apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 456
Απο πρωι 9εως 4-5 απογευμα .Τι ώρες ξέρουμε??
Απο πρωι 9εως 4-5 απογευμα .Τι ώρες ξέρουμε??
Και αλεπουδιαρης!!Ο Ριχάρδος άραγε από ποιο γραφείο παίρνει βίζιτες και πόσα να σκαει; Τον είδα σήμερα στην Κάνιγγος. Κλασικός πουτανιάρης.
Μην ξεχνάμε και τον καφέ τού erotiarisΠριν χρόνια στο site υπήρχε μία ισχυρή σέχτα από μέλη του Bou μυημένα στα σκοτεινότερα μυστικά του αγοραίου έρωτα.
....
Μία μυστικιστική ομάδα που χάρισε ελπίδα και προκαλούσε τον θαυμασμό των υπόλοιπων μελών ...εξαερώθηκε και τα ίχνη της σβήστηκαν για πάντα.
Ήταν οι "Ακάποτοι Καταδρομείς".
Κρατάμε κουμπαρά για τούζες χωρίς καραμούζες και θα παίζουν βεντουζες !Πολύ λίγοι βλέπω να γαμούν. Έχει επέλθει κορεσμός μάλλον ή αφραγκία.
εκτος απο κατουρημα και πλυσιμο με αφθονο κρυο νερο του πουτσουκαι ειδικα της κεφαλης!" πριν φυγεται απο τον οικο ριξτε ενα γερο κατουρημα για να καθαρισει η ουρηθρα " αυτό συναγωνιστή μας το έλεγαν οι πιό μεγάλοι τότε που πρωτοαρχίζαμε τις θρυλικές μπουρδελοτσαρκές μας κάπου το '80 !!
![]()
Είμαι φαντάρος στην Κατερίνη άσε Πόλα χρόνια πριν.καυλομενος φουλ χτιπαω γκόμενα σε μπαράκι πολύ σούπερ.μετα από καμιά βδομάδα με πάει σπίτι της γδυόμαστε και εκεί που βγάζω προφιλακτικο μου λέει αν είναι με Καποτά συκο φύγε .φεύγεις στα 21 σου από γαμιση.αποτελεσμα .υπατιτηδα β που κουβαλάω ακόμα
Φορέας ηπατίτιδας Β και μπήκες ακάποτα? Μέγας τρόμπαςΕίμαι 26 χρόνων στα χανιά.γνωριζω κυρία 50 ετών φωτιά και λαύρα.με ακουμπά μέσα στη θάλασσα στο πόδι την χουφτονω κι εγώ με τρόπο.παμε για φαγητό και μου τον παίζει κάτο από το τραπέζι.παμε στο ξενοδοχείο της και γαμιομαστε μέχρι προηας ακαποτα.με περνει μαζί της Αθήνα για καμιά βδομάδα σπίτι της .γαμιση ακα σιναιχια .μετά μου σκάει πος είναι παντρεμένη και αύριο έρχεται ο σύζυγος αλλά να κρατήσουμε επαφή.παω στο χωριό μου και με ποιανει ένα κάψιμο στον πουτσο και να κατουραω ξιραφια.παω σε γιατρό και με ξεχεζει για τη βλακεία μου θεραπεία ένα μινα.δεν την ξαναδά.σημερα είμαι 50 χρόνον και απόαααα τότε έχω να τον βάλω γυμνό σε μουνι η Κόλο ακα τσιμπούκια δίνω.ακομα και σε σχέσης που είχα χρόνια με προφυλακτικό πάντα.δεν ξαναπαθα ποτέ τίποτα
Όχι ποτέ.η μια δύο φορές το χρόνο λιγο
Μέχρι τώρα 7 λένε.Την Καλησπερα σε ολους τους Φιλους......τελικα 7- η 15 ξεκινα η'' Κυνηγητικη Περιοδο''???
Για πες, το θυμάμαι σαν concept αλλά όχι ακριβώς!!Μην ξεχνάμε και τον καφέ τού erotiaris
Μάλλον με την γενική καραντίνα συνήθισαν ναΠολύ λίγοι βλέπω να γαμούν. Έχει επέλθει κορεσμός μάλλον ή αφραγκία.
θα σου πω τι έγινε, σήμερα (έχω κριτική) εκεί μέσα μου παν ότι ανοίγουν 15, και την ρώτησα που το δες και μου δειξε αυτό, οκ μακάρι να ναι μαλακία, όντως δεν πρόσεξα ημερομηνία αποσύρω το ποστ, μείνε όμως στο fact ότι μου το πε πουτάνα
Ποιο;Οπως και περσι δηλαδη που ανοιξαν 15 Ιουνου, αν ισσυει κατι τετοιο!Παντως, στο Γκαζι-Κεραμεικο ανοιγουν σιγα σιγα , ειδα να ανοιγει και αλλο studio!
![]()
Το κυνήγι φώκιας πάντως έχει ανοίξει εδώ και πολύ καιρό.Την Καλησπερα σε ολους τους Φιλους......τελικα 7- η 15 ξεκινα η'' Κυνηγητικη Περιοδο''???
Εγω που περναω απο εκει συνεχεια, ειδα ενα ωραιο κοντοπουτανο πορνιδιο ονοματι Ροξυ.. πολυ ομορφη .... αλλα να δωσω παλι 50αρικο ...нетΚάτσε να κάνω ένα τσεκ τα πορνιδια.
Δεν βλέπω να χει σάιτ.Ε
Εγω που περναω απο εκει συνεχεια, ειδα ενα ωραιο κοντοπουτανο πορνιδιο ονοματι Ροξυ.. πολυ ομορφη .... αλλα να δωσω παλι 50αρικο ...нет![]()
Οχι ρε δεν εχουν προγραμμα στο internet, μονο το κασσανδρας 6 εχει προγραμμα με βαρδιες, καλυτερα κανε καταδρομικη!Δεν βλέπω να χει σάιτ.