Νέα

Ετεροφυλική Μια σεξουαλική περιπέτεια με Φιλανδέζα το 1986 στον Πόρο.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ποδολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
 Καφές έτοιμος.... Μέρος ΒΗΤΟΝ....



 Μένουμε κάγκελο και οι τρεις... Η Ρίτβα δεν πήρε χαμπάρι τι συνέβαινε λόγω της γλώσσας. Ρωτάμε τον ξενοδόχο αν υπάρχει δυνατότητα κάποιας αλλαγής, αλλά δυστυχώς αρχές Αυγούστου δεν γίνονταν τέτοια πράγματα. Το νησί βούλιαζε από κόσμο, το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να προσθέσει ένα κρεβάτι ακόμα στο μονόκλινο δωμάτιο, αλλά θα ήταν και πάλι πολύ στριμωγμένα.  Το λέμε στην κοπέλα με επιφύλαξη. Το ζευγάρι δεν μπορύσε να χωρίσει, να μέναμε δηλαδή εγώ και ο κολλητός μου μαζί και οι κοπέλες στο άλλο...

 Με μεγάλη μας έκπληξη, η Ρίτβα δήλωσε πως δεν είχε πρόβλημα να κοιμηθω μαζί της στο ίδιο δωμάτιο...

 Εκεί αρχίσανε να μου μπαίνουνε και μένα άλλες ιδέες στο μυαλό... Πρόστυχες ίδέες...

 Αφού τακτοποιηθηκαμε στα δωμάτια, η Ρίτβα πήγε λίγο δίπλα στα παιδιά να ρωτήσει τι θα κάναμε μετά κι εγώ βρηκα την ευκαιρία και μπήκα στο μπάνιο να κάνω ένα ντους. Βγαίνοντας από το μπάνιο μόνο με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση, βλέπω την κοπέλα θεόγυμνη(!), φορώντας μόνο το κυλοτάκι της να περιμένει να κάνει κι αυτή ντους.
 Πήγα να ψελλίσω ένα "σορρυ" για την εμφάνισή μου, αλλά μου φάνηκε κουτό να το πω, βλέποντας δύο πανέμορφα γυναικεία στηθια να με κοιτάζουν χαμογελαστά!  :2funny:

 Αφού μπήκε στο μπάνιο η κοπέλα, έλυσα την πετσέτα και φόρεσα κατυθείαν το μαγιό μου, έτοιμος για την παραλία. Ξάπλωσα κουρασμένος κι ώσπου να βγει εκείνη από το μπάνιο, είχα αποκοιμηθεί.

 Με ξύπνησε η πόρτα που χτύπησε μετά από λίγο. Ήταν ο Βασίλης που μου είπε πως ήταν κι εκείνος κουρασμένος από το ταξίδι και θα ήταν καλύτερα να την πέφταμε για ύπνο μερικές ώρες.

Ανακουφισμένος έκλεισα την πόρτα και ξανάπεσα στο κρεβάτι.

Η Ρίτβα βγήκε ύστερα από λίγο από το μπάνιο. Δεν άντεξα στον πειρασμό να της κάνω μία φιλοφρόνηση.
" Έχεις υπέροχο σώμα! Κάνεις γυμναστική?"
" Κολυμπούσα πεταλούδα." μου απάντησε. " Κι εσύ πρέπει να αθλείσαι, έχεις σώμα αθλητή" μου ανταπόδωσε τη φιλοφρόνηση.
Αφού την ευχαρίστησα, της είπα να πέφταμε κάνα δυο ωρες για ύπνο, πριν πάμε στη θάλασσα...
" Δεν νυστάζω..."
" Θα ήθελες να πάμε καμμία βόλτα εδώ γύρω?" της πρότεινα.
" Θα προτιμούσα να συζητούσαμε λίγο. Θέλεις?"
" Γιατί όχι? Θες να μου πεις για τη ζωή σου στη Φιλανδία?"

Ξεκίνησε να μου λέει για τη ζωή της. Αρραβωνιασμένη με έναν αγροίκο χοντροκοιλαρά Φιλανδό με μουστάκι. Μου δειξε φωτογραφία... Σαν ξανθός Γιαγκούλας ήταν.... έβαλα τα γέλια από μέσα μου... Του ριχνα πολύ σε εμφάνιση, οπότε είχα κερδίσει έναν πόντο.
Συνέχισε να μου λέει για τη δουλειά της. Εργαζόταν σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Μου έκανε παράπονα για τους Φιλανδούς.... " όλο πίνουν..." Της έκανε εντύπωση όταν της είπα πως δεν πίνω καθόλου αλκοόλ.
 Ξαπλωμένοι στο κρεββάτι συζητούσαμε χαλαρά κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον. Ξαφνικά μου ήρθε μια τρελή επιθυμία να κάνω έρωτα με αυτό το κορίτσι. Όχι πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα, αλλά εκείνη τη στιγμή φούντωσα από ερεθισμό.


 Συνεχίζω σε ένα λεπτό.

:tooth: :tooth: :tooth:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom