Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.857
- Πόντοι
- 746
Δεν θυμάμαι δεν είχα επισκεφθεί γιατί από τηλ ήταν λίγο κάπως !Παθητική θυμάμαι δήλωνε αυτή
Δεν θυμάμαι δεν είχα επισκεφθεί γιατί από τηλ ήταν λίγο κάπως !Παθητική θυμάμαι δήλωνε αυτή
Κανείς άλλος που μπορεί να δώσει λεπτομέρειες?![]()
Μονο Αποφασισμενοι Για Τρανς Κοριτσια
Ειμαι η Μιχαελα,βρισκομαι στο περιστερι ενεργοπαθητικη τα παντα γινονται με προφυλαξη.προσεχω κ την υγεια μου κ την υγεια των αλλων Αν θες να βρεθουμε καλεσε με μονο απο κινητο και μονο κληση ,οχι στο viber το δωρακι μου 60e λειτουργω και στους 2 ρολους κανονικα με κανονικη στυση ο χωρος μου...kanesex.com
Καλησπέρα εχει παει κανεις?
Πιστεύω ότι παίζουν κ καλύτερεςΚανείς άλλος που μπορεί να δώσει λεπτομέρειες?
Πανέμορφη, εμφάνιση μοντέλου,θα κλάψεις...τα λεφτά σου , ούτε να σε πληρώσει δεν αξίζειΜοdel Lisa και στου δυο ρόλους για καποιον χωρις πολλές εμπειρίες, τι γνώμες έχετε ?
100???? Ε όχι σε καμία περίπτωση. Εντάξει άτομο, έχει χαβαλέ αλλά όχι για 100 ευρώ.Και εγώ θέλω να την επισκεφθώ την συγκεκριμένη , αν κάποιος έχει πληροφορίες ας γράψει , μην κλάψουμε το 100αρι
Έχω πάει μαζί της πρίν κάνα χρόνο με 60€ στο προσοπο οπός την βλέπεις πολύ όμορφη.σομα μπαμπατσικο ενό στο ινσταγκραμ παλιές φότο ήταν θεά.προσοντα μέτρια πολύ λειτουργικά.δεν είναι ξεπετα με μένα πάντως δούλεψε και μου έκανε τα χατίρια.δεχεται πίπα με προφυλακτικόΚαι εγώ θέλω να την επισκεφθώ την συγκεκριμένη , αν κάποιος έχει πληροφορίες ας γράψει , μην κλάψουμε το 100αρι
Παθητική είναι;Γεια σας συναγωνιστές.
Έχει κανείς άποψη για την Αντζυ?
![]()
τρανς-άντζυ
Ενεργοπαθητικη Νέος Κόσμος Φιξ τηλ 6982241698 δωράκι 60 και ονλυ φανς onlyfans.com/aliceathenskanesex.com
Ευχαριστώ
Πολυ καλη περιπτωση! Ειναι λιγο "ντιβα" (σχετικα με το υφακι), αλλα ευτυχως σε λογικα πλασια, καμια σχεση με τη Λια Αγαπητου. Μακραν ανωτερη απο τη Λια. Και με καλο/λειτουργικο εργαλειο. Εχει υπεροχο, θηλυκο κορμι και αξιζει εξισου στον παθητικο ρολο.Συγγνώμη που ξανά ρωτάω απλά δεν έλαβα απάντηση... Και πραγματικά όσο και αν διάβασα το thread Elena Sunrise μπερδεύτηκα.. αμφιλεγόμενες γνώμες. Υπάρχει κάποιος με πρόσφατη εμπειρία ? Ίσως Θεσσαλονικείς?
Είναι καλή στο ενεργητικό γτ πολλοί λένε ότι προτιμάει να είναι παθητικήΠολυ καλη περιπτωση! Ειναι λιγο "ντιβα" (σχετικα με το υφακι), αλλα ευτυχως σε λογικα πλασια, καμια σχεση με τη Λια Αγαπητου. Μακραν ανωτερη απο τη Λια. Και με καλο/λειτουργικο εργαλειο. Εχει υπεροχο, θηλυκο κορμι και αξιζει εξισου στον παθητικο ρολο.
Δε μου εδειξε κατι τετοιο να σου πω την αληθεια. Εδειχνε να απολαμβανει και τους 2 ρολους εξισου καλα. Πχ η Αγγλιδα Emily TS δειχνει οτι προτιμαει περισσοτερο τον παθητικο ρολο, ενω η Isabella Bigcock24 ειναι ξεκαθαρα ενεργητικη...Είναι καλή στο ενεργητικό γτ πολλοί λένε ότι προτιμάει να είναι παθητική
Κάταλαβα μπρο...Γτ θέλω να πάω κ είχα ένα ενδιασμοΔε μου εδειξε κατι τετοιο να σου πω την αληθεια. Εδειχνε να απολαμβανει και τους 2 ρολους εξισου καλα. Πχ η Αγγλιδα Emily TS δειχνει οτι προτιμαει περισσοτερο τον παθητικο ρολο, ενω η Isabella Bigcock24 ειναι ξεκαθαρα ενεργητικη...