" πριν φυγεται απο τον οικο ριξτε ενα γερο κατουρημα για να καθαρισει η ουρηθρα " αυτό συναγωνιστή μας το έλεγαν οι πιό μεγάλοι τότε που πρωτοαρχίζαμε τις θρυλικές μπουρδελοτσαρκές μας κάπου το '80 !!
Είμαι φαντάρος στην Κατερίνη άσε Πόλα χρόνια πριν.καυλομενος φουλ χτιπαω γκόμενα σε μπαράκι πολύ σούπερ.μετα από καμιά βδομάδα με πάει σπίτι της γδυόμαστε και εκεί που βγάζω προφιλακτικο μου λέει αν είναι με Καποτά συκο φύγε .φεύγεις στα 21 σου από γαμιση.αποτελεσμα .υπατιτηδα β που κουβαλάω ακόμα
Είμαι 26 χρόνων στα χανιά.γνωριζω κυρία 50 ετών φωτιά και λαύρα.με ακουμπά μέσα στη θάλασσα στο πόδι την χουφτονω κι εγώ με τρόπο.παμε για φαγητό και μου τον παίζει κάτο από το τραπέζι.παμε στο ξενοδοχείο της και γαμιομαστε μέχρι προηας ακαποτα.με περνει μαζί της Αθήνα για καμιά βδομάδα σπίτι της .γαμιση ακα σιναιχια .μετά μου σκάει πος είναι παντρεμένη και αύριο έρχεται ο σύζυγος αλλά να κρατήσουμε επαφή.παω στο χωριό μου και με ποιανει ένα κάψιμο στον πουτσο και να κατουραω ξιραφια.παω σε γιατρό και με ξεχεζει για τη βλακεία μου θεραπεία ένα μινα.δεν την ξαναδά.σημερα είμαι 50 χρόνον και απόαααα τότε έχω να τον βάλω γυμνό σε μουνι η Κόλο ακα τσιμπούκια δίνω.ακομα και σε σχέσης που είχα χρόνια με προφυλακτικό πάντα.δεν ξαναπαθα ποτέ τίποτα
θα σου πω τι έγινε, σήμερα (έχω κριτική) εκεί μέσα μου παν ότι ανοίγουν 15, και την ρώτησα που το δες και μου δειξε αυτό, οκ μακάρι να ναι μαλακία, όντως δεν πρόσεξα ημερομηνία αποσύρω το ποστ, μείνε όμως στο fact ότι μου το πε πουτάνα