Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Αυτή η Βιολέτα στο Inside πως είναι από κοντά σε θέμα εμφάνισης και απόδοσης; Αξίζει επίσκεψη;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αυτή η Βιολέτα στο Inside πως είναι από κοντά σε θέμα εμφάνισης και απόδοσης; Αξίζει επίσκεψη;
Είναι ένα όμορφο αδύνατο γκομενάκι αλλά έτσι και κάνεις να φύγεις μπορεί να σε βρίσει κιόλας...δεν έχει καλό χαρακτήρα και νομίζω αυτό εξηγεί κιόλας το ότι ενώ δουλεύει αρκετά χρόνια, ελάχιστες αναφορές έχουν γίνει στο όνομα της και αν θυμάμαι στην πλειοψηφία τους αρνητικές

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Είναι ένα όμορφο αδύνατο γκομενάκι αλλά έτσι και κάνεις να φύγεις μπορεί να σε βρίσει κιόλας...δεν έχει καλό χαρακτήρα και νομίζω αυτό εξηγεί κιόλας το ότι ενώ δουλεύει αρκετά χρόνια, ελάχιστες αναφορές έχουν γίνει στο όνομα της και αν θυμάμαι στην πλειοψηφία τους αρνητικές
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
60
Πόντοι
0
Από την δικιά μου οπτική μεριά ούτε όμορφο θα λεγα. Αδύνατο καχεκτικο με αδιάφορο σαλοναρισμα εντελώς. Και 2-3 φορές την έχω πετύχει με την ίδια τσα2 που επίσης είναι ιδιαίτερα αγενής.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Από την δικιά μου οπτική μεριά ούτε όμορφο θα λεγα. Αδύνατο καχεκτικο με αδιάφορο σαλοναρισμα εντελώς. Και 2-3 φορές την έχω πετύχει με την ίδια τσα2 που επίσης είναι ιδιαίτερα αγενής.
Που πας ρε φίλε με αυτό το Νικ;
Πολλά τα παράσημα ;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ναι αυτό με την τσατσά το είχα ξεχάσει... είναι το ίδιο αχωνευτη και αγενής.
Και βασικά είναι και ο λόγος που σπάνια μπαίνω στο συγκεκριμένο σπίτι όταν κάνω τσάρκα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Περασμα χθες το βραδυ με Συλβια απο σεξ ν δε σιτυ. Μαλλον δεν ειχε κεφια το μωρο. Παντως ομολογω να πω με εξεπληξε το ποσο αδυνατισε η δεν το ειχα παρατηρησει την προηγουμενη φορα, αλλα μεσα στο δωματιο πολυ ξενερωμενη μου φανηκε. Δεν νομιζω να ξαναπαω.

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Σημερα επισκεψη με Ναρυ. Τι να πω........ Περασα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α ισως και καλυτερα απο οτι περνουσα με Λαρα. Μπραβο της παντως. Το εχει.
Η Λαρα απο συμπεριφορα ειναι μια κατηγορια μονη της. Δεν την φτανει καμμια.
Σταθερός στις απόψεις βλέπω.

Τελευταία τροποποίηση:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Σταθερός στις απόψεις βλέπω.
Τελικα η απουσια της Λαρας με ειχε κανει να ξεχασω το ποσο καλη ειναι μεσα στο δωματιο, τρομαρα μου την συγκρινα και με την Ναρυ. Τι να πω για την Λαρα, πολυ καλη μεσα στο δωματιο και γιαυτο δεν εχει κλεισει μπουτι η κοπελα απο χθες που ηρθε! Και ανεβασε το λεβελ ακομα πιο ψηλα και απο την τελευταια φορα που την θυμομουν.

Αυτο δεν το εκανες παραθεση ομως ε.
Μια χαρα σταθερος ειμαι στις αποψεις μου.
Για αλλη μια φορα καποιος παει και καλα να μου την "πει" αλλα τετοιοι ειστε. Τρωτε μονοι σας τα μουτρα σας.

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Αυτο δεν το εκανες παραθεση ομως ε.
Μια χαρα σταθερος ειμαι στις αποψεις μου.
Για αλλη μια φορα καποιος παει και καλα να μου την "πει" αλλα τετοιοι ειστε. Τρωτε μονοι σας τα μουτρα σας.
Κάθε άλλο θα έλεγα, διακρίνω μια αστάθεια στις απόψεις σου όπου ο αρχικός σου ενθουσιασμός σε κάνει να ισοπεδώνεις τα πάντα, τα οποία στη συνέχεια ανατρέπεις εκ νέου. Το ίδιο και με Σύλβια, ευτυχώς κατάλαβες ότι είναι κυκλοθυμική και λειτουργεί ανάλογα τη "διάθεση".

Δε γνωρίζω τι πάει λάθος μαζί σου αλλά αν νομίζεις πως όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω σου και ότι γράφεται πάει προς "επίθεση"... να σε ενημερώσω εντελώς φιλικά και συναδελφικά να κατέβεις από το καλάμι. Επίσης δε γνωρίζω ποιοι είναι οι "τέτοιοι είστε". όταν μιλάς μαζί μου θα αναφέρεσαι σε εμένα συγκεκριμένα και όχι γενικά και αόριστα. Τα σέβη μου.

Τελευταία τροποποίηση:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Κάθε άλλο θα έλεγα, διακρίνω μια αστάθεια στις απόψεις σου όπου ο αρχικός σου ενθουσιασμός σε κάνει να ισοπεδώνεις τα πάντα, τα οποία στη συνέχεια ανατρέπεις εκ νέου. Το ίδιο και με Σύλβια, ευτυχώς κατάλαβες ότι είναι κυκλοθυμική και λειτουργεί ανάλογα τη "διάθεση".

Δε γνωρίζω τι πάει λάθος μαζί σου αλλά αν νομίζεις πως όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω σου και ότι γράφεται πάει προς "επίθεση"... να σε ενημερώσω εντελώς φιλικά και συναδελφικά να κατέβεις από το καλάμι. Επίσης δε γνωρίζω ποιοι είναι οι "τέτοιοι είστε". όταν μιλάς μαζί μου θα αναφέρεσαι σε εμένα συγκεκριμένα και όχι γενικά και αόριστα. Τα σέβη μου.
Πολυ σωστη η τοποθετηση σου.
Δεν νομιζω ολος ο κοσμος γυριζει γυρω μου απλα τωρα τελευταια επικρατει στο φορουμ μια "επιθετικοτητα" ως προς εμενα (σε αλλα νηματα) ευτυχως ομως ο αντμιν του σαιτ "ξεφορτωθηκε" τα εν λογω ατομα μιας και ειχανε καταντησει κουραστικοι.
Για σενα συγκεκριμενα δεν εχω να πω κατι ισα ισα που σε συμπαθω κιολας.
Φιλικα και το τελιωνο εδω.

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Πολυ σωστη η τοποθετηση σου.
Δεν νομιζω ολος ο κοσμος γυριζει γυρω μου απλα τωρα τελευταια επικρατει στο φορουμ μια "επιθετικοτητα" ως προς εμενα (σε αλλα νηματα) ευτυχως ομως ο αντμιν του σαιτ "ξεφορτωθηκε" τα εν λογω ατομα μιας και ειχανε καταντησει κουραστικοι.
Για σενα συγκεκριμενα δεν εχω να πω κατι ισα ισα που σε συμπαθω κιολας.
Φιλικα και το τελιωνο εδω.
Όπως ανάφερα και χωρίς περαιτέρω σχολιασμούς, καμία "επιθετικότητα" εκ μέρους μου. αμοιβαία και φιλική η συμπάθεια.

Τελευταία τροποποίηση:

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Καρίνα- Όπως ανάφερε ο φίλος Αλ και άλλοι σύντροφοι, δυνατό τσιμπούκι.

Αφήνω την παρακάτω κριτική

Καλό βόλι. :hi:
καλυτερη απο την μεγιστη τσαρινα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom