Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (22 μέλη και 187 επισκέπτες)

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Αυτό το Αχαρνών 85 πότε στο μπουτσο ανοίγει και πότε κλείνει ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν ρε παιδιά...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αυτός εδώ τί παίρνει;

roger-the-kangaroo-sanctuary-alice-springs-2_custom-e0dfceba6d2665cc8cc0daa5a57eae2bcda46ad8.jpg
Αυτός συχνάζει μεταξουργείο..

tehlulz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
11
Like
531
Πόντοι
310
Επειδή ήμουν σε καλή ψυχολογία σήμερα και είχα όρεξη για δοκιμές (κάψιμο 20€)
κατέβηκα Φυλής Φωκ.

Φωκ. 17β 1ορ. : Άννα ξανθιά αρχοντική αλόγα με φουλ και η Τζένη μελαχρινή γυφτοπούλα ψιλή αγέροχη με μακρύ μαλλί (ήταν και παλιότερα εκεί).
Ολα τα δωμάτια φουλ, οπότε άλλη φορά η δοκιμή.

Φωκ . 25α 1ορ: Πήγαινα για Τζέσικα, μου βγήκε η Μία. Μιλφάρα , αλλά εκπέμπει μια κρυοκωλίαση. Σκέφτηκα να περάσω για δοκιμή, αλλά μόλις την ρώτησα για 69, με κοίταξε με ένα βλέμα, σαν να τις είπα να πιάσει κατσαρίδα. Ούστ μωρή ανέραστη . . . . .

Αγκ. 12 : μια ανθυπομέτρια Κατερίνα καινούργια. Άστα - βράστα.

Πετάχτηκα και μέχρι Φυλ. 109 ισ. : Για Νέλλη, αλλά μου βγήκε η Όλγα, αδύνατη μεν , με κοντό μαλλί, αλλά βλέμα που σκοτώνει.

Επίσης Φυλ. 71β 1ος : Κλειστό. Οπότε ούτε Λιζα-time.

Mάλλον δεν ήταν γραφτό να χαλάσω το 20€

Φιλε τι ώρα περίπου είχες παει?

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.444
Πόντοι
1.446
Αυτό το Αχαρνών 85 πότε στο μπουτσο ανοίγει και πότε κλείνει ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν ρε παιδιά...
Είναι μεγάλοι μαλάκες αυτοί που το έχουν. Έχουν δύο τάνες γαμεύσιμες και μια από τις χειρότερες τσατσάδες. Χάνουν ένα σκασμο λεφτά από τον κόσμο που διώχνει.

Η παράλυτη αυτή είχε μπει στο φόρουμ και ζήταγε λογαριασμό από μέλη που την βρίζανε. Αφού έχει σκατά στο κεφάλι της τι περιμένει;

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.444
Πόντοι
1.446
Δηλαδή τούτος εδώ ουσίες δεν παίρνει, συμπληρώματα κτλ?
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίρνει στεροειδή.

Είναι φύση αδύνατον τέτοια γράμμωση με φυσικό τρόπο ακόμα και σε 20χρονο όση προπόνηση και να κάνει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Έχουμε βάρδιες φυλής τώρα;

