Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

  • Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

    Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

    Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

    Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

    Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

    Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

    Ψήφοι: 17 8,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Μηνύματα
412
Like
6
Πόντοι
1
Ρε παιδια, και οι παλιοτεροι θα το βεβαιωσουν, μεχρι το 1985 την δευτερη φορα που πηγαιναμε με την ιδια πουτανα δεν βαζαμε ουτε προφυλακτικο...Ρισκα ουκ ολιγα!!!
 
OP
OP
V

vassilis19

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2006
Μηνύματα
18
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παραθεση απο το ιατρικο site που εκανα ερώτηση για το πότε εμφανίζονται:
''Τα πρώτα συμπτώματα της λοίμωξης με τον ιό HIV, εμφανίζονται συνήθως 3-4 ημέρες μετά την ύποπτη επαφή.
Συμβουλευτείτε κάποιον γιατρό το συντομότερο δυνατόν."
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
mpainw kairo sto site auto alla pote mou den exw milisei se auto to forum...
Etsi loipon einai h prwth 8a elega fora pou diavazw oloklhro ena Topic kai auto giati mou pro3enhse tromerh entypwsh o titlos tou...
Oxi giati einai duskolo na symbei kati paromoio , alla giati mou fainetai duskolo sthn epoxh pou zoume kai eidika se ena mpourdelo , afou OLOI pleon 3eroun ti akrivws mporoun na kanoun kai ti oxi! :headbang: :headbang: :headbang:

O filos o vassilis nomizw oti einai arketa mikros kai arketa agxwdhs 8a elega ( isws kai logo twn allwn provlhmatwn ygeias pou antimetwpizei ) den 8ewrw oti o HIV einai enas ios pou metadidetai toso eukola kai pros 8eou re paidia Den emfanizontai toso grhgora ta sympwmata.... ELEOS ! :2funny:

φιλαρακο ντεν καταλαμπαινουμε ντιποτα..
βαλε ελληνικος.. :headbang: :headbang:
 

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Μηνύματα
412
Like
6
Πόντοι
1
Βεβαια τωρα που βαλαμε μυαλο και χτισαμε την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ-EUROMEDICA και 5-6 διαγνωστικα κεντρα ειμαστε cool και ανετοι...μεσα στην στολη του δυτη!

Φιλε vasilli ολοι συμφωνουμε, οπλισου με θαρρος (οσο ηθελες για να μπεις και εκει που πηγες με την τσιγκανα) και πηγαινε μια επισκεψη στο Νοσοκομειο. Ολα θα ειναι οκ.

Και την αλλη φορα δες 2-3 πραγματα εστω και εδω στο site. Aυτος ειναι ο σκοπος του αλλωστε να μας πληροφορει για το τι παιζει στον χωρο! Αντε πηγαινεεεεεεε!!!!
 

dia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε κι εγώ είχα παρόμοια εμπειρία στην Λιοσίων. Είχε ένα κόψιμο στο δάχτυλο. Είχα στο μυαλό μου να μην ακουμπήσω μουνί κτλ. Όμως ο μαλάκας ξεχάστηκα και έπιασα λίγο το προφυλακτικό όπως πήγα να το βγάλω. Τρελάθηκε. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Ήμουν σίγουρος ότι κόλλησα αν όχι AIDS τουλάχιστον υπατήτιδα. Το επόμενο πρωί όμως μου φύγαν όλες οι ιδέες. Δεν κολλάνε τόσο εύκολα αυτές οι αρρώστιες. Πρέπει να έρθουν σε επαφή με την πληγή, σωματικά υγρά(αίμα, κολπικά υγρα) του φορέα. Αίμα που να βρεθεί από τη στιγμή που δεν την χούφτωνα με το χέρι με την πληγή? Κολπικά υγρά που να βρεθούν πάλι? Νομίζεις οι πουτάνες υγρένονται? Ελάχιστα και από τη στιγμή που δεν ήρθε σε άμεση επαφή η πληγή με αυτά παρά μόνο μέσω του προφυλακτικού που αμφιαβάλλω αν υπήρχαν τότε ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. Φίλε μη φοβάσαι. Για να σου φύγει η ιδέα κάνε καμιά εξέταση για υπατήτιδα(πιο πιθανό να είχε υπατήτιδα παρά AIDS)
 

Επισκέπτης
To φάρμακο COMBIVIR μήπως μου δημιουργήσει παρενέργειες?(διαβασα για αναιμία και ουδετεροναιμία..)Δηλαδη αν εχω κολλήσει τον ιό και πάρω αυτό το φάρμακο τον πρώτο μήνα υπάρχει περίπτωση να μήν εξελιχθεί ο ιός?...ή είναι αυτό που λένε να αποφύγω την χρόνια λοίμωξη?Μπορούν να το πάρουν και άτομα που δεν είναι 100% σίγουρα οτι εκτέθηκαν?(απο τα συμπτώματα ακομα δεν εχω κανει πυρετό, διάρροια κ είμαι στην 5η μέρα)

Φίλε το φάρμακο το δίνουν σε όσους έχουν εκτεθεί για ένα μήνα όπως σου γράφω. Όταν έχεις εκτεθεί, μειώνει τις πιθανότητες να κολλήσεις κατά 80%. Σου έγραψα αναλυτικά τις πιθανότητες. Ουδετεροπενία, λευκοπενία κτλ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ, παρά μόνο σε όσους πάσχουν από AIDS που το παίρνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει όμως να το αρχίσει κάποιος εντός 72 ωρών από την έκθεση. Στην περίπτωσή σου όμως δεν νομίζω να υπάρχει έκθεση. Δεν νομίζω να είχες μαχαιριά στο χαίρι που αιμορραγούσε και το βρίσκω απίθανο  να υπήρχαν κολπικά υγρά στο προφυλακτικό από την πουτάνα του μπουρδέλου ...
 

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδακι μου και εσυ με τσιγγανα πηγες???? τοσο πολυ αγαμητος καλυτερα να τραβαγες μαλακια παρα να πας εκει
ειδικα στην λιοσιων που ειναι ολα τα τερατα της κοινωνιας και ολα μες τη βρομα! να σε ρωτησω και κατι ακομα  με ποιο σκεφτικο πηγες να γαμισεις τσιγγανα γυφτισα τι στο διαολο ειναι δεν ξερεις οτι αυτες ειναι βρομιαρες απο την φυση τους?
δεν ξερεις τι ζωη κανουνε μες τη βρομα  οτι πηδιουνται με ολους τους γυφτους οτι μαζευεται η σαρα και η μαρα? κοιτα θα σου μιλησω ξεκαθαρα περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να εχεις κολησει καμια δερματικη ασθενεια με την σαβουρα που γαμησεις η να χεις κολησει οτιδηποτε αλλο παρα aids.Α και συμβουλη :ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ! και την επομενη φορα να σκεφτεσαι περισσοτερο με το πανω κεφαλι παρα με το κατω!
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Παντως  πρεπει  να  ξερεις    φιλε  Βασιλη  οτι  ολοι  οσοι  ασχολουνται    με      κοινες    γυναικες  εχουμε  παρομοιες  ανησυχιες .  Κι    εγω  στο  παρελθον  ειχα  κανει  μια    βλακεια  ενα  καλοκαιρι  και    το  θυμηθηκα    σαν    περιστατικο  μετα  απο  καποιους  μηνες .  Τρελλαθηκα  αρχικα  ,  δεν  ειχα  συμπτωματα  αλλα    μεχρι    να    βγουν    καθαρες    οι  εξετασεις  δεν  ειχα  ορεξη  για  τιποτα .  Μην  πας    στο  Α. Συγγρος  γιατι  θα  σου  πουν  να  πας  να  παρεις    τα  αποτελεσματα  σε  15  μερες !!!!!! . Πληρωσε  κατι  παραπανω  και πηγαινε  σε    καποιο  μεγαλο  ιδιωτικο  διαγνωστικο  κεντρο  και    θα  'χεις  αποτελεσματα    στην  χειροτερη  περιπτωση    την  επομενη. Ελπιζω  ολα  να  πανε  καλα.....
 

Επισκέπτης
ρε jedai ο αλλος νομιζει οτι πεθενει και εσυ του λες αν εκανε καλα που πιγε με τουρκογυφτισα .Αν δεν μπορεις να δωσεις συμβουλη μην παιζεις με τον πονο του.Βασιλη πηγενε στη euromedika η στο ιατρικο δωσε 50-80 ευρο και παρε τα αποτελεσματα την επομενη μερα να σου φυγει η τρελα
 

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Μηνύματα
162
Like
7
Πόντοι
1
Vasili πήγαινε επιτέλους ρε φίλε σε νοσοκομείο. Δες το γαμημένο θέμα κατάματα. Κανείς μας δεν ζει για πάντα και όλοι έχουμε κάνει βλακείες, αλλά το να αποφεύγουμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση την κάνει χειρότερη, δεν δίνει λύσεις. Μάλλον δεν έχεις τίποτα πάντως ρώτησα φίλο γιατρό και άρχισε να γελάει μ' αυτά που διάβαζε (δεν κολλάς τόσο εύκολα). Μπράβο στα περισσότερα παιδιά σπάνια αλληλεγγύη και σωφροσύνη.
 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
209
Like
1
Πόντοι
1
θα μας χαλασης και το ονομα... θα ακουν Βασιλη και θα τρεχουν
 

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
841
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ θα πω κάτι για το παιδί που έκανε τη μαλακία με τη τσιγγάνα.Είχα πάει τον Απρίλιο στη Φυλής 80 με μια όμορφη Ρωσίδα.Κατά τη διάρκεια της πράξης μου έσπασε το προφυλακτικό και δεν το κατάλαβα ούτε εγώ,ούτε εκείνη μέχρι που έχυσα μέσα της.Τότε τρομοκρατήθηκα εντελώς.Εκείνη δεν ανησυχούσε γεγονός που με τρόμαζε ακόμα πιο πολύ.Το μόνο που με ρώτησε ήταν πόσο χρονών είμαι.Μόλις της είπα 23 αρκέστηκε σε αυτό,πλύθηκε με νερό στον κόλπο και μου είπε πως θα πήγαινε στην κουζίνα να πάρει χάπι αντισυλληπτικό.Εγώ περίμενα αγωνιωδώς σαν ζωντανός νεκρός να περάσουμν τουλάχιστον 2 μήνες ωσπου τελικά πήγα στα μέσα Αυγούστου στο Συγγρο,έδωσα αίμα και έκανα το τεστ του AIDS που δόξα τω Θεό οι εξετάσεις για τον HIV 1 και τον HIV 2 ήταν αρνητικές.
 

