Juliana escort

 
8.3 (7)
25017 0 4 59

Βαθμολογίες αξιολογητών

7 κριτικές
3-5 αστέρια
 
0%
1-3 αστέρια
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.2(7)
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.6(7)
Γενική συμπεριφορά
 
9.4(7)
Επικοινωνία
 
9.6(7)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.6(7)
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.6(7)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κατ' αρχήν πρόκειται για μια κάπως καθυστερημένη κριτική, επειδή όταν έγινε η συνάντησή μου με την Τζουλιάνα δεν είχε ανοιχτεί ακόμα η σχετική "σελίδα" κριτικών της κοπέλας.
Αν η κριτική μας λοιπόν και αντίστοιχα η αμοιβή της αφορούσε μόνο την εξωτερική της εμφάνιση, θα έλεγα ότι βαρειά-βαρειά το 60άρι είναι οκ για τη περίπτωση της Τζουλιάνα. Για την ακρίβεια πριν την συναντήσω, υπέθετα ότι θα δω μια κοπέλα τύπου Ντέλια Βελκουλέσκου του Δ.Ν.Τ., δηλ. λεπτή, στεγνή και με γωνίες στο πρόσωπο. Έπεσα σε μεγάλο βαθμό έξω.
Η Τζουλιάνα είναι κατ' εμέ μια συμπαθητική, next door κοπέλα που θα της την έπεφτα ενδεχομένως, αν δεν είχα κάτι άλλο διαθέσιμο, αλλά δεν θα το επεδίωκα κιόλας. Πέρα από τα μάτια της και το βλέμμα της που είναι όντως τραβηχτικά, το πρόσωπό της το βρήκα συμπαθητικό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το κορμί της γαμεύσιμο και μη απωθητικό, αλλά με 2 σοβαρές ατέλειες: την σχεδόν παντελή έλλειψη στήθους, πράγμα για το οποίο ήμουν προετοιμασμένος, και την μεγάλη εντέλει περιφέρειά της και τα μπουτάκια της πάνω στα οποία εδράζεται αυτή, πράγμα για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένος, καθότι επιμελώς είναι κρυμμένη στις φωτό της. Και μπορεί να είναι λειτουργικά χρήσιμη η πρώτη για να την χουφτώνεις και να της ρίχνεις τις μπατσές που και η ίδια γουστάρει, αλλά αισθητικά/οπτικά παραείναι αχλαδωτή για τα δικά μου γούστα. Οπότε κατ' επίφαση μόνο είναι "πωπουδάκι", όπως το περιγράφει η ίδια στις αγγελίες της μαζί με τον επιθετικό προσδιορισμό "ζουμερό", ενώ εγώ την χαρακτηρίζω "κωλάρα" σε σχέση με τον σωματότυπό της, που είναι κατά τα άλλα λεπτός. Και αυτό το "κωλάρα" δεν το γράφω ούτε με θαυμαστικό τρόπο (του τύπου, "πω, πω, μια κωλάρα που έχει!!!"), αλλά ούτε απαραίτητα και με απαξιωτικό, απλά αναφέρομαι στο μέγεθος/σχήμα της. Οπότε όσοι πιστοί αυτού του χαρακτηριστικού, προσέλθετε.
Επίσης, ένα ακόμα ψεγάδι, πέραν των εμφανισιακών που ανέφερα, είναι ότι για όσους απεχθάνονται την μυρωδιά του τσιγάρου δεν ενδείκνυται, γιατί ακόμα και πριν καπνίσει, πράγμα για το οποίο μου ζήτησε πολύ ευγενικά την άδεια, αναδυόταν από εκείνην ελαφρά η χαρακτηριστική μυρωδιά του τσιγάρου. Κι αυτό ανεξάρτητα από την προσωπική της υγιεινή εν γένει αλλά και στα ευαίσθητα σημεία της, που ήταν πεντακάθαρη.
Όμως, όπως προείπα, η κριτική μας και η αμοιβή της δεν αφορά μόνο την εμφάνισή της, αλλά και τις υπηρεσίες της, το ταλέντο της και την όρεξή της στο σεξ και την συμπεριφορά της μετά απ' αυτό. Κι εκεί από μένα παίρνει πολύ ψηλό βαθμό, κοντά στο άριστα, γιατί ο,τι κάνει το κάνει από την αρχή της συνάντησης με πάθος και κάβλα, ενώ πρόκειται πιο πολύ για αματούρι ως περίπτωση c.g. Γιαυτό τον λόγο της έριξα με άνεση 2 μπαλάκια, έχυσε κι αυτή άλλες 2 φορές όταν την περιποιήθηκα στοματικά, χωρίς να παίρνω και όρκο αν και την ώρα του κανονικού σεξ τρίτωσε το καλό, και μ' έκανε να νιώθω χαλαρός και χωρίς άγχος καθ' όλη την διάρκεια του ραντεβού, γιατί προς τιμήν της το επόμενο ραντεβού το είχε κανονίσει αρκετά μετά από την 1 ώρα του δικού μας. Κι αν δεν υπήρχε (επόμενο ραντεβού), με είχε φτιάξει εγκεφαλικά στην κουβέντα που κάναμε πριν φύγει (μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά) και με λίγη προσπάθεια θα πηγαίναμε και για χατ τρικ, που για την ηλικία μου δεν είναι και το πιο σύνηθες. Δεν έχω παράπονο όμως, φωτιά να πέσει να με κάψει αν είχα!
Οπότε στο άθροισμα το πρόσημο ήταν θετικό δίχως αμφιβολία.
Και μια διευκρίνηση για την βαθμολογία μου στο τελευταίο σκέλος της: έβαλα στη Σχέση απόδοσης/τιμής 8 (για την ακρίβεια στο Value for Money), γιατί αν κρίνω μόνο την απόδοσή της στο σεξ χωρίς την εμφάνιση, τότε θα της έβαζα κι εκεί μάλλον 10.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2015
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.614
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΔΑΜΟΣ, petergsp, GREDS και 14 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μιας και τόσα γράφτηκαν για την Τζουλιάνα πρόσφατα, ας γράψω και εγώ μια γνώμη. Βασικά το κάνω γιατί βρίσκω σημεία σε όλες τις άλλες κριτικές των φίλων πιο κάτω που συμφωνώ, αλλά και σημεία που δεν έζησα τα ίδια. Φυσικά περί ορέξεως...
Την συνάντησα δύο φορές τον Δεκέμβριο, με αφορμή όσα γράφτηκαν ξεκάρφωτα στο site από τα παιδιά.
Καταρχήν η κοπέλα είναι ευχάριστη, απαντά γρήγορα στα μηνύματα, είναι συνεπέστατη και επαγγελματίας σε αυτό που κάνει. Αυτά από μόνα τους είναι πολύ βασικά και σπάνια στον χώρο. Άρα ξεκινάμε με +1.
Στην εμφάνιση θα έλεγα πως συνολικά είναι μια πολύ μέτρια κοπέλα. Δεν θέλω να την αδικήσω γιατί είναι καλή κοπέλα στον χαρακτήρα, αλλά αντικειμενικά είναι σαν να πας με την συμπαθητική, ομορφούλα αλλά με μια τεράστια κολάρα ταμία του Σκλαβενίτη. Εμένα αυτό μου βγάζει στην εμφάνιση. Είναι γύρω στα 30 και κάτι, είναι χρόνια στην Ελλάδα και μιλά σχεδόν άριστα ελληνικά. Είναι μελαχρινή και γενικά σκουρόχρωμη (Βουλγάρα είπαμε). Στο πρόσωπο εγώ παιδιά ματάρες και άλλα που αναφέρθηκαν δεν είδα. Είναι συμπαθητική και γενικά γλυκιά αλλά μέχρις εκεί. Στήθος όπως γράφτηκε πολύ μικρό, μέγεθος 1/2, αλλά με καλές θηλές για καλή πιπίλα. Το θετικό είναι ότι η κοπέλα είναι δεκτική σε κάθε λογής παιχνίδια με το στήθος της και γενικότερα. Έχει λεπτή μέση. Και μετά είναι το υπερατού, το Ζουμερό Ποπουδάκι! Μιλάμε για κωλάρα, μεγάλη, από αυτές που λες "θα χαθώ μέσα τους!" και που σίγουρα όλοι μας σε κάποια φάση μας τους έχουμε απωθημένο. Είναι σχετικά χαλαρή η κολάρα (πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε σε αυτό το μέγεθος) αλλά συνολικά είναι με θετικό πρόσημο. Δεν βρίσκουμε εύκολα τέτοιες προδιαγραφές άλλωστε. Αντικειμενικά σε μερικά χρόνια η κοπέλα δεν θα βλέπεται, δυστυχώς αυτές είναι η προδιαγραφές στον σωματότυπό της, αλλά αυτό εμάς δεν μας αφορά μιας και ζούμε το τώρα. Έχει μικρό νινάκι, γουλί, και είναι γενικά πεντακάθαρη. Και αυτό στα πολύ σημαντικά. Κάτω δέχεται κάθε λογής χάδια.
Στις υπηρεσίες υπάρχει το βασικό μείον ότι δεν φιλά, το αποφεύγει ευγενικά. Πίπα κάνει γενικά καλή, αλλά όχι κάτι το ξεχωριστό. Βασικά κάνει κάτι περίεργα με την γλώσσα της στην βάλανο και στον χαλινό του πέους. Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα αλλά σε άλλους μπορεί να αρέσει. Στην μάχη είναι δυναμική και ακολουθεί, γενικά κανένα πρόβλημα και έχει και αντοχές, την κάνεις ότι θες από στάσεις.
Η συμπεριφορά της είναι επίσης ατού της. Είναι καλή κοπέλα, πάει με τα νερά σου, δεν σε πρήζει, και όπως έγραψαν και τα παιδιά πιο κάτω σέβεται τα χρήματά μας. Πάντα κάθεται γεμάτη ώρα, δεν διαπίστωσα να κάνει κολλητά ραντεβού, και προσπαθεί πάντα για τα δύο γκολ του πελάτη (και αυτό σημαντικό). Είναι σίγουρα VFM, από την άλλη δεν θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστική σε άλλη ανώτερη κατηγορία. Επίσης δεν υπάρχει και κανένα επίπεδο για συζήτηση, είναι μια καθημερινή απλή κοπέλα.
Συνοψίζοντας η Τζουλιάνα είναι μια πολύ μέτριας εμφάνισης κοπέλα της διπλανής πόρτας με ειδικό ατού το ζουμερό της ποπουδάκι (για όσους ενδιαφέρονται), αλλά με τίμια συμπεριφορά, συνέπεια στην επικοινωνία και στα ραντεβού, εργατική στον αγώνα και σίγουρα VFM.
Αυτά και Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους στο site!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
204
Likes:
4.031
Πόντοι:
8.097
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, Kontopodis, tasospp και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συναντηση με την Τζουλιανα λοιπον που ηταν καπου προς το τελος των σημειωσεων μου λογω του οτι ηταν γενικα «ξεχασμενη». Δυο πολυ καλα σχολια στο εδω στο site και that’s it.
Η επικοινωνια ευκολη και με 2 τηλεφωνηματα κλειστηκε ραντεβου. Ειναι πολυ επικοινωνιακη, προσχαρη και χαρουμενη. Τα μεγαλα της τεραστια ατου , οι ματαρες τις οι πρασινογαλανες και η κωλαρα της που αντεχει και σε κενα αερος...Μειονεκτημα το στηθος που οι βυζολαγνοι θα το παρατηρησουν...εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτα...τα βρισκω λεπτομερειες αρκει να παρω προγραμμα και με την Τζουλιανα, το παιρνεις...Εχει ομως ρωγες που θα σας ανταμειψουν. Καγκελο!
Σωματοτυπος, για οσους γνωριζουν, Κελλης+Σονιας (απο Αξιωματικους) Κλασσικο ελληνικο Coca Cola σωμα full απο πιασιματα με την λεπτη μεση την κωλαρα που ειναι για πολλα μπρατσοματα και αγριοπιασιματα.
Ηρθε ντυμενη με πολυ κολλητο τζιν που εκανε την κωλαρα της να φαινεται ακομα πιο σεξυ, μποτες τακουνατες μεχρι γονατο και στενο μωβ μπλουζακι...Σουτιεν μαυρο και ενα στρινγκακι ροζ με μαυρο που εκανε μια απιθανη αντιθεση με το σκουροσοκολατι δερμα της.
Τι κανει? Κανει διαφορα και καλα, αλλα οχι αναλ. Θα σας πω εγω πως περασα και τι εκανα και τι μου εβγαλε να κανω. Στησιμο ντυμενης κωλαρας να την κοιτας και να χανεσαι. Να βγαλετε το παντελονακι της σιγα-σιγα να απολαυσετε τη θεα. Μισο τζιν, μισο στρινγκ με αφθονο κωλο. Στυλ “touch your toes”. Πρεπει να την εγλυφα κανα 40λεπτο χωρις διακοπη. Απο το λαιμο μεχρι τα ποδια. Το εκανα γιατι η συμμετοχη της ηταν τετοια που ηθελα να δω που θα φτασει. Κοπανιοταν παντου. Αρχισε τα αερατα συνθηματα συντομα και χτυπουσε το κεφαλι σαν τρελλη πανω στο κρεβατι . Απιστευτη η Τζουλιανα. Της αρεσει πολυ το παιχνιδι και θα στο ανταποδωσει . Θα σου μπανιαρει ολο σου το σωμα με φοβερο βασιλικο γλυψιμο και πριν σου τον παρει στο στομα θα σε βασανισει. Και θα σε βασανισει πολυ, μα παρα πολυ...Η πιπα της απο τις πολυ καλες με δουλεμα παντου. Φτυσιματα και καρπαζωματα...Δεν την αφησα να δω αν θα με τελειωνε στο στομα. Την εβαλα μπρουμητα και την εχυσα στην κωλαρα της....Η αποθεωση? Ετριβε τα χυσια πανω στην κωλαρα κοιταζοντας με . Αν ζησετε τη σκηνη αυτη με τις ματαρες αυτες να σε κοιτανε, γεμισες. Και γεμισες για καιρο...
Ειναι γυναικα που δεν θα το δουλεψει πάτερν. Ετσι πιστευω. Θα ειναι απο τις περιπτωσεις που θα σου κανει τι βγαινει στη στιγμη, δλδ τι θα της βγαλεις...και το πιο σημαντικο πως θα της φερθεις γιατι εχω την εντυπωση πως ειναι τελειως αματουρα κατασταση . Γιατι αν βγει η εξισωση, ολα θα γινουν...Αυτη η Τζουλιανα για τα παρα πολλα θελει το δουλεμα της. Με λιγα λογια, θες κατι παραπανω? Αποκτησε το μονος, αν ρωτησεις ποσα για κατι εξτρα, απλα εχασες...Και αυτο μου αρεσε στην γυναικα αυτη...
Resume Juliana’s… Αν δεν κινηθειτε μηχανικα, θα περασετε πολυ καλα...Θελει την καταλληλη προσοχη για να ανταποδωσει υπηρεσιες πρωτης θεσης. Στην αρχη να πατε με τα νερα της. Δεν θα το ξεχασει αργοτερα. Για μενα ηταν μια συναντηση γνωριμιας...Εχω rain check για ολοκληρωση συναντησης την επομενη φορα...
1. Εχει πολυ καλο παρουσιαστικο
2. Δεν σου τα πρηζει(παιζεις όπως θες εσυ)
3.Τιμα και σεβεται τα λεφτα μας (τα 60Ε την κανουν High Value For Little Money…)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Z
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Kontopodis, tasospp και 16 άλλα μέλη
Σχόλια (5) |
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σημερινή συνάντηση με την Juliana την βουλγαρα ηρθε στην ωρα της και οπως παντα χαμογελαστή. Αφου έπεσαν τα πρωτα φιλακια στα όρθια μπήκε να κανει το μπανακι της εγω ειχα κανει ήδη. Στον αγώνα τωρα δεν λεει οχι σε κατι πλην τις πισω τρύπας Κεφάλι σε τοίχο! δεν πήραζη ομως τι να κανουμε. Ξεκίνημα με την πολυ ωραια πιπα της και πρωτη στάση με το μωρο απο πανω να κουνιέται με πολυ καλο ρυθμό δινοντας και ταυτόχρονα τρυφερά φιλια και παιχνίδια με την γλωσσα, κατάθεση στο στομα της όπου τα άδειασε στον νιπτήρα. Μπανακι και απο τους δυο και τσιγαράκι απο μερος της γιατι εγω ειμαι αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Μεγάλο χαμόγελο. Δεύτερος γύρος ειχε περιποίηση απο μέρους μου στην αρχή όπου το απολαμβάνη πολυ και της αρεσει να την περιποιουντε. Συνεχεια με πιπα όπου γλύφει ασταμάτητα χωρις να κουραστεί για αρκετή ωρα δεν λεει οχι και στήσιμο στα τέσσερα για να την κάρφωσω δυνατα ρίχνοντας ταυτόχρονος σφαλιάρες στην Κωλαρα της για να καταθέσω και παλι στο στομα της. Η κοπελα δεν λεει οχι σε κατι τιμάει τα λεφτα της και τα δουλευει,δεν βιάζετε να φυγει ειναι επικοινωνιακή και πανω απ ολα καλο παιδι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2016
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
slk 55
Σεβαστός
Εγγραφή:
13 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
155
Πόντοι:
1.240