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
895
Πόντοι
361
Καλησπέρα απο τον κύριο γκρινιάρη ... Θυμάμαι παλία που έγραφα στο φόρουμ όλα τα καλά περίεργα που μου τύχεναν ήταν ενας χχχweed something που με έκραζε και μου έλεγε ότι όλα τα περίεργα σε εμένα συμβαίνουν. Τώρα μόνο αρνητικά έχω να πώ ... Έχω χαλάσει 200 ευρο σε 3 μέρες και απο αυτά το 1 εικοσάρικο max value τα 2 ήταν μέτρια γαμήσια και όλα τα άλλα πεταμένα λεφτά... Δίαβασα καλές κρητικές για το δυδύμου 27 είχα προσπαθήσει να πάω τις 2 προιγούμενες μέρες αλλά όπως έκανα δεξία απο φυλής ο δρόμος ήταν κατελημένος απο πρεζάκια... 2 φορες αυτό. Φοβήθηκα και έκανα μεταβολή. Σήμερα έκανα τον κύκλο και τελικά πήγα. Και όπως μπήκα, βγήκα κιολάς. Είχε 2 γιαγίαδες μέσα το τσαρδί ουτε τσάμπα δεν τις πήδαγα πόσο μάλλον να πληρώσω κιολας αν έιναι δυνατον.... Αφου δεν βρήκα κάτι καλό θυμήθηκα μια κριτική που είχα διαβάσει στο φόρουμ για στουρνάρη 29 το μασατζίδικο. Είχα πάει 2 φορες στο παρελθόν και ήταν πεταμένα λεφτά αλλά η κριτική έλεγε για γλωσσόφιλα, ελευθερο στοματικό, 69 και θεικά γαμήσια και λεω δεν γαμίετε πάω. Μου λέει η υπεύθηνη 60 ευρο 30 λεπτα 80 1 ώρα. Οκ? ΟΚ λέω. Μην τα πολυλογώ 35 λεπτά κάτσαμε μαζί με το μασαζ απλό πρόγραμμα μόνο (ουτε καν 69)... Πάω να φύγω τι χρωστάω λέω. 100 ευρο μου λεει. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τι 100 ευρο ρε? Πέρασα τα 30 λεπτά το είχα ψιλιαστεί οτι θα φύγει το έξτρα 20ρακι άκλαφτο. Τα άλλα 20? Μου λέει ότι πείρα πρόγραμμα με λάδι και το λάδι το χρεώνουν 20 ευρο εχτρα.... Τρελάθηκα. Μου το είπες της λέω? Πως πας να με χρεώσεις για κάτι που δεν με έχεις ενημερώσει? Μου λέει νόμιζα ότι σου το έιπε η υπεύθηνη. Πείγενε μίλα μαζί της λέω εμένα μου είπε μια φράση μόνο. 60 ευρο 30 λεπτά 80 μια ώρα. Δεν σου δίνω 100. Δεν με ενημέρωσε κανείς αυτό το πράγμα είναι κλεψιά. 5 λεπτά μου έλεγε ότι επειδή είναι καινούργια και νόμιζε ότι με είχαν ενημερώσει πρέπει να πληρώσω. Εγώ εκεί δεν την πλήρωνα. Στο τέλος μου λέει καλά δωσε 80.... :) :) Μου έκανε και χάρη μωρέ η γλυκούλα.... σίγα μην πληρώσω 100 ευρο για 30 λεπτά απλό πρόγραμμα wtf. Στην Πράγα 100 ευρο είναι 1 ωρα με 20χρονη , 2 εκτονώσεις, ελεύθερο και γλωσσόφιλα.

Η μόνη μου ελπίδα προς το παρων είναι το αχαρνών 85. Αμα είναι και αυτό μούφα μόνο κλάμα.
PS> Δεν ξαναγκρινιάζω για φόλες και τετία γιατί απο ότι φαίνετε η εξέρεση έγινε ο κανόνας. Άμα μου τύχει τίποτα καλό ώμος θα φροντίσω να ενημερώσω

Edit: Ήταν 2 πακιστανοί έξω απο το διδυμου και είχαν 2 κοκόρια δεμένα. Το ένα το σφάξανε μπροστά μου σε ένα δεντράκι στάζανε το αίμα.... Ρε πάμε καλά?

Τελευταία τροποποίηση:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.732
Πόντοι
9.450

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τί είναι αυτό το περιβόητο Αχαρνών 85; Έχει τιποτα θεόμουνα εκεί;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα απο τον κύριο γκρινιάρη ... Θυμάμαι παλία που έγραφα στο φόρουμ όλα τα καλά περίεργα που μου τύχεναν ήταν ενας χχχweed something που με έκραζε και μου έλεγε ότι όλα τα περίεργα σε εμένα συμβαίνουν. Τώρα μόνο αρνητικά έχω να πώ ... Έχω χαλάσει 200 ευρο σε 3 μέρες και απο αυτά το 1 εικοσάρικο max value τα 2 ήταν μέτρια γαμήσια και όλα τα άλλα πεταμένα λεφτά... Δίαβασα καλές κρητικές για το δυδύμου 27 είχα προσπαθήσει να πάω τις 2 προιγούμενες μέρες αλλά όπως έκανα δεξία απο φυλής ο δρόμος ήταν κατελημένος απο πρεζάκια... 2 φορες αυτό. Φοβήθηκα και έκανα μεταβολή. Σήμερα έκανα τον κύκλο και τελικά πήγα. Και όπως μπήκα, βγήκα κιολάς. Είχε 2 γιαγίαδες μέσα το τσαρδί ουτε τσάμπα δεν τις πήδαγα πόσο μάλλον να πληρώσω κιολας αν έιναι δυνατον.... Αφου δεν βρήκα κάτι καλό θυμήθηκα μια κριτική που είχα διαβάσει στο φόρουμ για στουρνάρη 29 το μασατζίδικο. Είχα πάει 2 φορες στο παρελθόν και ήταν πεταμένα λεφτά αλλά η κριτική έλεγε για γλωσσόφιλα, ελευθερο στοματικό, 69 και θεικά γαμήσια και λεω δεν γαμίετε πάω. Μου λέει η υπεύθηνη 60 ευρο 30 λεπτα 80 1 ώρα. Οκ? ΟΚ λέω. Μην τα πολυλογώ 35 λεπτά κάτσαμε μαζί με το μασαζ απλό πρόγραμμα μόνο (ουτε καν 69)... Πάω να φύγω τι χρωστάω λέω. 100 ευρο μου λεει. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τι 100 ευρο ρε? Πέρασα τα 30 λεπτά το είχα ψιλιαστεί οτι θα φύγει το έξτρα 20ρακι άκλαφτο. Τα άλλα 20? Μου λέει ότι πείρα πρόγραμμα με λάδι και το λάδι το χρεώνουν 20 ευρο εχτρα.... Τρελάθηκα. Μου το είπες της λέω? Πως πας να με χρεώσεις για κάτι που δεν με έχεις ενημερώσει? Μου λέει νόμιζα ότι σου το έιπε η υπεύθηνη. Πείγενε μίλα μαζί της λέω εμένα μου είπε μια φράση μόνο. 60 ευρο 30 λεπτά 80 μια ώρα. Δεν σου δίνω 100. Δεν με ενημέρωσε κανείς αυτό το πράγμα είναι κλεψιά. 5 λεπτά μου έλεγε ότι επειδή είναι καινούργια και νόμιζε ότι με είχαν ενημερώσει πρέπει να πληρώσω. Εγώ εκεί δεν την πλήρωνα. Στο τέλος μου λέει καλά δωσε 80.... :) :) Μου έκανε και χάρη μωρέ η γλυκούλα.... σίγα μην πληρώσω 100 ευρο για 30 λεπτά απλό πρόγραμμα wtf. Στην Πράγα 100 ευρο είναι 1 ωρα με 20χρονη , 2 εκτονώσεις, ελεύθερο και γλωσσόφιλα.

Η μόνη μου ελπίδα προς το παρων είναι το αχαρνών 85. Αμα είναι και αυτό μούφα μόνο κλάμα.
PS> Δεν ξαναγκρινιάζω για φόλες και τετία γιατί απο ότι φαίνετε η εξέρεση έγινε ο κανόνας. Άμα μου τύχει τίποτα καλό ώμος θα φροντίσω να ενημερώσω

Edit: Ήταν 2 πακιστανοί έξω απο το διδυμου και είχαν 2 κοκόρια δεμένα. Το ένα το σφάξανε μπροστά μου σε ένα δεντράκι στάζανε το αίμα.... Ρε πάμε καλά?
Μηπως είσαι ο Κούλης; Και γιατί δεν της είπες στα παπάρια σου αν είναι καινούργια; Γιατί δεν της είπες να φωνάξει την υπεύθυνη; 60 έπρεπε να της δώσεις για τα 35 και το δούλεμα.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.759
Πόντοι
1.436
Δεν με ενημέρωσε κανείς αυτό το πράγμα είναι κλεψιά. 5 λεπτά μου έλεγε ότι επειδή είναι καινούργια και νόμιζε ότι με είχαν ενημερώσει πρέπει να πληρώσω. Εγώ εκεί δεν την πλήρωνα. Στο τέλος μου λέει καλά δωσε 80....

Τώρα εμείς που τα διαβάζουμε δεν έχουμε ούτε την ένταση της στιγμής ούτε τον αιφνιδιασμό που ένιωσες.
Αλλά και με 80 σε κατέκλεψε.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.759
Πόντοι
1.436
Για τα πάντα να ενημερώνεις φίλε. Εκτιμώνται όλα.

:hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Με τόσα λεφτά θα πήγαινα ή τέσσερις στουδιο ή βίζιτα μια ώρα που χει δύο χυσίματα και θα παιρνα και δύο φολιώτισες ή ξεσκίζεσαι στο εμετικό με είκοσι φάλαινες (που δεν θα πήγαινα).

Εντελώς καμμένο χρημα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτό με τον κόκκορα δεν είναι και τίποτα τραγικό, αν η μόνη επαφή που είχες με κοτόπουλα μέχρι τώρα δεν ήταν στα KFC. Όλοι οι κόκκορες από τη μάχαιρα περνούν. Το περίεργο ήταν ότι το δες στην Αθήνα . Σε λίγο θα δούμε και κανένα κοπάδι γιδια στην Ομόνοια. Πέρα από τα ανθρώπινα που κυκλοφορούν ήδη.

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
895
Πόντοι
361
Με τόσα λεφτά θα πήγαινα ή τέσσερις στουδιο ή βίζιτα μια ώρα που χει δύο χυσίματα και θα παιρνα και δύο φολιώτισες ή ξεσκίζεσαι στο εμετικό με είκοσι φάλαινες (που δεν θα πήγαινα).

Εντελώς καμμένο χρημα.
Φίλε τα studio στην ελλάδα τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. 50 ευρο απλο πρόγραμμα? Γιατί? Μαλλον γιατί τώρα έχουμε γεμίσει μπάζα οπώτε πουλάνε την ομορφία? δεν ξέρω έχω στο μυαλό μου εποχές πριν απο 2018 και γενικά τα μπουρδέλα είχαν αρκετές ΠΟΛΥ όμορφες κοπέλες. Για την βίζιτα το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια γιατί είμαι οικονομικά άνετος αλλά άμα περάσω όσο καλά όσο λένε οι περισσότερες κριτικές που διαβάζω εδώ πέρα θα φάω όλη μου την προίκα μέχρι να φύγω απο ελλάδα. Θα δοκιμάσω σίγουρα αλλά 1 βδομάδα πριν το γυρισμό ώστε να περιορίσω την ζημία :p

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
895
Πόντοι
361
Αυτό με τον κόκκορα δεν είναι και τίποτα τραγικό, αν η μόνη επαφή που είχες με κοτόπουλα μέχρι τώρα δεν ήταν στα KFC. Όλοι οι κόκκορες από τη μάχαιρα περνούν. Το περίεργο ήταν ότι το δες στην Αθήνα . Σε λίγο θα δούμε και κανένα κοπάδι γιδια στην Ομόνοια. Πέρα από τα ανθρώπινα που κυκλοφορούν ήδη.
Ρε συ ναι αλλά έιναι δυνατόν στη μέση του δρόμου? Και όρεξη να έχεις τα βλέπεις κάτι τέτοια και ξενερώνεις τι να πω.

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
830
Πόντοι
81
Σε συνέχεια της χθεσινής μου βόλτας, έφτασα στη Λιοσίων κατά τις 22:00

Δεν ξέρω τις πουτάνες διότι δεν πηγαίνω συχνά στα 'δελα του εικοσάρικου, όποιος θέλει ας με διορθώσει ή ας προσθέσει κάτι.

Χωματιανού
Κλειστά

Λιοσίων
Σχεδόν όλα ήταν κλειστά, μόνο ένα πριν την Εξηκίου βρήκα ανοιχτό. Εργαζόταν μια milf, με ξανθό μαλλί, ωραίο βυζί, λίγη κοιλίτσα και φουλ πρόγραμμα. Κανονικό φουλ, όχι μαλακίες. Ή τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στο σαλόνι, φαινόταν τίμια πάντως.
Α, και ένα άλλο ήταν ανοιχτό με μια Κατερίνα μέσα, milf με μαύρο κοντό μαλλί η οποία συζήταγε με την τσατσά αν η τιμή είναι 20 ή 15

Εξηκίου
Στα σκαλιά καθόντουσαν 3-4 (τσατσάδες και πουτάνες). Στο δεξιό είχε μία που τρωγόταν με ακάποτο τρομπόνι (γύρω στα 35 την έκοψα), στο μεσαίο είχε μια κακάσχημη mature που νόμιζα πως ήταν η τσατσά, στο αριστερό είχε ένα σοβιετικό σκυλί με ξανθό μαλλί και ακάποτο τσιπούκι.

Βέργας
Λοιπόν, εδώ αρχίζουν τα καλά (επιτέλους) και σίγουρα θα χρειαστώ την άποψη του παντογνώστη Σμύρνη.

