Βαθμολογίες αξιολογητών

31 κριτικές με 7-9 αστέρια
51 κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.2(51)
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.3(51)
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.3(51)
Χώρος
 
7.0(51)
Μουσική
 
6.9(51)
Ποιότητα ποτών
 
6.9(51)
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.8(51)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.7(51)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
31 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
9.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο χώρος είναι μικρός και οι κοπέλες είναι λίγες.
Για μένα το κακό είναι πως οι κοπέλες αλλάζουν συχνά. Πριν από μερικούς μήνες δεν είχε κάποια που να μου αρέσει. Τώρα υπάρχουν μερικές που είναι πολύ καλές.
Κάθισα λίγο αλλά περάσαν σχεδόν όλες και ήταν πολύ ευγενικές.
Το προσωπικό συμπεριφέρεται πολύ καλά.
Δεν είναι πρώτη επιλογή αλλά μια σχετικά καλή εναλλακτική.
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Οκτ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.188
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είσοδος στο χώρο και πραγματικά το πλήθος των δεσποινίδων αρκετό για κάθε γούστο, κάλυπτε εμφανισιακά τεράστια γκάμα. Προσεγμένη εμφάνιση, τακούνια, προκλητικά εφαρμοστά φορέματα, ακόμα και με πολύ όμορφα εσώρουχα, ως επί το πλείστον ανοιχτόχρωμα, τα οποία τόνιζαν τα ομολογουμένως όμορφα οπίσθια των κορασίδων. Θεωρώ πολύ δύσκολο να μην βρεί κάποιος μία κορασίδα να του αρέσει από την άποψη της εμφάνισης. Πολύ ψηλές, λιγότερο ψηλές, μέχρι και μερικές κοντούλες δεσποινίδες, με φρέσκα χαρακτηριστικά προσώπου οι περισσότερες, όμορφα, συνηθισμένα αλλά και πιο σπάνια για τα μεσογειακά τουλάχιστον δεδομένα, ως επί το πλείστον Σοβιετικής (Ουκρανία και Ρωσία είχαν την τιμητική τους) καταγωγής. Ξανθές, μελαχρινές κλπ. Όλες σχεδόν με ένα smartphone στο χέρι, και οι υπόλοιπες έριχναν κλεφτές (ορισμένες και όχι κλεφτές) ματιές. ΣΥΝΕΧΩΣ. Κατανοητό (εν μέρει) διότι έτσι πλέον είναι οι συνθήκες ζωής. Επικοινωνία, πληροφορία κ.ο.κ. Ωστόσο αν οι εργαζόμενες είναι συνεχώς με το κινητό ανά χείρας, δίδεται μία εικόνα στον πελάτη ο οποίος έρχεται για να περάσει καλά η οποία τουλάχιστον επιδέχεται βελτίωση. Ο ευγενικός σερβιτόρος (εκτελών και χρέη μεταφραστή - καθότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ των λεγομένων των κορασίδων και της δικής μας αντίληψης - κοινώς οι περισσότερες δεν μιλούν αγγλικά) μας έβαλε σε άνετη κατά τη γνώμη του θέση, η οποία ήταν ακριβώς από κάτω από ένα ζεύγος ηχείων, τα οποία αγόγγυστα για το υπόλοιπο της βραδιάς θα εξαπέλυαν συνεχόμενα κύματα χορευτικής μουσικής, ταιριαστής για το ύφος και το είδος του μαγαζιού. Τα σόου επί του σωλήνα απλά, διάρκειας γύρω στο δεκάλεπτο κάθε φορά, έδιναν πιο ''ρεαλιστική'' άποψη των διαθέσιμων κορασίδων και κυρίως αναδείκνυαν μικρά διαμαντάκια ως προς την εμφάνιση, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν σε κάποιον καναπέ (κυρίως τον αριστερό της εισόδου) ή στο μπάρ.

Τα ποτά μας (απολύτως καθαρά και αυτό το προσμετρώ στα πολύ θετικά κύριοι) ήρθαν γρήγορα. 10 ευρώ η ενημέρωση σχετικά με την τιμή, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για τον χώρο. Τα ποτά των δεσποινίδων ακριβούτσικα, με την έννοια οτι 35 ευρώ είναι αρκετά χρήματα (αν τα αξίζει, αντιθέτως, χαλάλι της) για ένα ποτήρι σαμπάνιας γεμάτο με coca cola το οποίο βαπτίζεται ουίσκυ και διαρκεί max 10 λεπτά. Οι κοπέλες που μας προσέγγισαν ήταν ευγενικές, χαμογελαστές, στον αυτόματο υποθέτω, δηλαδή ''καλησπέρα'', ''συστάσεις'', ''μπορώ να πάρω ποτό?'' Ασφαλώς και δεν αναμένει κανείς διάλεξη καρδιολογίας σε τέτοιο χώρο, αλλά από την άλλη βρε παιδιά, και οίδημα εξ αιτίας βαλανοποσθίτιδας (κοινώς να σου τα πρήζουν) με επαναλαμβανόμενο μοτίβο εκφράσεων είναι κάπως. Μεγάλο πράγμα να ξέρει μία γυναίκα να σερβίρει σωστά την ψευδαίσθηση στον άνδρα. Αλλά χρειάζεται 1) ΕΜΠΕΙΡΙΑ και 2) ΔΙΑΘΕΣΗ. Για αυτό άλλωστε πηγαίνουμε. Δεν τρέφουμε αυταπάτες περί ερώτων σε τέτοια ιδρύματα. Στο δια ταύτα, με λίγη μετάφραση google translate και ολίγη βοήθεια από τον ευγενικό κύριο σερβιτόρο - μεταφραστή καταλάβαμε οτι το full service υπάρχει, γίνεται αλλά οι τιμές διαφέρουν αγαπητοί. Να είστε έτοιμοι για τιμές 100 +. Υπάρχει και ο απλός χορός των 10 ευρώ, με διάρκεια 8-10 λεπτά.

Εν κατακλείδι, συνοψίζω λέγοντας οτι από την οπτική αποκλειστικά της εμφάνισης τα κορίτσια είναι όμορφα. Πολύ όμορφα. Από την οπτική διάθεσης για συνειδητοποιημένη εργασίας σε τέτοιου είδους χώρο, στον οποίο απαιτείται πρωτίστως λίγο κέφι τα πράγματα είναι υποτονικά. Άν βελτιωθούν οι τομείς της διάθεσης (βασικότατο κατ'εμέ) και λιγάκι η επικοινωνία (δεν είπαμε να πάνε στου Στρατηγάκη, είπαμε τα βασικά βρε παιδί μου) μπορεί να το επισκεφθούμε πάλι.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2022
DRMG
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.013
Πόντοι:
2.257
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, Kavouras13, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
10.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εκπληξη μιας και ηρθε ο φιλος @topscorer απο την Θεσσαλονικη εκτάκτως
Μου ειπε που να τον παω με πολυ λιγη σκεψη αποφασισα να το βγαλω στο Caissa
Με το που τελειωσε το masterchef χτυπαει το τηλεφωνο μου ο βλακας του το κλεινω νομιζοντας οτι ειχε φτασει στο Μετρο να τον παραλαβω
Τελικα με επαιρνε να μου πει οτι ο τελευταιος συρμος αργει
Αφου περιμενα παιζοντας candy crash στο κνητο μου ηρθε ο topscorer
Ωσπου να φτασουμε πιασαμε λιγο κουβεντα για τον μυρωδια που περνει το τρολαρισμα στα σοβαρα
Εφτασε ευδιαθετος και ετοιμος να πεταξουμε λεφτα σε χορους μιας και το στριπ ειναι για την παρεα και την καταναλωση μιας που για εμενα αυτα τα μαγαζια ειναι για την ανδροπαρεα και τον χαβαλε
Πιασαμε εναν καναπε στην γωνια τον μεγαλο και αφου παραγγειλαμε τα καθαρα μας ποτα καθισαμε και περιμεναμε τις μουνιτσες να παρελασουν
Επιασα τετοια θεση ωστε να πηγαινουν ολες στον επισκεπτη μας καθισα και τον χαζευα να μιλαει με τα μουνακια
Το πως περασε θα τα γραψει ο ιδιος
Εγω κερασα 2 ποτα απα των 10 ευρω
Μια Τινα απο Οδησσο μελαχροινη με χειλαρες κορμαρα
Η δευτερη ηταν η Ντασα ενα πιτσιρικη με προσωπαρα και μπουταρες
Μου λεει παμε χορο;
Λεω εγω παω μονο πριβε με σεξ
Παμε μου λεει
Καλα ελα σε 20 λεπτα να παμε
Ηρθε η κοπελιτσα και το πουλι μου κελαηδησε, λεω δεν παιζει θα την γαμησω
Τις κανω σε ενα σημειο πλακα αφου εχω παρει τις 2 μαυρες μαρκες και τις λεω οτι αν δεν περασω καλα θα ζητησω τα λεφτα μου πισω
Το κοριτσι επανω εδωσε ρεστα
Με εχυσε σε χρονο dt
Αφου ειδα οτι εχυσα γρηγορα την πιανει πανικος
Μου λεει θες κι αλλο;
Λεω οχι!
Μου λεει συγνωμη δεν το ηθελα να χυσεις γρηγορα (λες και μπορουσα να κρατηθω μαζι της) θα ζητησεις επιστροφη;
εβαλα τα γελια λεω οχι
με καθαρησε και κατεβηκα κατω οπου ο topscorer εκανε ακομα χορους
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, Elganador, TOMCRUISE και 13 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είπα να ξεπορτίσω να μπαίνω σε εορταστικό mood.. τρομάρα μου έτσι που έγινε με τους ελέγχους και τον εμφύλιο εμβολιασμένων και μη...

Χαλαρά μπαίνω στο μαγαζί και αράζω στη μπάρα.

Παραγγέλνω ποτάκι και τσουπ η Αννούλα δίπλα μου με τη νιάου φωνή και την κόλαση κορμί!

Ελληνίδα πανέμορφη με κορμοστασιά τσολιά, υφάκι λίγο φευγάτο αλλά ωραία αύρα..

Δεν είχα πολύ χρόνο να επεξεργαστώ τα νέα δεδομένα (χώρος μαγαζιού, μουσική, περιβάλλον, έμψυχο υλικό..) γιατί με κλείδωσε το Αννάκι με την χάρη της.

Ποτάκι κέρασμα (ναι αυτό το μονορούφι..) και παρατηρώ δίπλα μου μια παρέα απόμαχων γερόντων που τους έτρεχε το σαλάκι στο πλάι, να έχουν περικυκλώσει τον έταιρο μούναρο του μαγαζιού (Αφροδίτη Ελληνίδα για kinky καταστάσεις) και να σπαρταράνε. Πολύ cult σκηνικό να την έχουν στη μέση και να της προτάσσουν τα γέρικα μέζεά τους προκειμένου να τους θωπεύσει!

Η Αφοδίτη είχε απασχολημένα και τα δυό της χέρια και τα ραμόλικα μουγκανητά χάνονταν στους ΄ήχους της χορευτικής μουσικής.

Στοιχηματίζω ότι κάποιοι από αυτούς παίζει να είναι μέλη-μαθουσάλες του σάιτ....

Η Αφροδίτη και η Άννα ήταν μακράν η ψυχή του μαγαζιού και ακόμη και κάποιες ιππεύσιμες παρουσίες χάνονταν στην βερεμάρα που διακατέχει πλε΄ον το ανατολικό μπλοκ. Λες και τις είπαμε να έρθουν εδώ με το ζόρι..

Μια παρέα 5-6 κοριστιών κατηχητικού θα έλεγα, (εργαζόμενες,) έβλεπαν από τον πίσω καναπέ τη δράση Αφροδίτης που ζύγιζε τα καλαμπαλίκια των ραμολί και την Άννα που μου είχε κλέψει το ενδιαφέρον και από μέσα τους έριχναν όλες τις ξενόγλωσσες κατάρες που υπάρχουν.

Βρέθηκα 2 φορές για prive χωρό με την Άννα όπου το κορμί της και όλο της το σύνολο με είχε κυριεύσει. Μου έδωσε το κάτι τι παραπάνω, απόδειξη ότι κι αυτή πέρασε καλά μαζί μου.

Πρώτες πρωινές ώρες τα παππούδια τρικλίζοντας, από το βάρος που κουβαλούσαν ανάμεσα στα σκέλια τους, αποχώρισαν υποβασταζόμενοι αλυσίδα ο ένας με τον άλλο και μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω το τυράκι ανάμεσα σε Αφροδίτη και Άννα! Παράδεισος!!!!

Ακόμη ένα ποτάκι και αποχαιρέτησα παίρνοντας μαζί μου για τον κάδο σκουπιδιών τις ρώσικες κατάρες και φορώντας το αστραφτερό μου χαμόγελο έφυγα ικανοποιημένος για το κρεβατάκι μου.

Συνοψίζοντας δεν έχω να θυμάμαι τίποτα ιδιαίτερο, ωστόσο η παρουσία των δύο Ελληνίδων με έκανε να περάσω όμορφα και πολύ ευχάριστα!

Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως θαμώνας τέτοιων χώρων για να δώσω περισσότερη πληροφόρηση αλλά το μαγαζί είναι τίμιο χωρίς να είναι το ουάου.

mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.814
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ASPIRE(2), anthotypos και 14 άλλα μέλη
Σχόλια (8) |
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ας γράψω μια κριτικουλα για την συνάντηση των μικροτσουτσουνων παππουληδων εις το Caissa για να μείνει κάπου γιατί στο νήμα τα σχόλια μας χάνονται στο βαθος των χιλιάδων σελίδων που κατόρθωσαν να γραψουν ο πορνοθετης μας blizardeye και όλα τα φιλαράκια του/μας ΚαπέλοΚαπέλο

Μετά από συνάντηση 6 παππουληδων και την κατανάλωση ενός βαρελιού μπύρας (το μισό το ήπιε ο Spipis Προσκύνημα ) έριξα την ιδέα να πάμε σε ένα στριπ κλαμπ Καφές

Τα 3 παππουδια έπρεπε να γυρίσουν στο σπίτι νωρις και τα αλλά 2 ήταν πρόθυμα να παίξουν μπαλιτσα και σε έτερο γήπεδο εκτός της μπυραρίας!

Να σημειώσω ότι υπήρχε και guest star στην παρέα που ηρθε απευθείας στο Caissa!
Ο ένας και πολύ γνωστός Καρελακος Πλατύ χαμόγελο

Υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι στην μετάβαση από την μπυραρία στο κλαμπ όμως το διθέσιο σαραβαλάκι του Constantinou μας βόλεψε!
Στην αρχή βέβαια ο πορνό-Ντίνος είχε κάποιες αντιρρήσεις διότι μόλις είχε αλλάξει καθίσματα όμως σιγά μην πληρώναμε ταξί Χαχαχα!
Το πορτοφολακι ήταν ήδη μισοάδειο Ναι!

Δίπλωσα τα πόδια σαν πουτανα… μπήκε και ο ζωγραφος με τα πίνελα του και αγκαλίτσα τα καταφέραμε.
Ντινο την άλλη φορά να μην μας πας από τον ίδιο δρόμο γιατί είχε πολλες λακκούβες και το χειρόφρενο γαργαλουσε το κωλοτρυπιδακι μου Γερο-μύστης

Αφιξη στο μαγαζί και αμέσως ο παρκαδόρος αρχισε τους αλαλαγμούς Γιούπιιι!
- Τι έγινε ρε ζωγραφε;
- Ο Κωνσταντίνος ρε έχει χτίσει το μισό μαγαζί!
- Α γιαυτο χοροπηδάει ο μεσιε Καφές

Τσιμπάει το σαραβαλάκι ο μεσιε Πατροκλος και το μοστραρει πρώτη μούρη δίπλα στην είσοδο του μαγαζιού Ναι!

Αναμονή ολίγων λεπτών και να’σου ο Καρελακος με το τρακτέρ Προσκύνημα

Γυρνάω και βλέπω τα μουτρα του πορτιέρη… από μέσα του πίστευε ότι πλάκωσαν γερά πορτοφόλια και θα λολάθουν μέσα τα κορίτσια!! Χαχαχα!

Έλα όμως που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο Χαχαχα!

Είσοδος των παππουληδων και αρχίζουν οι συστάσεις…
Από δω ο 25ποντος…Καπέλο από δω ο ζωγραφος… Καπέλο και από δω ο Καρέλιας ο καπνοβιομηχανος Καπέλο

Μόνο στις καθαρίστριες του μαγαζιού δεν μας σύστησε ο αθεόφοβος Προσκύνημα

Ααα όλα και όλα το παιδί είναι τζέντλεμαν Καφές

Μας πλησιάζει μια Ρωσιδουλα περπατημενη…
Ποσο περπατημενη;;; Το Μόσχα - Αθήνα - Μόσχα το έχει κάνει πιο πολλες φορές και από τα τρένα της γραμμής Money Mouth
Την έκοψα για μεγάλη ρουφήχτρα και λακησα… Χαμόγελο

Παρακολουθώ τα υπόλοιπα πελατακια του μαγαζιού και τα κοριτσα ΕμμμμΕμμμμ

Ωραίο μαγαζάκι… μικρό για να ελέγχεις τα παντα με μια μάτια… και ένα μπαρ όπου μια Βόρειο Ηπειρωτισσα βάζει τα «νερακια» και τα ποτάκια μας.
Καθαρά ποτά Καπέλο

Κάποια στιγμή ενώ μιλούσα με τον Καρελακο και είχα γυρίσει πλατη στο μπαρ γυρνάω και βλέπω μια κωλαρα να έχει στριμώξει τον ζωγράφο και να τον παίζει επιθετικό παιχνίδι Έρχεται ροπαλιά
Αυτός καθισμένος στο σκαμπό δεν είχε δυνατότητες διαφυγής Money Mouth

- Ποια είσαι εσυ κούκλα μου και γιατί στρίμωξες τον αμόλυντο και καλοκάγαθο ζωγράφο μας;;!!
- Είμαι η Αφροδίτη Ουάου καρδιές!

Απευθείας πιάνω κωλο Ναι!
- Χάρηκα πολύ Αφροδίτη… είμαι ο Jim Καπέλο
Η Αφροδίτη χάρηκε επίσης και με πιάνει αγκαλίτσα ΈρωταςΈρωτας
Ααα εδώ έχουμε θέμα λέω… το κορίτσι είναι διαχυτικό… απλό… ντομπρο… μιλάει τη γλώσσα μας… και έχει πολύ πλάκα…

Και εμείς είχαμε πάει για να κάνουμε πλακιτσα!
Δεν πήγαμε να κλάψουμε την μοίρα μας γιατί παντρευτήκαμε… γιατί είμαστε εργένηδες… η γιατί βαριόμασταν να κάτσουμε σπίτι μας και να τον παίξουμε!

Κάναμε τρομερό χαβαλέ με το κορίτσι με πολύ γέλιο και πολύ μα πολύ χούφτωμα Ναι!Ναι!

Από την μια να τρίβεται στο ζωγράφο και από την άλλη να χουφτώνω την κωλαρα της Προσκύνημα

Όταν δε τούρλωνε και έτριβε
τον κωλο της στο 8ποντο μου να χωνω από μπροστά το χέρι μου και να χουφτώνω το αιδοιο της Γιούπιιι!Ναι!

Με αυτά και με αυτά τα μαρουλακια μου έκαναν φτερά από το πορτοφολακι μου στο ταμείο του μαγαζιού Ευλόγησον

Κουβαλούσα μαζί μου το αστρονομικό ποσο των 45€ Καπέλο
Ένα εικοσάρικο… κλαψ κλαψ
Δυο δεκάρικα… κλαψ κλαψ
και ένα τάληρο… κλαμ

Μια Ελληνίδα μας έφτιαξε την βραδιά και μας έκανε να γελάσουμε με την ψυχή μας ΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Small moments:
1) - έδωσα ένα δεκάρικο σε μια ωραία μελαχρινή Ρωσίδα μουνιτσα και πήγε στον κουβα…με κοιτούσε σαν όρθιο βόδι Μαλακία
παίξε λίγο βρε ζαβούλι με τον πελατη της λέω… πιαστον αγκαλίτσα.. ακούμπησε τον λίγο στα αρχιδακια… γλύκανε τον βρε…
Πάμε για πριβέ μου απαντάει
Αν δεν με φτιάξεις λίγο τι να παω να κάνω στο πριβέ μωρε… Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

2) μια άλλη γυρνούσε σαν την άδικη κατάρα και η μύτη της έξυνε το ταβάνι του μαγαζιού… να σε παρω κοντά μου να σε κάνω τι;;; Να ξινίσουμε παρέα;;;

3) το ταληράκι το έχωσα ανάμεσα στα βυζια μιας μεγαλούτσικης κυρίας να φύγει γιατί χαλούσε την ωραία ατμόσφαιρα που είχαμε φτιάξει με το Αφροδιτακι Έρωτας

Δεν ξέρω πως «τρέχουν» αυτά τα μαγαζα πάντως αν δεν υπήρχε η Αφροδίτη να μας πλησιάσει όμορφα… να μας αφήσει να την χουφτώσουμε (πριν της πάρουμε ποτό!!!) ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΚΑΙΝΑΜΕ και θα καθόμασταν 2 ώρες δίνοντας της στην πορεία ο καθένας μας δεκαρικακι για να μείνει στην παρέα μας;!!

Οι όμορφες ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΕΣ από την Ρωσία δεν αρκούν για να μας κρατήσουν εκεί. Πρέπει να μας πλησιάσουν… να μας αφήσουν να πιάσουμε κάτι τις… να απλώσουν τα χεράκια τους και να πιάσουν και αυτές κάτι τις… πρέπει να προσπαθήσουν να μας ΚΑΥΛΩΣΟΥΝ…!!!

Ειμεθα παππουληδες πλέον και δεν καυλωνουμε με τα μάτια… θελουμε «αθώα» χαδακια… θελουμε να κουνάτε το κορμί σας και να τρίβεστε άθελα σας πάνω μας…

Δεν θελουμε ταμειακές μηχανές δίπλα μας!!! Θελουμε ΑΠΛΑ γυναίκες να μας ΚΑΥΛΩΣΟΥΝ και τότε ανοίγουν μόνα τους τα πορτοφολακια!!!!!!!!!!!!

Ασχέτως αν είχα πάνω μου μόνο 45€… είμαι ένας «πελάτης» που σε 7 μέρες βόλτας θα μου φύγει ένα χιλιάρικο σε κωλγκερλια και σε ένα τέτοιο μαγαζί μόνο η Αφροδίτη μπορούσε και άξιζε να μου «παρει» λεφτά!

Οι άλλες κοπέλες υπήρχαν απλά για να υπάρχουν…
Όπως τα λιοντάρια στο ζωολογικό κήπο που είναι κλεισμένα στα κλουβιά τους και πληρώνουμε ένα εισιτήριο για να τα χαζεψουμε Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ… ΠΡΙΝ μας πουν «you take me a drink”

Φτιάξε με και να δεις πως θα ερθονται τα drinks ξινό μου Ρωσιδακι Καφές

Αφροδίτη ετοιμάσου… τα μικροτσουτσουνα παππουδια θα επιστρέψουν για πάρτη σου Ναι!Ναι!Ναι!
E4414641-1D65-4017-A2C7-061F32046F76
Jim25jim
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
22.127
Πόντοι:
26.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, daddycool, NICK TRIVE και 37 άλλα μέλη
Σχόλια (13) |
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από πολύ καιρό, επίσκεψη σε στριπ το προηγούμενο Σάββατο κατά τις 2 και παραμονή μέχρι τις 4 περίπου.
Ο χώρος καλός γενικά όπως ήταν, δεν έχει αλλάξει κάτι. Γυναίκες αρκετές, αλλά σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψή μου, το επίπεδο έχει πέσει αρκετά.
Από όσα θυμάμαι:
-Αφροδίτη Αδάμη, μέτρια εμφάνιση κατά τη γνώμη μου, βαρετό σόου στην πίστα με ένα δονητή και χορός μούφα
-μια άλλη μελαχρινή Ελληνίδα κατα δήλωσή της, ωραία ναζιάρικη παρουσία, αλλά με λίγο ατσούμπαλο χαλαρό σώμα, με καλή διάρκεια χορού όμως
-μια λάτιν μιλφ από Βενεζουέλα με σιλικονάτα βυζιά και τούμπανο σώμα, κάτοικος Λονδίνου το χειμώνα, που δουλεύει καλοκαίρια στην Αθήνα, καλός αλλά σύντομος χορός.
-μια ξανθιά λεπτή Ουκρανέζα μίλφ (νομίζω Ιβάνκα), με πολύ καλό αισθησιακό χορό.
-μια άλλη ουκρανέζα μιλφ, μπαμπάτσικη με μεγάλα βυζιά , αρκετό καιρό στο μαγαζί, που σε αφήνει να κάνεις ό,τι θες.
-Γκρεις, παλιά καραβάνα, εντυπωσιακή παρουσία, αλλά αρπακτικό (μου είπε να παώ στο ατμ απέξω να σηκώσω λεφτά για να πάρω πριβέ)
-Τζόρτζια, παλιά στις Μούσες, με τα καρφιά και τα αυτοκόλλητα στις ρώγες
-μια λεπτή ουκρανέζα μινιόν, που δεν άφηνε ούτε τα βυζιά να της πιάσεις

Έκανα μόνο απλούς χορούς, καλοί όλοι σε διάρκεια, αλλά αποστειρωμένα πράγματα γενικά, αφού όλες πιέζουν για πριβέ με 50-100€.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2021
diopos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
826
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, hornyasfuck, Constantinos27 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Συνεχεια της κριτικης που αφησα στην μέση
Όπως είπα με την Ευα γίναμε φιλαράκια
είχαμε συνενοηθει να βγούμε έξω για ποτακι
Για να είμαι κύριος και εδω να ευχαριστήσω πολυ το τηλεφωνικό κεντρο του Glamour ζήτησα την Ευα outcall κι αν γίνετε να την παρω εγω απο το ξενοδοχείο της
Μου είπαν θα με πάρουν και μετα από 10 λεπτα μου είπαν οκ γιατι πλέον μου έχουν εμπιστοσυνη (λεμε τώρα)
Ραντεβου 11 στο καφε κατω απο το ξενοδοχείο μες την τρελλη χαρα η Ευα
Ηρθε με ένα κολλαν αθλητικά παπούτσια κι ενα ασπρο τοπακι που κοντεψαν να σκασουν τα βυζια της
Μου λεει θέλω να πάμε σε στριπ
Στην αρχή σκεφτηκα κίνκυ αλλα τελίκα επελεξα Καισσα (ντριπλα τελευταιας στιγμης)
Μπαινουμε μεσα, καθομαστε στο καναπε μπροστα απο το μπαρ μολις μπεις μεσα
εκει ω την κολοφαρδία μου ή την ατυχια μου δεν ξερω βρήκα ενα πρωην εσκορτ νυν στουντιοκοριτσο που το εχω παρει καποιες φορες και καθησε μαζι μας
οποτε εβαλα την μια δεξια την αλλη αριστερα και γλυτωσα το ντου για <κερασει ποτό>
οχι οτι γλύτωσα πολλα γιατι επιναν και οι 2
η μια μοσχατο ή αλλη ουισκι σκετο με κοκα κολα σε αλλο ποτηρι (οσοι εχουν παει ρωσια θα καταλαβουν)
Στο 30 λεπτο επανω η Ευα αρχίζει
χοτσου εξπεριμεντ (θελω να πειραματιστω)
τι θες γλυκια μου τις λεω
χοτσου τσιτιρομ (θελω καρε)
δηλαδη;
εγω εσυ το στουντιοκοριτσο και την Αφροδιτη
Ε δεν χαλασα χατηρι, τα χαλασε το στουντιοκοριτσο που είχε πρωτη μερα ρωσσους)
Μιλησαμε με τον υπευθυνο και ανεβηκαμε εγω η Ευα και η Αφροδιτη για μια παρτουζιτσα επανω
Σε γενικες γραμμες αξεχαστο βραδυ
ΥΓ αν παρω ποτε συνταξη να με χεσετε

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2021
IMG_20210915_231832
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Score73, Elganador, George_1969 και 22 άλλα μέλη
Σχόλια (8) |
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
9.0
Ποιότητα ποτών
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά το φιάσκο της Παρασκευής (Athens Queens), επίσκεψη στο Caissa.
Άνετο πάρκινγκ, είσοδος στο μαγαζί. Χώρος πεντακάθαρος, πολιτισμένος .
Πελάτες λίγοι στην αρχή.
Προσωπικό εξυπηρετικό και σωστό.
Πολύ καλή μουσική (εντάξει κάποια στιγμή έβαλε και Ζευγαρά , έχει και αυτό το γέλιο του)
Και περνάμε στα βασικά. Κορίτσια. Κάποια στιγμή μέτρησα 14-15
Ρενάτα, Βικτώρια, Γκρεις (η γνωστή, ανανεωμένη όμως και αδυνατισμένη), Τζία, Νέλι, Τζούλι, Ισιδώρα, Μισέλ, Ντάνα, Σιμόνα, Ιρίνα
Οι περισσότερες από Ουκρανία. Υπάρχει όμως και εκπρόσωπος της Σερβίας, της Πολωνίας.. Πολύ ωραίες παρουσίες, ειλικρινά δεν το περίμενα. Και το βασικότερο για εμένα ,δε σου σπάνε τα νεύρα. Ευγενικές, με σωστή προσέγγιση (πρώτα συστηνόμαστε, λέμε δύο κουβέντες και μετά ζητάμε οτιδήποτε και φυσικά δεν το παίζουμε έξυπνες όταν οι πελάτες δε μας επιλέγουν).
Οι χοροί στην πίστα ικανοποιητικοί
Έκανα αρκετούς απλούς χορούς , όλα ΟΚ και πιθανότατα θα προχωρούσα και σε πριβέ αν δε μου έσπαγαν τα νεύρα με μηνύματα από τη δουλειά νυχτιάτικα..
Ποτό 10 ευρώ, απλός χορός 10, απλό πριβέ 50, σπέσιαλ πριβέ 100
Μιλάτε με την κοπέλα και ξεκαθαρίζετε τί περιλαμβάνει ο κάθε χορός. Έτσι αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις.

Έχοντας επισκεφτεί το Αthens και το Caissa, η ποιότητα των κοριτσιών του τελευταίου δε συγκρίνεται. Πολλοί θα πουν ότι δεν έχει προσφορές/κουπόνια κτλ. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αυτό. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να μπαίνω σε ένα μαγαζί και να βλέπω γυναίκες όμορφες,δροσερές, πού να ξέρουν να συμπεριφερθούν .
Μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Σημείωση: α) Η εμφάνιση των κοριτσιών ως μέσος όρος , αν συγκριθεί με αυτές που κυκλοφορούν στα υπόλοιπα ,είναι 9
β)Το 5 στον πριβέ χορό είναι απλά γιατί κάτι έπρεπε να βάλω. Δε δοκίμασα

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2020
taurus1
Ανώτερος
Εγγραφή:
8 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.332
Πόντοι:
6.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, George Mitsibonas, kavlaboy και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη καισα για να πετύχω την αφροδιτη αδαμη αλλα απουσίαζε. Παρκιγκ εβαλα ακριβως απεξω μικρο μαγαζι αλλα ωραιες παρουσίες.κερασα ποτό τη βαλεντινα ξανθο μιλφ απο ρωσσια με μικρο βυζάκι και ωραιο κωλο τη πήρα και ενα χορο. Χοροι στη πιστα σχετικά απλοί και μαλλον αδιαφορη. Ο απλος χορος εχει δεκα ευρω τιμη ποιο ακριβή σε σχεση με αλλα μαγαζια. Μετα πηρα αντζυ μελαχρινο απο αλβανια με τεραστιες φυσικες Βυζαρες ν 3 η 4 εναν απλο χορο. Συνολο 40 ευρω δυο χοροι ενα γυναικειο ποτο απλο και ενα δικο μου. Συστήνεται για απλη επίσκεψη. Κοσμος σχετικα λιγος αλλα πήγα σχετικα νωρις μια το βραδυ. Υπάρχουν σαφώς και καλύτερες επιλογές πχ αλκατραζ αλλα το μαγαζι κανει καλη προσπάθεια

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2020
panagos7
Πορνοστάρ
Εγγραφή:
5 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
7.645
Πόντοι:
8.816
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, Elganador, ser2000 και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
10.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Caissa
καινουριο ανανεώμενο roaster απο οτι μου ειπανε 20 με 25 γυναικες μέσα κατ ελαχιστον
ποτα καθαρα ηπια τρια
να μην μακρυγορο αυτες που περασαν απο το τραπεζι μου

Αλεξάνδρα ξανθιά 30αρα απο το κίεβο την πηρα φουλ προγραμμα πριβε 100 ευρω + ενα διπλο ποτο για ζεσταμα
Τανια μελαχροινη 30αρααπο το Κίεβο την κερασα ενα διπλο ποτο 20 ευρω
Αναστασία μια μελαχροινη με τατουαζ απο οδησσο 25 ετων εναν απλο χορο και ενα διπλο ποτο 30 ευρω
Βαλέρια η γνωστη γυρολογος Αλβανιδα δεν κερασα
Σονια μια καστανη με ασπρα εσωρουχα τουμπανο δεν κερασα γιατι τελειωσε το μπατζετ μου αλλοιως σιγουρα θα εκανα ενα χορο
μια μαυρη Λωρα η οποια μου προτεινε φουλ σερβις αλλα εγω ειχα παρει ηδη

κι ενα καλο σοου ειχε το προγραμμα οσο καθησα μεχρι της 3 παρα περιπου με μια Αλισα ή καπως ετσι που επαιζε στη πιστα με το δονητη της
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, George_1969 και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
31 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4