Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 7 10
Call-Girls 25323
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κατ' αρχήν πρόκειται για μια κάπως καθυστερημένη κριτική, επειδή όταν έγινε η συνάντησή μου με την Τζουλιάνα δεν είχε ανοιχτεί ακόμα η σχετική "σελίδα" κριτικών της κοπέλας.
Αν η κριτική μας λοιπόν και αντίστοιχα η αμοιβή της αφορούσε μόνο την εξωτερική της εμφάνιση, θα έλεγα ότι βαρειά-βαρειά το 60άρι είναι οκ για τη περίπτωση της Τζουλιάνα. Για την ακρίβεια πριν την συναντήσω, υπέθετα ότι θα δω μια κοπέλα τύπου Ντέλια Βελκουλέσκου του Δ.Ν.Τ., δηλ. λεπτή, στεγνή και με γωνίες στο πρόσωπο. Έπεσα σε μεγάλο βαθμό έξω.
Η Τζουλιάνα είναι κατ' εμέ μια συμπαθητική, next door κοπέλα που θα της την έπεφτα ενδεχομένως, αν δεν είχα κάτι άλλο διαθέσιμο, αλλά δεν θα το επεδίωκα κιόλας. Πέρα από τα μάτια της και το βλέμμα της που είναι όντως τραβηχτικά, το πρόσωπό της το βρήκα συμπαθητικό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το κορμί της γαμεύσιμο και μη απωθητικό, αλλά με 2 σοβαρές ατέλειες: την σχεδόν παντελή έλλειψη στήθους, πράγμα για το οποίο ήμουν προετοιμασμένος, και την μεγάλη εντέλει περιφέρειά της και τα μπουτάκια της πάνω στα οποία εδράζεται αυτή, πράγμα για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένος, καθότι επιμελώς είναι κρυμμένη στις φωτό της. Και μπορεί να είναι λειτουργικά χρήσιμη η πρώτη για να την χουφτώνεις και να της ρίχνεις τις μπατσές που και η ίδια γουστάρει, αλλά αισθητικά/οπτικά παραείναι αχλαδωτή για τα δικά μου γούστα. Οπότε κατ' επίφαση μόνο είναι "πωπουδάκι", όπως το περιγράφει η ίδια στις αγγελίες της μαζί με τον επιθετικό προσδιορισμό "ζουμερό", ενώ εγώ την χαρακτηρίζω "κωλάρα" σε σχέση με τον σωματότυπό της, που είναι κατά τα άλλα λεπτός. Και αυτό το "κωλάρα" δεν το γράφω ούτε με θαυμαστικό τρόπο (του τύπου, "πω, πω, μια κωλάρα που έχει!!!"), αλλά ούτε απαραίτητα και με απαξιωτικό, απλά αναφέρομαι στο μέγεθος/σχήμα της. Οπότε όσοι πιστοί αυτού του χαρακτηριστικού, προσέλθετε.
Επίσης, ένα ακόμα ψεγάδι, πέραν των εμφανισιακών που ανέφερα, είναι ότι για όσους απεχθάνονται την μυρωδιά του τσιγάρου δεν ενδείκνυται, γιατί ακόμα και πριν καπνίσει, πράγμα για το οποίο μου ζήτησε πολύ ευγενικά την άδεια, αναδυόταν από εκείνην ελαφρά η χαρακτηριστική μυρωδιά του τσιγάρου. Κι αυτό ανεξάρτητα από την προσωπική της υγιεινή εν γένει αλλά και στα ευαίσθητα σημεία της, που ήταν πεντακάθαρη.
Όμως, όπως προείπα, η κριτική μας και η αμοιβή της δεν αφορά μόνο την εμφάνισή της, αλλά και τις υπηρεσίες της, το ταλέντο της και την όρεξή της στο σεξ και την συμπεριφορά της μετά απ' αυτό. Κι εκεί από μένα παίρνει πολύ ψηλό βαθμό, κοντά στο άριστα, γιατί ο,τι κάνει το κάνει από την αρχή της συνάντησης με πάθος και κάβλα, ενώ πρόκειται πιο πολύ για αματούρι ως περίπτωση c.g. Γιαυτό τον λόγο της έριξα με άνεση 2 μπαλάκια, έχυσε κι αυτή άλλες 2 φορές όταν την περιποιήθηκα στοματικά, χωρίς να παίρνω και όρκο αν και την ώρα του κανονικού σεξ τρίτωσε το καλό, και μ' έκανε να νιώθω χαλαρός και χωρίς άγχος καθ' όλη την διάρκεια του ραντεβού, γιατί προς τιμήν της το επόμενο ραντεβού το είχε κανονίσει αρκετά μετά από την 1 ώρα του δικού μας. Κι αν δεν υπήρχε (επόμενο ραντεβού), με είχε φτιάξει εγκεφαλικά στην κουβέντα που κάναμε πριν φύγει (μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά) και με λίγη προσπάθεια θα πηγαίναμε και για χατ τρικ, που για την ηλικία μου δεν είναι και το πιο σύνηθες. Δεν έχω παράπονο όμως, φωτιά να πέσει να με κάψει αν είχα!
Οπότε στο άθροισμα το πρόσημο ήταν θετικό δίχως αμφιβολία.
Και μια διευκρίνηση για την βαθμολογία μου στο τελευταίο σκέλος της: έβαλα στη Σχέση απόδοσης/τιμής 8 (για την ακρίβεια στο Value for Money), γιατί αν κρίνω μόνο την απόδοσή της στο σεξ χωρίς την εμφάνιση, τότε θα της έβαζα κι εκεί μάλλον 10.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2015
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.765
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΔΑΜΟΣ, petergsp, GREDS και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2016
κανενα τηλεφωνο παιζει;;;;; στειλτε inbox ρε σεις, μας εχει καβλωσει αγρια η γκομενα απο τις περιγραφες και 60€ μια χαρα
εχω ξανα στειλει αλλα ακομα καμια απαντηση Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
31 Αυγούστου, 2016
Καλησπέρα γίνεται να έχω το τηλέφωνο της;
12 Ιουλίου, 2017
Μπορώ να έχω το τηλέφωνο της .
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3