giwrgospap1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδιά αν μπορείτε στείλτε και σε εμένα μια
Για στείλε και εδώ αν μπορείς..Στελνω
Στείλε κ απο δω αδερφεεε milf μέχρι να σβήσει ο ηλιος!!Στελνω
Θελουμε κ μεις !Εχεις μήνυμα
τη θελω!!Αν εχει κάποιος όρεξη για μπιρι μπιρι ,ψαχνει αντρα αλλα για αγαπες και λουλουδια,50αρα χωρισμενη 1,50 (αλλα λενε κοντη στο κρεββατι,ψηλή για βολτα),αλλιως οποιος θελει χτυπάει την κόρη (ψαχνει χορηγο)
στειλε τυπε ειμαι gilfakiasΑν εχει κάποιος όρεξη για μπιρι μπιρι ,ψαχνει αντρα αλλα για αγαπες και λουλουδια,50αρα χωρισμενη 1,50 (αλλα λενε κοντη στο κρεββατι,ψηλή για βολτα),αλλιως οποιος θελει χτυπάει την κόρη (ψαχνει χορηγο)
γεια στειλε αδερφε και απο εδω αν μπορειςΑν εχει κάποιος όρεξη για μπιρι μπιρι ,ψαχνει αντρα αλλα για αγαπες και λουλουδια,50αρα χωρισμενη 1,50 (αλλα λενε κοντη στο κρεββατι,ψηλή για βολτα),αλλιως οποιος θελει χτυπάει την κόρη (ψαχνει χορηγο)
Ακριβώς. Ξέρουν τι θέλουν ρε αδελφέ και ξέρουν τον τρόπο να σε καυλώσουν!!οι μιλφάρες είναι το καλύτερο ναρκωτικό. Ειδικά αυτές που ψάχνονται.
Ακριβώς. Ξέρουν τι θέλουν ρε αδελφέ και ξέρουν τον τρόπο να σε καυλώσουν!!
Πριν κανένα χρόνο τραβιόμουν για κάνα δίμηνο με ένα μιλφακι 39 χρόνων. Ότι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου. Και σε σεξουαλικο επίπεδο, αλλά και σε πνευματικό.Να σε ξεζουμισουν κανονικα!
καλησπεραα μπορεις και απο δω να στειλεις ?Εστειλα
Πριν κανένα χρόνο τραβιόμουν για κάνα δίμηνο με ένα μιλφακι 39 χρόνων. Ότι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου. Και σε σεξουαλικο επίπεδο, αλλά και σε πνευματικό.
και σε μένα αν μπορείς αδερφέΕστειλα
δωστε και εδω ρε μαγγες.Ακριβως