You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Attraxx
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzosxa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 922
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Aitheras69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Τετάρτη μεσημέρι θα ειναι κανεις για παρε-δωσε?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.479
- Πόντοι
- 9.115
Μεσημέρι έχουμε πάρε δώσε με ψητά, τυπε.Τετάρτη μεσημέρι θα ειναι κανεις για παρε-δωσε?
lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 366
Λέω να πάω κατα τις 4. Θα είναι καμια ψωλιτσα να μς αδειασει?η κάμια ψωλη να την αδειασω?
michalis xania
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2016
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους!! Ποια είναι η πιο συνηθισμένη ώρα που έχει κόσμο;
Για τι ηλικίες μιλάμε ; Γιατί στα περισσότερα σχεδόν όλοι είναι 50+++Πήγα εχθές πέρασα πολύ όμορφα , δεν ήξερα από που μου έρχονται οι πουτσες
Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 318
- Πόντοι
- 21
Ηταν ένας μεγάλος σίγουρα πάνω από 50 και οι άλλοι δύο 40-42 το πολύ και ένας 30αρης στην αρχή μόνος τουΓια τι ηλικίες μιλάμε ; Γιατί στα περισσότερα σχεδόν όλοι είναι 50+++
sperfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
Επίσκεψη σημερα το μεσημέρι σε αναζητηση μεγάλης και χοντρής πουτσας. Πολλές οθονες εκτος λειτουργίας λογω βλάβης και σε μια καμπίνα έλλειπε εντελώς γεγονός απαράδεκτο. Στα του κόσμου τωρα: καμια 15αρια θαμώνες στο φάσμα των ηλικιών 25-65. Ο πιο μεγάλος σε ηλικία και με φάτσα ναυάγιο κυκλοφορούσε με το βρακι μεσα στο μαγαζι νομίζοντας πως θα τέρψει περισσότερους. Έφαγε άκυρο απο όλους. Στην πλειοψηφία τους οι θαμώνες παθητικοί στην αναζητηση του χαμένου θησαυρού. Μετα απο ενα δίωρο και δυο πουτσες μια medium και μια xxl έφυγα. Ελπίζω να μην ξανα παρατηρηθεί το φαινόμενο με τις χαλασμένες οθονες
Aitheras69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Μπορει καποιος θαμωνας να μου πει? Οταν πηγα ειδα μονο τις καμπινες κατω και πανω. Υπαρχει κεντρικη αιθουσα ή κάτι αλλο εκει μεσα?
youngmistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
απο οτι θυμαμαι μονο καμπινες εχει, κεντρικη αιθουσα κτλ θα βρεις στο 8 downtownΜπορει καποιος θαμωνας να μου πει? Οταν πηγα ειδα μονο τις καμπινες κατω και πανω. Υπαρχει κεντρικη αιθουσα ή κάτι αλλο εκει μεσα?
youngmistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
τι ωρες ειναι ανοιχτο γτ σημερα οταν πηγα 12 το μεσημερι ηταν κλειστο
sex_is_my_favorite_sport
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Ρε μαστορα θα μας τρελανεις πηγες εκει και μετα μπαινεις εδω να ρωτησεις; Σου δεσανε τα ματια στο ταμειο;Μπορει καποιος θαμωνας να μου πει? Οταν πηγα ειδα μονο τις καμπινες κατω και πανω. Υπαρχει κεντρικη αιθουσα ή κάτι αλλο εκει μεσα?

Aitheras69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Ρε μπετοβλακα στην εισοδο δε μου ειπαν τιποτα. Οταν πηγα μονο τις καμπινες ειδα. Το dark room τι φαση? Ποσο πιο dark απεξω δηλαδή?Ρε μαστορα θα μας τρελανεις πηγες εκει και μετα μπαινεις εδω να ρωτησεις; Σου δεσανε τα ματια στο ταμειο;![]()
Δεν υπάρχει κεντρική αίθουσα-dark room. Μόνο αυτά που είδες δύο όροφοι δηλαδή με καμπίνες προβολών.Ρε μπετοβλακα στην εισοδο δε μου ειπαν τιποτα. Οταν πηγα μονο τις καμπινες ειδα. Το dark room τι φαση? Ποσο πιο dark απεξω δηλαδή?
Aitheras69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Παρασκευή κατα τις 13:00 θα ειναι κανεις για αλληλοτσιμπουκωμα???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις