Νέα

Ετεροφυλική Μια σεξουαλική περιπέτεια με Φιλανδέζα το 1986 στον Πόρο.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ποδολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16
 Ρε μάγκες με καυλώσατε με τις ιστορίες που βάζετε, οπότε ας πω κι εγώ μια.


 Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Πρωτοετής φοιτητής εργαζόμουν βοηθός σερβιτόρος τα καλοκαίρια σε κυριλέ ιταλικό εστιατόριο. Ήταν η δεύτερη χρονιά που θα πήγαινα εκεί. Όλοι γνωστοί πλέον, εφόσον είχαμε συνεργαστεί και το προηγούμενο καλοκαίρι, τις απαιτήσεις της δουλειάς τις ήξερα κι ήταν όλα κανονισμένα.

 Ύστερα από ενάμισι μήνα εργασίας κι ενώ περπατούσαμε προς το τέλος Ιουλίου, μου ανακοινώθηκε από τον λογιστή πως θα έπρεπε να με σταματήσουν. Είχε έρθει κάποιος συγγενής του αφεντικού για δουλειά και κάποιος έπρεπε να απολυθεί. Μου "χρύσωσε" το χάπι ψελλίζοντας κάτι για να δουλεύω τα ρεπό (δύο τρεις φορές την εβδομάδα) και με έβαλε να υπογράψω πως δεν έχω καμμία άλλη απαίτηση, δίνοντάς μου μάλιστα πάνω στο τραπέζι όλα τα χρήματα που έπρεπε να πάρω, επιδόματα αδείας, χρωστούμενα μεροκάματα, συν την καρτέλα συμπληρωμένη με τα ένσημα ΙΚΑ.

 Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί είχα προγραμματίσει τη ζωή μου και χρειαζόμουν τα χρήματα πολύ. Ο πατέρας μου τότε είχε πάρει ένα μεγάλο στεγαστικό δάνειο από την ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με τεράστιο επιτόκιο 22%, είχε πνιγεί στα χρέη και δεν μπορούσε να με βοηθήσει στις σπουδές μου.

 Πήρα τα χρήματα σαν χαμένος, υπέγραψα ό,τι χαρτιά μου έδωσε ο λογιστής κι έφυγα για το σπίτι. Στην είσοδο κάτω βλέπω τον κολλητό μου να περνάει και του κάνω νόημα.
Εργαζόταν κι αυτός σε ένα βενζινάδικο κι είχε ρεπό εκείνη την ημέρα.

" Τι κάνεις εδώ ρε μαλάκα; Δεν μου είπες πως θα είχες δουλειά?"

" Αστα Βασίλη, με διώξανε από τη δουλειά" Του δείχνω το χαρτί για να δει κι αυτός μην νόμιζει πως του λέω ψέμματα.
Εκείνος σκέφτηκε για λίγο ξύνοντας το κεφάλι του και μετά φώναξε:
 " Σήκω! Πάμε για καφέ στην παραλία να ξελαμπικάρεις και σου χω καλά νέα!"

Καβαλάμε τις μηχανές και τραβάμε για ΝΗΡΗΙΔΕΣ στη Βουλιαγμένη. Ήξερε πως ήταν το αγαπημένο μου καφέ, με θέα το ξενοδοχείο του Αστέρα.
 Αφού παραγγείλαμε τα φραπόγαλα ξεκίνησε να μου λέει τα "νέα".

" Λοιπόν μαλάκα κωλόφαρδε άκου! Το βενζινάδικο κλείνει για ένα μήνα την 1η Αυγούστου. 31 Ιουλίου πληρώνομαι κι έχω κανονίσει με τη Γιάννα (την κοπέλα του) να πάμε 10 μέρες στον Πόρο. Λοιπόν θα έρθεις μαζί μας!"

 Η Γιάννα ήταν η κοπέλα του Βασίλη και πολύ φίλη δική μου από πολύ πριν. Είχα μεσολαβήσει να τα φτιάξουν κάνα χρόνο πρωτύτερα. Ταίριαζαν πολύ οι δυο τους. Μου έλεγαν και οι δυο τα ίδια πράγματα, είχαν τα ίδια γούστα, τους έβαλα κι εγώ την ιδέα.... ε ... δεν ήθελε και πολύ να τα βρούν.
 Με αγαπούσαν πολύ και τους αγαπούσα κι εγώ σαν αδερφια μου. Αλλά παραπήγαινε να ερχόμουν κι εγώ μόνος μου σαν τον μαλάκα μες στη μέση στο ζευγάρι.

 " Ρε μαλάκα είσαι τρελός? Τι θα κάνω εγώ μαζί σας μόνος μου στον Πόρο? Θα σας βαστάω φαναράκι που θα πηδιέστε? χαχααχχ α   Ξέχασε το friend! Ασε.... θα ψάξω για καμμία άλλη δουλειά. Δεν είναι καλή ιδέα."
 " Δεν κατάλαβες ρε..." μου λέει εκείνος... " Δεν θα είμαστε μόνοι! Η Γιάννα αλληλογραφεί μέσω του InTERNATIONAL YOUTH SERVICE (IYS) με μια κοπέλα από τη Φιλανδία. Αυτή λοιπόν έρχεται Ελλάδα εκείνες τις ημέρες και θα είναι μαζί μας. Δεν σου υπόσχομαι πως θα γαμήσεις, η κοπέλα είναι αρραβωνιασμένη, αλλά θα έχεις καλή παρέα να πεις μια κουβέντα, θα είμαστε κι εμείς μαζί.... Λοιπόν τι λες? "


  Η ιδέα φαινόταν καλή.


 Μέχρι το βράδυ ειχα πάρει την απόφαση να πάω κι εγώ στον Πόρο με τους κολλητούς μου και την άγνωστη Φιλανδέζα...

 Τη Ρίτβα την πήραμε από το αεροδρόμιο ύστερα από μερικές μέρες. Κοντούλα, ξανθιά με σγουρά μαλλάκια, πολύ ωραίο πρόσωπο,  περπάτημα όμως ασχημο, αντρικό, ντύσιμο πολύ απλό, απεριποίητη. Δεν μου άρεσε και πολύ αλλά αν καθόταν για ένα πήδημα δεν θα έλεγα και όχι... και που ξέρεις? σε τουριστικό μέρος πηγαίναμε... μπορεί να καθόταν τίποτα άλλο εκεί...

 Την πρώτη μέρα φτάσαμε στον Πόρο πτωματα. Είχαμε σηκωθεί από τα χαράματα για να πάμε στον Πειραιά, φτάσαμε αρκετά νωρίτερα από την αναχώρηση του ΕΥΤΥΧΙΑ (το θρυλικό πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Αιγινα Μέθανα Πόρο), και η διάρκεια του ταξιδιού... κούναγε κιόλας...

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο.... Τα παιδιά είχαν κλείσει ενα δίκλινο δωμάτιο και ένα μονόκλινο, ενώ χρειαζόμασταν ενα δικλινο και  2 μονόκλινα....  ΤΟΜΠΟΛΑ!
 Αυτό το θεματάκι το είχαν ξεχάσει τελείως!


 ΣΥΝΕΧΙΖΩ σε λίγο.... πάω να φτιάξω έναν καφέ....


 :grin:
 
 

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
930
Κριτικές
9
Like
84
Πόντοι
6
καθε μερα Κυριακη  :coffee:
 
OP
OP
ποδολάγνος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16
 Καφές έτοιμος.... Μέρος ΒΗΤΟΝ....



 Μένουμε κάγκελο και οι τρεις... Η Ρίτβα δεν πήρε χαμπάρι τι συνέβαινε λόγω της γλώσσας. Ρωτάμε τον ξενοδόχο αν υπάρχει δυνατότητα κάποιας αλλαγής, αλλά δυστυχώς αρχές Αυγούστου δεν γίνονταν τέτοια πράγματα. Το νησί βούλιαζε από κόσμο, το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να προσθέσει ένα κρεβάτι ακόμα στο μονόκλινο δωμάτιο, αλλά θα ήταν και πάλι πολύ στριμωγμένα.  Το λέμε στην κοπέλα με επιφύλαξη. Το ζευγάρι δεν μπορύσε να χωρίσει, να μέναμε δηλαδή εγώ και ο κολλητός μου μαζί και οι κοπέλες στο άλλο...

 Με μεγάλη μας έκπληξη, η Ρίτβα δήλωσε πως δεν είχε πρόβλημα να κοιμηθω μαζί της στο ίδιο δωμάτιο...