3 Στο δεξιά, μια αδελφάρα που κάνει τον τσάτσο μου παρουσίασε έναν ΑΓΓΕΛΟ. Μια αιθέρια ύπαρξη, με αλαβάστρινη επιδερμίδα, καταγάλανα μάτια, κορμί λαμπάδα και ξανθό μαλλάκι. Αναρωτιέμαι όμως αν λέει τίποτα μέσα, μιλάμε πάντως για κούκλα, καμία σχέση με τα σκουπίδια που βλέπω συνέχεια να λέτε πως είναι ωραίες. Επειδή τα έχασα με το που την είδα δεν συγκράτησα τι πρόγραμμα κάνει.
Στο αριστερά είχε μια χοντρή οπότε δεν έκατσα να τη δω, στον όροφο είχε μια ομορφούλα με ωραίο κώλο, κόκκινο μαλλί και ακάποτο τσιμπούκι. Μαζί της ήταν μια milf η οποία φαινόταν πως γαμιέται καλά και δεν σου σπάει τα αρχίδια.
Στα απέναντι δεν θυμάμαι τι είχε, νομίζω πάντως πως στο πιο αριστερό ήταν η Μπαρμπόρα(;) κόκκινο μαλλί και προφανές εγκεφαλικό κάψιμο. Σε ένα υπόγειο είχε δύο σοβιετικά milf, η μία με μαύρο καρέ μαλλί και ή άλλη με ξανθό μέχρι τους ώμους. Προσοχή, κάνουνε απλό πρόγραμμα και βαράνε την πόρτα στο 7λεπτο.
Στα υπόλοιπα της Βέργας δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο, νομίζω κάτι matures ήταν που είχαν σπάσει από την πούτσα και τα χρόνια.

Επειδή είχε νυχτώσει και δεν είχα πως να γυρίσω πίσω, επίσπευσα τη βόλτα μου και επισκέπτηκα ελάχιστα στη Φυλής και πέριξ.
Απ'όσα πήγα έχουμε και λέμε

Αχαρνών
85 Κλειστό, κρίμα διότι έχω ακούσει πως εργάζεται ένα σκληρό σκυλί του πολέμου.

Έλλης
Είχε 3 ώριμες κλώσσες, τίποτα αξιόλογο, απλώς οι δύο τουλάχιστον δεν ήταν χοντρές. Σε κάτι τέτοιες πάντως πάνε όσοι ψάχνουν πιο ''ρομαντικά'' προγράμματα.

Διδύμου
27Είχε δύο μιλφάκια, η μία ξανθιά, κοντούλα και στρουμπουλή και η άλλη πλαδαρή και μαυρομάλλα. Το δυνατό χαρτί του οίκου (Βικτώρια;) έλειπε.
18 Μια Αλιόνα με ακάποτο τσιμπούκι, δεν ήταν η γνωστή gilf, πρόκειται περί συνωνυμίας. Το υπόγειο κλειστό.
22 2 μπάζα, πάμε παρακάτω
Τα υπόλοιπα της οδού κλειστά

Φυλής
Δεν μπήκα σχεδόν σε κανένα, πάντως πρεζόνια είδα ελάχιστα. Ήταν μαζεμένα σε ένα ισόγειο και δίπλα κάτι αραπάδες μαγείρευαν και είχαν σκυλοβρωμίσει όλη τη γειτονιά. Αν έχασε κανείς το σκύλο του του έχω δυσάρεστα

Στη γωνία με Φωκαίας, είχε μια με γυαλάκια και ακάποτο τσιμπούκι. Φαίνεται καλή περίπτωση.
109 Στο ισόγειο μόλις είχε φύγει η Όλγα, skinny σωματότοτυπος και ξανθό αγορέ μαλλί. Στη θέση της ήταν η milf με το τατουάζ στο μπράτσο και τη χαρακτηριστική παντομίμα του τσιμπουκιού που κάνει κάθε φορά.

Στον όροφο είχε τη Νέλη και μια άλλη ασχημομούρα. Και οι 2 τους ήταν γύρω στα 40, με ακάποτο στοματικό και καλή διάθεση. Φαίνονται καλές περιπτώσεις.
Θα σας πω και μια ιστορία επί την ευκαιρία αν και δεν είμαι καλός στην περιγραφή/διήγηση.
Η Νέλη ήταν κουρασμένη και νύσταζε στο σαλόνι, έγειρε λοιπόν στον ώμο μου και περιμέναμε να βγει η άλλη (αν ήξερα πως ήταν θα την είχα κοπανήσει). Μιλήσαμε στα αγγλικά μιας και ελληνικά ΔΕΝ, και μου έλεγε τα δικά της. Σε κάποιο σημείο και αφού εγώ είχα καυλώσει και ήμουν έτοιμος να τη γαμήσω στο σαλόνι, μπήκε κάποιος νταβατζής/πατρόνας/εραστής/και 'γω δεν ξέρω τι, και αυτή τινάχθηκε σαν να τη χτύπησε το ρεύμα τρέχοντας κοντά του.
Καθόμουν σαν ΜΑΛΑΚΑΣ και χρησιμοποιούσα την μετάφραση στο google (μιας και δεν σκάμπαζε και πολλά από αγγλικά), της έλεγα πως φαίνοταν γλυκό κορίτσι και κάτι τέτοιες μαλακίες μπας και πηδήξω στο τσάμπα, και μόλις ήρθε ο άλλος ο ρωσομπλιατ αυτή μόνο τεμενάδες δεν του έκανε και εμένα με ΕΧΕΣΕ.
Να σας γίνει μάθημα πιρφόροι και αγαπούληδες πως οι πουτάνες (εργαζόμενες και μη) γουστάρουν σκληρό και απαξιωτικό γαμήσι. Τους αγαπούληδες, τους ευαίσθητους και τους ρομαντικούς τους έχουν για να τους τα τρώνε και για να τις βγάζουν έξω βόλτα.
Τέλος μαθήματος.

Φωκαίας
27 Στο υπόγειο είχε την Άννα (αυτή από το μεταξουργείο που την είχε δει και call girl) και την Εμανουέλα. Η μία ξανθιά, η άλλη μελαχρινή, και οι δύο λεπτοκαμωμένες. Στο ισόγειο είχε την Άννα, γνωστή φάτσα της περιοχής, η οποία βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι και τριβόταν στους πελάτες. Στον όροφο είχε δύο μέτριες που προσπαθούσαν -λόγω της αναδουλειάς- να γραπώσουν το πρώτο θύμα που έμπαινε μέσα.
25 Στον όροφο είχε αυτήν με τα πλαστικά βυζιά και το απλό πρόγραμμα, στο ισόγειο βγήκε ξεβράκωτη αυτή η μαλακισμένη με το αλήτικο υφάκι και το μακρύ μαλλί.
24 Είχε μια μικρούλα Ρουμάνα, το κούναγε το κωλαράκι της καλά στον στύλο και φαινόταν πως είχε τεράστια ανάγκη ένα γαμήσι γεμάτο πάθος και έρωτα. Μαζί της η ευγενική και γλυκιά τσατσά που όλο προσπαθώ να τη ρίξω και όλο χυλόπιτες τρώω.

Σε γενικές γραμμές αυτά. Κουράστηκα με το γράψιμο και έφαγα πολύ χρόνο, ωστόσο ήταν ένα καλό τεστ για τη μνήμη μου ώστε να δω τι συγκράτησα από εχθές.

Κλέινοντας. στα μπουρδέλα του εικοσάρικου έχουμε ασύγκριτα καλύτερη εμφάνιση και συνήθως περισσότερες παρεχόμενες υπηρεσίες. Πολλές από τις φάτσες όμως είναι γνωστές και χρειάζεται οπωσδήποτε μια ανανέωση. Έβλεπα πουτάνες που τις είχα γνωρίσει για πρώτη φορά πριν χρόνια, δηλαδή έλεος. Υποτίθεται πάμε για την ποικιλία, όχι για να (αερο)γαμάμε τις ίδιες και τις ίδιες.

Καλές βόλτες και μακριά από φόλες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φίλε τα studio στην ελλάδα τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. 50 ευρο απλο πρόγραμμα?

Μα εσύ έκαψες 200 και δεν έκανες τίποτα.

Μιλάμε για την τωρινή κατάσταση. Αλλά και τώρα βρίσκει στα γούστα του ο καθένας με ψάξιμο.

Θέλει ψάξιμο η δουλειά και η βίζιτα είναι τυφλοσουρτης. και μ αυτά που λες ,με τη γκαντεμιά που χεις ή τρέξε,ψάξου πρώτα ή πήγαινε να σε εξορκίσει παπάς.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom