GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.534
- Πόντοι
- 7.636
VIlla Erotica, έφαγε το μανίκι της, πολύ καλή για μένα.....γκαυλόφατσα, και βυζάρες το milf!!!Η Εμμανουέλα είναι πουθενα
VIlla Erotica, έφαγε το μανίκι της, πολύ καλή για μένα.....γκαυλόφατσα, και βυζάρες το milf!!!Η Εμμανουέλα είναι πουθενα
αν αναφέρεσαι στην ξανθιά τη μιλφ μάπα του καρπούζι. την πρώτη φορά καλή εμπειρία, την επόμενη τραγική η τύπισσα. μακριά.VIlla Erotica, έφαγε το μανίκι της, πολύ καλή για μένα.....γκαυλόφατσα, και βυζάρες το milf!!!
Αγορίνα μου χθες την κάρφωσα, καλά πέρασα, άντεξε, τώρα τι να σε πω....μέχρι και φιλάκι έδωσα......είμαι γλυκούλης τι να κάνουμε....χαχαχαχ....!!!!αν αναφέρεσαι στην ξανθιά τη μιλφ μάπα του καρπούζι. την πρώτη φορά καλή εμπειρία, την επόμενη τραγική η τύπισσα. μακριά.

'Αμα έχει κέφια είναι δυνατό. Όπως είπα την πρώτη φορά ήταν τρέλα. Τη δεύτερη κόκκινη κάρτα.Αγορίνα μου χθες την κάρφωσα, καλά πέρασα, άντεξε, τώρα τι να σε πω....μέχρι και φιλάκι έδωσα......είμαι γλυκούλης τι να κάνουμε....χαχαχαχ....!!!!
Έχει γκαυλόφατσα πάντως τώρα που την σκέφτομαι ξανά!!!
Ντάξ γούστ είναι αυτά!!!!
![]()
Έχει επιστρέψει Λάρα, Νάρη αξίζει μία κατάθεση, επίσης Ρίτα η οποία είναι μάχιμη, Αλεξάνδρα (αν βρίσκεται στις αρεσκείες εμφανισιακά),..το θέμα είναι τι άλλο γαμάμε, έχει κάτι αξιόλογο?
ένα μήνυμα πίσω ακριβός...Καλημέρα....μετά από καιρό επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη....για πείτε καμιά καλή και δυνατή σε όλα της;;;για το απόγευμα.....
Η παλιά είναι του inside απο οτι ξέρω.Η Χριστίνα π έχει το άλλο σαιτ στο βενους είναι η παλιά η Χριστίνα με το μεγάλο στήθος; Έχει 2 μια στο βενους μια στο inside
Δύο ώρες την έκλεισε όποιος ήταν...Παίρνω τηλ.στο Bella Donna 11.30 κ μου λέει έλα μετά από μια ώρα για Λαρα.Σκαω μύτη 12.30 και περίμεναν 2 άτομα έξω στην είσοδο του studio.Εκεινη τη στιγμή βγαίνει η καυΛαρα και μας λέει ότι ο πελάτης που είχε μέσα στο δωμάτιο την πήρε πρόγραμμα για μια ώρα.Λαικο προσκύνημα!![]()
Αυτή τη Nary που θα τη βρούμε τυπε;Το Σάββατο πέρασα από Nary και αν δεν είχα διαβάσει τις κριτικές θα είχα φύγει. Τελικά έμεινα (με 50€) και οι (θετικές) κριτικές που έχουν γραφτεί γι αυτή αποδείχθηκαν αλήθεια. Μπορεί να μην έχει τέλειο πρόσωπο, αλλά η συμπεριφορά της στο δωμάτιο αντισταθμίζει τη διαφορά και με το παραπάνω. Δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός και μπορώ να πω ότι τιμά τα λεφτά που δίνεις. Πριν κανά δυο βδομάδες είχα περάσει από Bad Girls με την Άννα (ελληνίδα). Πρόστυχη καυλόφατσα, στον αγώνα όχι κάτι το ιδιαίτερο. Θα τελειώσω με την Antzela (Bella Donna), με την οποία είχα βρεθεί και παλιότερα (πριν 2 χρόνια, αν θυμάμαι καλά). Κορμί όπως φαίνεται στις φωτό, φάτσα πολύ καλή (υποκειμενική άποψη). Είτε με 40€, είτε με 50€, είτε με μεγαλύτερο πρόγραμμα, συμπεριφέρεται άψογα και αντέχει-γουστάρει και σε υψηλές στροφές. Αυτά από μένα (άντε μέχρι να έρθει η Mirella).
Ξημερώματα φίλε3 το ξημέρωμα η το μεσημέρι;
Την είχα πετύχει στο Red Diamond, αλλά αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το άλλο site, δεν την βλέπω να δουλεύει.Αυτή τη Nary που θα τη βρούμε τυπε;
Ειναι εκτός αποστολής το κοριτσηΑυτή τη Nary που θα τη βρούμε τυπε;