 Εκεί αρχίσανε να μου μπαίνουνε και μένα άλλες ιδέες στο μυαλό... Πρόστυχες ίδέες...

 Αφού τακτοποιηθηκαμε στα δωμάτια, η Ρίτβα πήγε λίγο δίπλα στα παιδιά να ρωτήσει τι θα κάναμε μετά κι εγώ βρηκα την ευκαιρία και μπήκα στο μπάνιο να κάνω ένα ντους. Βγαίνοντας από το μπάνιο μόνο με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση, βλέπω την κοπέλα θεόγυμνη(!), φορώντας μόνο το κυλοτάκι της να περιμένει να κάνει κι αυτή ντους.
 Πήγα να ψελλίσω ένα "σορρυ" για την εμφάνισή μου, αλλά μου φάνηκε κουτό να το πω, βλέποντας δύο πανέμορφα γυναικεία στηθια να με κοιτάζουν χαμογελαστά!  :2funny:

 Αφού μπήκε στο μπάνιο η κοπέλα, έλυσα την πετσέτα και φόρεσα κατυθείαν το μαγιό μου, έτοιμος για την παραλία. Ξάπλωσα κουρασμένος κι ώσπου να βγει εκείνη από το μπάνιο, είχα αποκοιμηθεί.

 Με ξύπνησε η πόρτα που χτύπησε μετά από λίγο. Ήταν ο Βασίλης που μου είπε πως ήταν κι εκείνος κουρασμένος από το ταξίδι και θα ήταν καλύτερα να την πέφταμε για ύπνο μερικές ώρες.

Ανακουφισμένος έκλεισα την πόρτα και ξανάπεσα στο κρεβάτι.

Η Ρίτβα βγήκε ύστερα από λίγο από το μπάνιο. Δεν άντεξα στον πειρασμό να της κάνω μία φιλοφρόνηση.
" Έχεις υπέροχο σώμα! Κάνεις γυμναστική?"
" Κολυμπούσα πεταλούδα." μου απάντησε. " Κι εσύ πρέπει να αθλείσαι, έχεις σώμα αθλητή" μου ανταπόδωσε τη φιλοφρόνηση.
Αφού την ευχαρίστησα, της είπα να πέφταμε κάνα δυο ωρες για ύπνο, πριν πάμε στη θάλασσα...
" Δεν νυστάζω..."
" Θα ήθελες να πάμε καμμία βόλτα εδώ γύρω?" της πρότεινα.
" Θα προτιμούσα να συζητούσαμε λίγο. Θέλεις?"
" Γιατί όχι? Θες να μου πεις για τη ζωή σου στη Φιλανδία?"

Ξεκίνησε να μου λέει για τη ζωή της. Αρραβωνιασμένη με έναν αγροίκο χοντροκοιλαρά Φιλανδό με μουστάκι. Μου δειξε φωτογραφία... Σαν ξανθός Γιαγκούλας ήταν.... έβαλα τα γέλια από μέσα μου... Του ριχνα πολύ σε εμφάνιση, οπότε είχα κερδίσει έναν πόντο.
Συνέχισε να μου λέει για τη δουλειά της. Εργαζόταν σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Μου έκανε παράπονα για τους Φιλανδούς.... " όλο πίνουν..." Της έκανε εντύπωση όταν της είπα πως δεν πίνω καθόλου αλκοόλ.
 Ξαπλωμένοι στο κρεββάτι συζητούσαμε χαλαρά κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον. Ξαφνικά μου ήρθε μια τρελή επιθυμία να κάνω έρωτα με αυτό το κορίτσι. Όχι πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα, αλλά εκείνη τη στιγμή φούντωσα από ερεθισμό.


 Συνεχίζω σε ένα λεπτό.
 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
67.667
Like
67.816
Πόντοι
12.756
Ρε Ποδολαγνε και εσυ κανεις τις ιστορίες επεισόδια ... :headbang:

:coffee:

 
OP
OP
ποδολάγνος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16
 Πως να της το φέρω; Να της το πω στα ίσα?

Να το κάνω λίγο δύσκολο? Μια ιδέα μου πέρασε και το ξεστόμισα.

" Θέλεις να σου κάνω μασάζ στην πλάτη? Είμαι "ειδικός"..." είπα ψέμματα....

" Ξέρεις να κάνεις μασάζ? Αχ ναι θα το ήθελα πολύ!"