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tasospp, zadren
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μιάς και ανοίχτηκε το θρεντ για την Τζουλιάνα παραθέτω και εγώ τη κριτική μου
Η κορασίδα τζουλιάνα επιλέχθηκε για την τελευταία κατάθεση του 2015 στο χοτελι λακόμπα
Η επικοινωνία πανεύκολη και έτσι κλείστηκε το ραντεβού στο χοτέλι
Σε γενικές γραμμές σχετικά μέτρια η εμφάνιση αλλά για το σκοπό που επιλέχθηκε ήταν ότι έπρεπε
Έγινα 2 καταθέσεις και οι 2 στο στόμα
Η πρώτη ύστερα από μια αργή και απολαυστική πίπα
και η δεύτερη φού προηγήθηκε σφυροκόπημα στα 4 βγήκε η καπότα τον πήρε στο στόμα και μετά από λίγο έγινε η κατάθεση
Συμπαθητική κοπέλα αλλά για 1 φορά
Καλα γαμήσια για το 2016 εύχομαι

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
995
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, old boy, mousatos_32
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σημερινή συνάντηση με την Juliana την βουλγαρα ηρθε στην ωρα της και οπως παντα χαμογελαστή. Αφου έπεσαν τα πρωτα φιλακια στα όρθια μπήκε να κανει το μπανακι της εγω ειχα κανει ήδη. Στον αγώνα τωρα δεν λεει οχι σε κατι πλην τις πισω τρυπα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
slk 55
Σεβαστός
Εγγραφή:
13 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
155
Πόντοι:
1.240
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zadren, Invisible Man
Σχόλια (5) |
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αγιοβασιλιτικη συναντηση με την τζουλιανα! Τηλεφωνακι το μεσημερακι για ραντεβου (κανονικα δεν θα δουλευε αλλα εκανε εξαιρεση χαχαχα ) και κλεισιμο για bill ! Φτανω δωματιακι μπανακι και τσουπ το κοριτσι, μου χτυπαει την πορτα! Ανοιγω και το γλυκο της μουτρακι προβαλλε στην πορτα ! Ντυσιματακι σικατο με ψηλες μποτουλες οπως μου αρεσει ! Ευχες εκατερωθεν για την νεα χρονια με χουφτωματακια γελακια κλπ... Αφου την γδυνω σιγα σιγα αποκαλυπτεται ενα αγιοβασιλιτικο σετακι εσωρουχα που μου ανεβασαν ακομα παραπανω την διαθεση!!! Με κοβει και παει για ντουζακι και βγαινοντας φορουσε και το χαρακτηριστικο αγιοβασιλιτικο καπελακι με τα φωτακια!!! Η φουντωση μου ηταν στο μαξιμουμ οποτε αμεσως παιρνει πρωτοβουλια και πεφτει για στοματικο οπως μου αρεσει!!! Βαθυ υγρο αργο με πολλα παιχνιδισματα της γλωσσας της... Αφου με εφτασε σχεδον στο αμην μετα απο κανα πενταλεπτο και για να μην καταθεσω προωρα την κοβω την γυρναω και αρχιζω περιποιηση απο την μερια μου ! Επειτα απο λιγο και αφου τελειωσε (μαγκες το ζει η γκομενα πραγματικα...) λιγο γλυψιμο και περασμα καλυπτρου για τα περαιτερω!!! Δυο στασεις πρωτα αυτη απο επανω και μετα ιεραποστολικα οπου και κατεθεσα μεσα της !!! Μπανακι τσιγαρακι και απο τους δυο μας λιγο μπλα μπλα και μετα αρχη β´ γυρου! Προκαταρκτικα τα ιδια αλλα για δευτερο γυρο ειχα στοχο να πηδηξω με θεα την κωλαρα της! Λιγο την ανεβαζω αναποδα επανω και μετα στησιμο στα τεσσερα και σφυροκοπημα για κανα δεκαλεπτο μεχρι που κατεθεσα!!! Δεν δυσανασχετησε καθολου ισα ισα με το ιδιο κεφι και ζωντανια οπως στην αρχη!
Βαθμολογιες για κοπελα και τα σχετικα δεν βαζω καθως αφενως ειναι ολα υποκειμενικα αλλωστε τα εχουν πει και συναγωνιστες σε αλλες αναφορες, αφετερου εμενα ειναι και απο τα στανταρακια μου οποτε μπορει να μην ειμαι αντικειμενικος και να υπερβαλλω λιγο!!!
Αυτα απο εμενα Χρονια Πολλα με πολλα και καλα μουνια (και κωλαρακια slk και κωλαρακια) !!! Χαχαχα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 03, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
dinger
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
465
Πόντοι:
2.965
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zadren, Invisible Man, slk 55 και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (7) |