετε ότι τα σπιτάκια είναι βιτρίνα και απλά παραμένουν ανοιχτά για ξέπλυμα χρήματος τότε ίσως ξυπνήσετε απο τον ύπνο του δικαίου…Διαπίστωση ότι τα μπουρδελα στη θεσσαλονικη συντηρούνται απ αυτούς! Και ότι άμα κάνουμε εμπάργκο εμείς θα συντηρηθούν από αυτούς!
Ενώ οι Έλληνες πολύ χρήμα.Βασικός μισθός 650 μικτά,φόρος 24%,ρευματα,αερια,λογαριασμοι στον θεό και οι μισοί και παραπάνω τρώνε από τα επιδόματα που τους δίνει ο κουλης.Θεσσαλονίκη 80% ανεργία…!Παντως το καλοκαίρι στην Χαλκιδική ελληνικά δεν ακούς.Επειδή έχω εξοχικό στο πρώτο πόδι και τα ξέρω να σε ενημερώσω ότι οι Έλληνες αρχίζουν να φαίνονται κατά τον Αυγούστο.Ιούνιος-Ιούλιος και αρχές Αυγούστου κυκλοφορούν μόνο βαλκάνιοι.Ναι τοσο αναπτυσομενες..που οσους σερβους εχω στα σοσιαλ..ολο λεφτα μου ζητανεεχω βαρεθει να βλεπω στα μνμ να μου γραφουν, μαι φρεντ μια χελπ παρακαλω
![]()
Αυτό με τη τομη έχει να κάνει με λιποαναρρόφηση?καλημέρα από μένα! Πέρασμα με Σανέλ από villa erotica την Κυριακή. Ευδιάθετη και χαμογελαστή γενικά. Είχε μια μεγάλη ουλή-τομή κάτω χαμηλά στην κοιλιά, αλλά γενικά το σώμα ήταν σφιχτό. Μεγάλη ωραία κωλαρα και ωραία φτιαχτα βυζια. Στα του αγώνα καλή πίπα με λίγο χέρι, γούσταρε αρκετά το γλείψιμο όπου κατέβασε λίγα υγρά. Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω γαμηθηκε καλά και κοιτούσε καυλωτικα και την γύρισα reverse για να βλέπω την κωλαρα της. Ήθελα να την πάρω στα 4 αλλά είχα ενα χτύπημα στο γόνατο και δεν ήθελα να ζορίσω το πόδι μου, όποτε την έβαλα να κάτσει πάνω μου να την γλειψω και να τον παίξω για το τελείωμα. Εκεί όντως έχυσε αρκετά αφού με γέμισε ζουμιά. Ούτε καλή ούτε κακή εμπειρία. 6/10 θα έλεγα δεν είπε όχι σε τπτ και ήταν ιδιαίτερα ευγενικά και χαμογελαστή. Προσωπικά με χάλασε η ουλή.
Επίσης από Δευτέρα επιστρέφουν στα Villa Erotica- Hot lady, οι Αμπερ Παολα και Τατιανα. Όπως επίσης και στο paradise η Luna η Βραζιλιάνα. Οποίος δεν πήρε την τελευταία να μην την χάσει.
Εγω το έγραψα αυτό..... Μπορεί να κάνω λάθος γιατί η λιποαναρροφιση συνήθως δεν έχει τέτοιες μεγάλες τομές.....Αυτό με τη τομη έχει να κάνει με λιποαναρρόφηση?