Τα παπάρια μου ήξερα... Το μόνο που είχα δει ήταν πως βάζανε κάποιο λάδι ή κρέμα για να γλιστράνε τα χέρια του μασέρ.
" Δεν έχω κρέμα μαζί μου...."
" Εχω εγώ λάδι μαυρίσματος. Κάνει?"
" Μια χαρά!" είπα δυνατά και χτύπησα μια φορά παλαμάκια και τρίβοντάς τα μετά.
" Θα το απολαύσεις" εσκυψα και της ψιθύρισα στο αυτί και την καβάλησα ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα.

 Ξεκίνησα να της κάνω απαλό μασάζ στους δελτοειδείς και στον αυχένα. Τα χέρια μου γλιστρούσαν με τη βοήθεια του λαδιού πάνω στην γυμνή της πλάτη. Έτριβα δυνατά, έτριβα αισθησιακά, της έτριψα τα χέρια, τους ώμους, έφτασα στη μέση.

" Συνέχισε! Κάνεις πολύ ωραίο μασάζ" μου ψιθύρισε... Κουνήθηκε λίγο και όπως άλλαξα θέση για να συνεχίσω προς τα οπίσθιά της, είδα μια κηλίδα με υγρά να έχει ποτίσει το σεντόνι...

" Το κορίτσι μας είναι και καυλωμένο...." σκέφτηκα...
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
 Ρε μάγκες με καυλώσατε με τις ιστορίες που βάζετε, οπότε ας πω κι εγώ μια.


 Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Πρωτοετής φοιτητής εργαζόμουν βοηθός σερβιτόρος τα καλοκαίρια σε κυριλέ ιταλικό εστιατόριο. Ήταν η δεύτερη χρονιά που θα πήγαινα εκεί. Όλοι γνωστοί πλέον, εφόσον είχαμε συνεργαστεί και το προηγούμενο καλοκαίρι, τις απαιτήσεις της δουλειάς τις ήξερα κι ήταν όλα κανονισμένα.

 Ύστερα από ενάμισι μήνα εργασίας κι ενώ περπατούσαμε προς το τέλος Ιουλίου, μου ανακοινώθηκε από τον λογιστή πως θα έπρεπε να με σταματήσουν.

 Τον πλάκωσα στα τσιμπούκια :pipa1: :pipa2: και τελικά κατάφερα να μείνω.

 Αυτά. :)
 

απ'τον κώλο δεν τον έφαγες καθόλου παλιοψεύτη? :grin:
 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
67.667
Like
67.816
Πόντοι
12.756
" Αστα Βασίλη, με διώξανε από τη δουλειά" Του δείχνω το χαρτί για να δει κι αυτός μην νόμιζει πως του λέω ψέμματα.
Εκείνος σκέφτηκε για λίγο ξύνοντας το κεφάλι του και μετά φώναξε:
 " Σήκω! Πάμε για καφέ στην παραλία να ξελαμπικάρεις και σου χω καλά νέα!"

 

Τυπε μηπως εχεις το χαρτι να μας το δειξεις και εμας ?? και γιατι οι φιλοι σου δυσκολεύονται να σε πιστεψουν ? Ησουν παραμυθατζής ?
 
OP
OP
ποδολάγνος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16
Τυπε μηπως εχεις το χαρτι να μας το δειξεις και εμας ?? και γιατι οι φιλοι σου δυσκολεύονται να σε πιστεψουν ? Ησουν παραμυθατζής ?


 Με είδε ξαφνικά μπροστα του. Είχε ρεπό εκείνη τη μέρα όπως προείπα και μου χε πει να πάμε για καφέ. Του είπα πως δούλευα και μετά με βλέπει στην είσοδο της πολυκατοικίας.


 Εσυ τι θα σκεφτόσουν αν έβλεπες τον κολλητό σου σπίτι του, την ώρα που σου έχει πει πως θα είναι στη δουλειά?

 Προφανώς πως σε αποφεύγει.


 Γι αυτό του έδειξα το χαρτί.

Συνεχίζω σε λίγο.
 
OP
OP
ποδολάγνος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16
Ψάχνεις κώλο να χώσεις το καυλί σου? Ο kosnik26 είναι ο άνθρωπος σου,στείλε του πμ ΤΩΡΑ!
*Προσοχή:θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας,πρώτα οι αλλοδαποί
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom