Το πιθανότερο είναι να έγραφες με άλλο nick μια και αυτά που γράφεις δεν κολλάνε σε παντρεμένο που απείχε από το σπορ, όπως και να έχει το θετικό είναι ότι απέσυρες την τσουτσούνα σου από το αβατάρ σου και πάμε για άλλα!
Το πιθανότερο είναι να έγραφες με άλλο nick μια και αυτά που γράφεις δεν κολλάνε σε παντρεμένο που απείχε από το σπορ, όπως και να έχει το θετικό είναι ότι απέσυρες την τσουτσούνα σου από το αβατάρ σου και πάμε για άλλα!
ΝΕΟΥΣ;;;; Γραμμή για Εμιλυ φωκ 7. ΣΚάσε μέσα με το g3 σαν αλαφιασμένος τρελάκιας και πες της: «καριόλα αν με φoλιάσεις θα γίνεις πιο τρύπια από οποτεδήποτε άλλοτε»
Ειναι πολύ βιαστική.
Πρέπει να είσαι άλογο κούρσας για να αντεπεξέλθεις.
Κάνει συνέχεια νύξη,
στην ψύχρα για τον χρόνο κ λέει τελείωνε έχω πολλά δωμάτια.
Παλι καλά που δεν έπαθα έμφραγμα.
Ειναι πολύ βιαστική.
Πρέπει να είσαι άλογο κούρσας για να αντεπεξέλθεις.
Κάνει συνέχεια νύξη,
στην ψύχρα για τον χρόνο κ λέει τελείωνε έχω πολλά δωμάτια.
Παλι καλά που δεν έπαθα έμφραγμα.
η αληθεια ειναι οτι εχω να κατεβω προ - covid , αλλα τωρα πρεπει να επανεκινησω σιγα σιγα , γνωριζει να μου πει κανεις αν η Νελη (ναι το μικροσκοπικο) απο το 109Β ειναι ακομα εκει; και αν ναι , ξερει κανεις ποτε;
Ευχαριστω
η αληθεια ειναι οτι εχω να κατεβω προ - covid , αλλα τωρα πρεπει να επανεκινησω σιγα σιγα , γνωριζει να μου πει κανεις αν η Νελη (ναι το μικροσκοπικο) απο το 109Β ειναι ακομα εκει; και αν ναι , ξερει κανεις ποτε;
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Την είδα πρόσφατα εκεί μια Κυριακή βράδυ στη δεύτερη βάρδια που έκανα βόλτα, αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να τη γαμήσεις; Ένα μουτρωμένο και ανόρεχτο σαμιαμίδι πρόβαλε από την κουρτίνα...
Ευχαριστω
Προ covid να κατέβεις... απουσίες πολλές...
Θα την τρακάρεις την κορασιδα αν όχι στο 109 φυλής στα μεγάλα νούμερα της Ιάσωνος στο 46 με μόνο 10 ευρώ ελεύθερο στοματικό κ 69.
Τώρα τα κανει η όχι όλα αυτα ο θεός κ η ψυχή της...