Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 83 10
Στριπτιτζάδικα 171200
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
2.0
Μουσική
 
1.0
Ποιότητα ποτών
 
3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Τακτικός και large πελάτης στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά πλέον μετά το χτεσινό στραπάτσο απλά ΤΕΛΟΣ.
Με φίλο φτάσαμε γύρω στις 2 το βράδυ Σαββάτου για να κάνουμε τα δικά μας, εκείνος απανωτούς χορούς και εγώ κεράσματα ποτών και χαμούρεμα στο τραπέζι. Το μαγαζί κατάμεστο όπως πάντα με πιτσιρικάδες που ξοδεύουν το χαρτζιλίκι του παππού και της γιαγιάς και ένας dj με άκυρες μουσικές επιλογές.
Ελάχιστες κοπέλες - οι περισσότερες καθισμένες σε τραπέζια, ο φίλος μου να τις κυνηγάει στο μαγαζί για χορό και εγώ καρτερικά μήπως περάσει κάποια στο τραπέζι μου. Τίποτα, άκρα του τάφου σιωπή! Χοροί στην πίστα με τα ανούσια σόου και η ώρα περνούσε. Έφτασε 4:30 και ήρθε μια κορασίδα. Δεν μου άρεσε αλλά λέω ας την καθίσω λίγο να χαμουρευτώ μήπως με φτιάξει και για χορό. Δύο ποτά της παρήγγειλα μου είπε τις μαλακίες της, έκανα ένα χορό ο οποίος σταμάτησε άναρχα επειδή της έδωσα χαστούκια στον πισινό και πειράχτηκε! Πήγα να πληρώσω τα ποτά της και ο σερβιτόρος άρχισε να με χρεώνει για 3 ποτά. Φυσικά άντε να βρεις το δίκιο σου και αναγκαστικά πλήρωσα το 1 κερατιάτικο παραπάνω ποτό. Τέλος, εκνευρισμένος πληροφόρησα τον φίλο μου και σηκώθηκαμε και φύγαμε.
Γενικά ήξερα πως το μαγαζί είναι τρίτης και χαμηλότερης κατηγορίας σε αρκετούς τομείς αλλά δεν δέχομαι:1) τέτοιου είδους πονηριές, 2) την αντιμετώπιση ως πελάτης του 20ευρου με τις προσφορές (επειδή η μέση πελατεία έτσι κινείται) και 3) το ρόστερ των γυναικών να είναι κάθε πέρσι και καλύτερο.
Οπότε, βάζω μια τέλεια εδώ και για μένα το συγκεκριμένο μαγαζί περνάει στο παρελθόν.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2023
christos_021187
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Δεκ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
1.295
Πόντοι:
486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 Mistis2008, psolarmenistis-123, Vivaldi και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2023
Έτσι απο απορία και μόνο, τι ακριβώς εννοείς χαμούρεμα στο τραπέζι? Γιατί στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω δεί καμια κοπέλα να φιλιέται στο στόμα με κανένα στο τραπέζι ή σε απλό χορό.
09 Ιουνίου, 2023
κριμα τελειωσε αυτο το μαγαζι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2