Μπορείς αδερφέ να μου στείλεις το νούμερο τηςΕνα pm και σε μενα παιχτη μου αν μπορεις με το προφιλ απο FB
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπορείς αδερφέ να μου στείλεις το νούμερο τηςΕνα pm και σε μενα παιχτη μου αν μπορεις με το προφιλ απο FB
ΑυτοΤαλαιπωρηθηκε με τον δικό της, δηλαδή τώρα πια πρώην της ( εδω και καιρό πολύ). Ο τύπος άλλαξε και κινητό για να μην τον παίρνει τηλ. Από ότι κατάλαβα δεν μπορούσε η ίδια να το δεχτεί με τίποτα, του χτύπαγε κουδούνια, χωρίς να την περιμένει ενώ της είχε πει να μην είναι πια μαζί. Ο τύπος έφυγε από το σπίτι του. με την άδεια του τα γράφω αυτά. Τώρα πια η "Αμαντα" θα είναι ξεκούραστη και μαχιμη όπως πάντα ήταν διότι το πήρε απόφαση θέλει δεν θέλει. ΤΕΛΟΣCervantes το αστείο όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι εγώ παίζει να είχα περισσότερα λεφτά στο πορτοφόλι μου απ' αυτόν, δεν είμαι δα και κανένας πιτσιρικάς για να με υποτιμήσει, 39 χρονών είμαι και πάντα καλοντυμένος οπότε από τίποτα δεν έπρεπε να εξάγει το συμπέρασμα ότι ο 50+ που πιθανόν μαδούσε είχε περισσότερα φράγκα να της σκάσει... Τέλος πάντων, αυτή έχασε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πώς την είδες; Γιατί κάποιοι λένε ότι είναι λίγο κομμάτια τώρα τελευταία
Αυτό τώρα το μαθαίνωΑυτοΤαλαιπωρηθηκε με τον δικό της, δηλαδή τώρα πια πρώην της ( εδω και καιρό πολύ). Ο τύπος άλλαξε και κινητό για να μην τον παίρνει τηλ. Από ότι κατάλαβα δεν μπορούσε η ίδια να το δεχτεί με τίποτα, του χτύπαγε κουδούνια, χωρίς να την περιμένει ενώ της είχε πει να μην είναι πια μαζί. Ο τύπος έφυγε από το σπίτι του. με την άδεια του τα γράφω αυτά. Τώρα πια η "Αμαντα" θα είναι ξεκούραστη και μαχιμη όπως πάντα ήταν διότι το πήρε απόφαση θέλει δεν θέλει. ΤΕΛΟΣ
Για ποιο θέμα μιλάς ρε φίλεΑυτό τώρα το μαθαίνω
ΑυτοΤαλαιπωρηθηκε με τον δικό της, δηλαδή τώρα πια πρώην της ( εδω και καιρό πολύ). Ο τύπος άλλαξε και κινητό για να μην τον παίρνει τηλ. Από ότι κατάλαβα δεν μπορούσε η ίδια να το δεχτεί με τίποτα, του χτύπαγε κουδούνια, χωρίς να την περιμένει ενώ της είχε πει να μην είναι πια μαζί. Ο τύπος έφυγε από το σπίτι του. με την άδεια του τα γράφω αυτά. Τώρα πια η "Αμαντα" θα είναι ξεκούραστη και μαχιμη όπως πάντα ήταν διότι το πήρε απόφαση θέλει δεν θέλει. ΤΕΛΟΣ
πάντα έτσι ήταν. το άτομο δεν είχε ποτέ πρόβλημα ξέρει ακόμα και τους εκτός μαγαζιού. για τελείως άλλους λόγους της είπε τέλος και άλλαξε κινητά. αυτή είχε. πρόβλημα. αλλά στην δουλειά πάντα ήταν μαχιμη η καλύτερη. Οπως και θα συνεχίσει να είναι.Ωραία τώρα πλέον η Αμάντα θα τον ξανατρώει με την ίδια λύσσα όπως καιρούς πρίν.
Είναι ακόμα στο Χαλαρά ή έχει αλλάξει στέκι.πάντα έτσι ήταν. το άτομο δεν είχε ποτέ πρόβλημα ξέρει ακόμα και τους εκτός μαγαζιού. για τελείως άλλους λόγους της είπε τέλος και άλλαξε κινητά. αυτή είχε. πρόβλημα. αλλά στην δουλειά πάντα ήταν μαχιμη η καλύτερη. Οπως και θα συνεχίσει να είναι.
Στο Λα Λουνα είναι... Πάντως πήδημα μόνο στο μαγαζί, στη καβατζα κάνει.... Της πρότεινα 1-2 φορές για ξενοδοχείο αλλά δεν....Είναι ακόμα στο Χαλαρά ή έχει αλλάξει στέκι.
Να φανταστώ 50άρικο όπως οι είναι οι τιμές. Μην ζητάει κανα80άρι.Στο Λα Λουνα είναι... Πάντως πήδημα μόνο στο μαγαζί, στη καβατζα κάνει.... Της πρότεινα 1-2 φορές για ξενοδοχείο αλλά δεν....
καλησπεραΝα φανταστώ 50άρικο όπως οι είναι οι τιμές. Μην ζητάει κανα80άρι.
καλησπεραστο playboy στο κερατσινι τι φάση είναι?
Μάθε να διαβάζεις παραθέσειςΓια ποιο θέμα μιλάς ρε φίλε
Δες PM. Καλό είναι αυτά να μην απαντιούνται δημοσίωςΚαλησπέρα σε όλους, μήπως κάποιος γνωρίζει αν στο Χαλαρά ή Σκορπιό ή La Luna κάνει κάποια κοπέλα πρωκτικό;
Μάγκες η Πατρίτσια πόσα παίρνει? Πρόγραμμα? Ξέρει κανείς?Έσενα θα σου αρέσει πολύ στο Λα Λουνα η Πατρίτσια, αλλα δουλεύει Τετάρτη, Παρασκευηκαι Σαββατο. Είναι 1.78, ετών 30, γουστάρει αυτό που κάνει , βυζια τέλεια. Στο λεώ επειδή σου άρεσει η Αμάντα από Χαλαρά, σίγουρα θα σου αρέσει και η Πατρίσια, είναι ιδια περίπτωση.
Αν είναι μία από Κούβα τοτε 50 παίρνει.Μάγκες η Πατρίτσια πόσα παίρνει? Πρόγραμμα? Ξέρει κανείς?
Όχι μια από Πολωνία είναι γύρω στο 1.75 μιλαφακι με βιζαρεςΑν είναι μία από Κούβα τοτε 50 παίρνει.
Την γάμησα στην καβατζα αλλά λίγα πράγματα. Δίνει και τηλέφωνο για ραντεβού ακόμα και για να καθαρίσει σπίτια...