n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.986
- Πόντοι
- 47.170
Ότι πεις...Ήμουνα παντρεμένος τυπε και χώρισα. .Με την άδεια σου βέβαια..
Ότι πεις...Ήμουνα παντρεμένος τυπε και χώρισα. .Με την άδεια σου βέβαια..
Στην Τήλο τελέσθη ο γάμος;Ήμουνα παντρεμένος τυπε και χώρισα. .Με την άδεια σου βέβαια..
Το πιθανότερο είναι να έγραφες με άλλο nick μια και αυτά που γράφεις δεν κολλάνε σε παντρεμένο που απείχε από το σπορ, όπως και να έχει το θετικό είναι ότι απέσυρες την τσουτσούνα σου από το αβατάρ σου και πάμε για άλλα!
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις..Τέλος πάντων. .ας μην το αναλύσουμε άλλο. .Το πιθανότερο είναι να έγραφες με άλλο nick μια και αυτά που γράφεις δεν κολλάνε σε παντρεμένο που απείχε από το σπορ, όπως και να έχει το θετικό είναι ότι απέσυρες την τσουτσούνα σου από το αβατάρ σου και πάμε για άλλα!
Ένας νταης λογικο να παντρευτηκε στην ΤηλοΣτην Τήλο τελέσθη ο γάμος;
Kαλά ρε τύπε τόσα χρόνια τι έκανες;; την έβγαζες μονάχα με τη πρώην γυναίκα σου;;Ήμουνα παντρεμένος τυπε και χώρισα. .Με την άδεια σου βέβαια..
ΝΕΟΥΣ;;;; Γραμμή για Εμιλυ φωκ 7. ΣΚάσε μέσα με το g3 σαν αλαφιασμένος τρελάκιας και πες της: «καριόλα αν με φoλιάσεις θα γίνεις πιο τρύπια από οποτεδήποτε άλλοτε»Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό για τη Δευτέρα 1-3 σε οποιαδήποτε ηλικία και πρόθυμη;
Ναι ρε τυπε..Δεν ήμουνα για αλλά έξοδα..Kαλά ρε τύπε τόσα χρόνια τι έκανες;; την έβγαζες μονάχα με τη πρώην γυναίκα σου;;
Ειναι πολύ βιαστική.Καλησπέρα συναγωνιστές.κια μελαχρινή στο Ιάσωνος 46β βραδινή,Άντζελα θυμάμαι,με καλό σώμα ,είναι καλή μέσα ή έπιπλο????
Η Αλβανίδα Άντζελα του Ιασ. 30 είναι αυτή;Ειναι πολύ βιαστική.
Πρέπει να είσαι άλογο κούρσας για να αντεπεξέλθεις.
Κάνει συνέχεια νύξη,
στην ψύχρα για τον χρόνο κ λέει τελείωνε έχω πολλά δωμάτια.
Παλι καλά που δεν έπαθα έμφραγμα.
Όχι είναι αλλη αυτήΗ Αλβανίδα Άντζελα του Ιασ. 30 είναι αυτή;
Τύπε μην πας γυρεύοντας..Εκεί αδειάζουν όλα τα πακια..Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό για τη Δευτέρα 1-3 σε οποιαδήποτε ηλικία και πρόθυμη;
Τύπε μην πας γυρεύοντας..Εκεί αδειάζουν όλα τα πακια..
Παίζει και αυτό..Καλά που το είπες, δεν είχε ιδέα.
Εκει ειναι αλλα εχει ξυνισει σε βαθμο αηδιας.Πεταμενα λεφτα.η αληθεια ειναι οτι εχω να κατεβω προ - covid , αλλα τωρα πρεπει να επανεκινησω σιγα σιγα , γνωριζει να μου πει κανεις αν η Νελη (ναι το μικροσκοπικο) απο το 109Β ειναι ακομα εκει; και αν ναι , ξερει κανεις ποτε;
Ευχαριστω
Την είδα πρόσφατα εκεί μια Κυριακή βράδυ στη δεύτερη βάρδια που έκανα βόλτα, αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να τη γαμήσεις; Ένα μουτρωμένο και ανόρεχτο σαμιαμίδι πρόβαλε από την κουρτίνα...η αληθεια ειναι οτι εχω να κατεβω προ - covid , αλλα τωρα πρεπει να επανεκινησω σιγα σιγα , γνωριζει να μου πει κανεις αν η Νελη (ναι το μικροσκοπικο) απο το 109Β ειναι ακομα εκει; και αν ναι , ξερει κανεις ποτε;
Ευχαριστω
Προ covid να κατέβεις... απουσίες πολλές...η αληθεια ειναι οτι εχω να κατεβω προ - covid , αλλα τωρα πρεπει να επανεκινησω σιγα σιγα , γνωριζει να μου πει κανεις αν η Νελη (ναι το μικροσκοπικο) απο το 109Β ειναι ακομα εκει; και αν ναι , ξερει κανεις ποτε;
Ευχαριστω