Επισκέπτης
Με τη μέθοδο της ελάιζα, που αυτή ακολουθείται στα νοσοκομεία, το ΑIDS βρίσκεται 21 ημέρες μετά την επαφή, ενώ η ηπατίτιδα περίπου 60-70. Για να είσαι σίγουρος, πήγαινε στον ένα μήνα για εξετάσεις το AIDS και στους τρεις μήνες να τσεκάρεις τα πάντα.
 

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
274
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε ψυχραιμία.Τα συμπτώματα που εμφανίστηκαν την επόμενη  μόλις μέρα από την ύποπτη επαφή είναι πολύ απίθανο να "δείχνουν" ΑΙDS.Πήγαινε στον κατάλληλο γιατρό , να του πεις αναλυτικά για την επαφή , για να σου πει κατά πόσο ήταν επικίνδυνη ή όχι.Και να θυμάσαι ότι μέσα από το internet δεν γίνονται "διαγνώσεις". 
 

Επισκέπτης
Παιδιά, για να ρωτήσω αυτούς που έχουν εμπειρία, πόσο σε χρεώνουν για το Eliza στο νοσοκομείο;
 

Επισκέπτης
.Βασιλη πηγενε στη euromedika η στο ιατρικο δωσε 50-80 ευρο και παρε τα αποτελεσματα την επομενη μερα να σου φυγει η τρελα

Συγγνώμη,αλλά γιατί να πάει να πληρώσει;Οι ίδιες εξετάσεις γίνονται δωρεάν απο τα νοσοκομεία και ιδίως το Συγγρός.Επίσης πουθενά στον κόσμο δε γίνεται διάγνωση του HIV σε 2-3 μέρες απο την μετάδοση.Αν ήταν εφικτό,το πρώτο νοσοκομείο που θα είχε την τεχνική,θα ήταν κρατικό.
 

Επισκέπτης
Παιδιά, για να ρωτήσω αυτούς που έχουν εμπειρία, πόσο σε χρεώνουν για το Eliza στο νοσοκομείο;

Αν έχεις ασφάλεια,το αναλαμβάνει το ταμείο.Αν δεν έχεις,μπορείς να βγάλεις μια κάρτα απο την πρόνοια,και να μην πληρώσεις τίποτα.Ίσως και να το δίνουν δωρεάν σε όλους,δεν το ξέρω.
 

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
183
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Βασίλη, αν και μέχρι τώρα σε κάποιον πρέπει να έχεις πάει και  να σε έχει καθησυχάσει, ούτε η λέπρα, χολέρα κλπ δεν κολλάει τόσο εύκολα, ΧΑΛΑΡΩΣΕ και  να σε απασχολεί μόνο η ασθένεια που έχει διαγνωστεί..


Πάρτε και κάτι ενημερωτικό για aids

δεν κολλάει από το δάκτυλο αν και τελευταίες μελέτες έδειξαν ότι μπορείς να κολλήσεις από τουαλέτα







Αν κάτσεις πριν προλάβει να σηκωθεί ο προηγούμενος :dancing:

Μην τρελλαίνεστε τόσο εύκολα,
προσέχουμε για να έχουμε,
ακολουθούμε τους γνωστούς απλούς κανόνες
("καποτίτσα η μαγική" ΠΑΝΤΑ)
γιατί σέρνονται και άλλες ασθένειες και...
ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.
 

Travoltas

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Βασιλη, τα συμπτωματα που αναφερεις προκυπτουν συνυθως μεταξυ 30 και 45 ημερων. Μου φαινεσαι τυπος με απιστευτο αγχος το οποιο θα το ειχες απο τη μερα που βγηκες απο τον γαμιστρωνα.
Το υπερβολικο και συσωρευμενο αγχος προκαλει απο πυρετο, στομαχικες διαταραχες, σημαδια εντονης κωπωσης ακομα και ....πονολεμο!!!!!  :headbang:
Ειμαι σιγουρος οτι διαβασες τα συμπτωματα του ειτζ στο νετ και σιγα σιγα αρχισαν να σου ερχονται ενα  :'(.......
Δε χρειαζεται να πας για εξετασεις κατα τη γνωμη μου, ωσπου να περασουν 3 μηνες ωστε να ειναι σιγουρες οι εκσετασεις εσυ θα εχεις  :idiot:
 

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
148
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Τελικά έκανες ιατρικές εξετάσεις?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom