You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό τσοντοσινεμά προτείνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα omorfos-pathitikos24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 216
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kendavros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 130
- Πόντοι
- 0
σε ποια περιοχη εισαι κωλομπαρα μου?ποια υπαρξη θα ξεκαυλωσει εναν ωρμο κολομπαρα κα που
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 216
ΑΘΗΝΑΙΚΟ έλα να το ευχαριστηθείς. Έχει Μπαγκλοπάκια έτοιμα για όλα!Καλημέρα. Θα ειμαι αθήνα για μια μερα και θελω να ξεσκιστω. Ειμαι παθητικος. Μου αρεσουν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Ποιο cinema προτείνετε?

ok steile pm gia synanthshΚαλημέρα. Θα ειμαι αθήνα για μια μερα και θελω να ξεσκιστω. Ειμαι παθητικος. Μου αρεσουν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Ποιο cinema προτείνετε?
stile pm nakanonisumeΚαλημέρα. Θα ειμαι αθήνα για μια μερα και θελω να ξεσκιστω. Ειμαι παθητικος. Μου αρεσουν οι μεγαλύτερες ηλικίες. Ποιο cinema προτείνετε?
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Στο πάνω όροφο του Video Show στο γωνιακό καναπέ γίνονται ωραίες παρτούζες. Σου το λέω γιατί έχω τύχει και έχω συμετάσχει. Απλά οπλίσου με θάρος και όρμα.Ειμαι αγοριτσακι 28χρονο απο επαρχια και την επομενη Παρασκευή θα ειμαι Αθηνα,λεω να επισκεφτω καποιο σινεμα το βραδακι,ποιο μαζευει κοσμο για φαση αυτες τις μερες?φοραω φορεματακι ψηλοτακουνα πεδιλα και μου αρεσει παρτουζωμα γενικα,ειδικα με ωριμους ενεργητικους.

jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Μπορω να φορεσω γυναικεια εκει θα φαω κραξιμο?Τι τυπους μαζευει εκει?Λεω να παω βραδαΓιατί να φαας
Δεν καταλαβαίνω το γιατί να φας κράξιμο; Αν πήγαινες π.χ. στο Village ναι κάποιο κράξιμο θα το έτρωγες. Μαζεύει συνήθως μεσήλικες και ηλικιωμένους. Οι νεαροί είναι ελάχιστοι.Μπορω να φορεσω γυναικεια εκει θα φαω κραξιμο?Τι τυπους μαζευει εκει?Λεω να παω βραδακι.
Σιγουρα θα πεξει φασηΤελεια,μεσηλικες προτιμω.Οποτε παω στον καναπε που ειπες μενω με τα εσωρουχα και θα στηθω στα τεσσερα κι οποιος θελει ερχεται.Ελπιζω να πετυχω κανενα.
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Θα πας θα μείνεις με τα εσώρουχα, θα τρίβεσαι και όλο και κάποιος θα σε πλευρίσει. Καλή επιτυχία. Περιμένουμε εντυπώσεις. ?Το κραξιμο το ειπα γιατι καποιοι δεν γουσταρουν θυληπρεπεια κτλ..Ευχαριστω.!
Jason86
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
Π θα πας;εχεις πετυχει εκεινες τις ωρες φαση?
Jason86
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
Που;Παρασκευη βραδακι
Andriana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2019
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Από από άποψη χώρου είναι τέλεια στο video show, αν και τις δύο τελευταίες φορές που πήγα δεν είχε κάτι αξιόλογο για παρτουζαεχω καταληξει sto Video Show που ειπωθηκε παραπανω
Andriana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2019
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Το adult είναι πολύ ακριβό από όσο έμαθα. Το αθηναϊκό έχει αλλάξει αλλά δεν έχω παειΘα παω και αμα δε με κουτουπωσουν εκει,παω στο Adult.To Αθηναικον που ειναι απεναντι λεει τπτ?
Andriana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2019
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Είχα πάει κάτα τις 10 και 12 παρά το βράδυ. Παρασκευή και Πέμπτη αντίστοιχατις ωρες μερες πηγες?
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.590
- Πόντοι
- 441
Για την παρακολούθηση
Τι λες για σήμερα;Είχα πάει κάτα τις 10 και 12 παρά το βράδυ. Παρασκευή και Πέμπτη αντίστοιχα
oddis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Εγω που εχω παει μονο adult μπορω να δηλώσω πολυ ευχαριστημένος. Ειδικα τωρα με την ανακαίνιση εχει γινει πολυ ωραιο. Μπορει οντως να ειναι ακριβό αλλα βλέπεις και τα λεφτα σου να πιανουν τοπο. Ειχα παει μεσημέρι οχι πολυ κοσμο αλλα εκανα το παιχνίδι μου. Βεβαια εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το video show, διοτι μου αρεσουν οι μεγαλύτεροι αλλα δεν ξερω εαν ειναι καξαρο και γεμικα ποσο κοσμο μαζεύει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις