Λουκιανού 20

 
6.8 (9)
57644 0 2 1

Διεύθυνση

Λουκιανού 20
ΚΛΕΙΣΤΟ!

Βαθμολογίες αξιολογητών

9 κριτικές
9-10 αστέρια
 
0%
3-5 αστέρια
 
0%
1-3 αστέρια
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0(9)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.3(9)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.3(9)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.2(9)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.5(9)

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μου στουντιότσαρκας (βλέπε αντίστοιχη ενημέρωσή μου) επισκέφτηκα 13 studios. Από αυτά, τρία ήταν κλειστά και σ' ένα η κοπέλα δεν είχε προσέλθει για δουλειά μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Είχα σκεφτεί να προσθέσω μια νέα ερώτηση στις καθιερωμένες ερωτήσεις που συνήθως κάνω στις τσάρκες μου και αυτή αφορούσε την ύπαρξη του βιβλιαρίου υγείας που οφείλουν να έχουν μαζί τους οι ιερόδουλες.
Απο τα υπόλοιπα λοιπόν 9 μαγαζιά, σε τέσσερα μου είπαν ότι το βιβλιάριο θα το δω εάν περάσω στο δωμάτιο, σε δύο μου παρουσίασαν άσχετες εξετάσεις, σε άλλα δύο μου είπαν ότι τις εξετάσεις /βιβλιάριο η κοπέλα τις είχε αφήσει στο σπίτι και μόνο σ' ένα επέμειναν και μου έδειξαν το βιβλιάριο υγείας της εργαζόμενης.
Το συγκεκριμένο studio δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό (μεγάλο αριθμό, ταμπέλα, έντονο χρώμα) που να προδίδει την ύπαρξή του.
Βρίσκεται σε μία αριστοκρατική συνοικία των Αθηνών, δίπλα σε προξενεία και διαμερίσματα ευυπόληπτων πολιτών (αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος...)
Η εξώπορτά του, σ' αντίθεση με τ' άλλα ομοειδή μαγαζιά είναι ανοιχτή. Οπως στους οίκους ανοχής.
Εσπρωξα λοιπόν και εγώ τη θύρα και εισήλθα σ έναν προθάλαμο και από 'κει στο κυρίως οίκημα.
Με υποδέχτηκε μία ηλικιωμένη κυρία με μακριά άσπρα μαλλιά και μαύρα ρούχα. Μ' έβαλε να καθίσω σε μία εσοχή του δωματίου που χρησίμευε ως σαλόνι και φιλοξενούσε έναν μικρό καναπέ και ένα τράπεζάκι.
Δεν ήταν σε θέση να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες έτσι περίμενα να έρθει η εργαζόμενη κοπέλα της βάρδιας.
Η Αντζελα δεν άργησε να εμφανιστεί, με πλησίασε και εγώ τη χαιρέτησα διά χειραψίας.
Πρόκειται για milf γύρω στα 45, με ξανθό μεσαίο σγουρό μαλλί, πρόσωπο με χαρακτηριστικά ανατολικοευρωπαίας, γεμάτη αλλά με σφιχτοδεμένη σάρκα, μεγάλο, θα έλεγα, στητό στήθος, που μου φάνηκε ότι προσπαθεί να το φέρει στ' οπτικό πεδίο του υποψήφιου πελάτη τακτοποιώντας αρκετά συχνά το ρούχο της (ένα σκούρο μεσοφόρι) στην περιοχή.
Το απλό πρόγραμμα τιμάται στα 50 ευρώ και το φουλ στα 60, ενώ κάνει και αυταρχικό.
Δεν κάνει όμως ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Μου επέδειξε επίσης και το βιβλιάριο υγείας της, που πιστοποιούσε ότι είναι υγιής και εγώ τη χαιρέτησα για να συνεχίσω την τσάρκα. Είχα ακόμα να επισκεφτώ 3 studios.
Επέστρεψα γύρω στις 13:35. Η γιαγιούλα και η Αντζελα χάρηκαν που με ξαναείδαν.
Αφού τους έκανα γνωστό ότι θα περάσω. Ζήτησα έκπτωση για το απλό πρόγραμμα και έτσι πλήρωσα μόνο 40 ευρώ (δυστυχώς δε σκέφτηκα να ζητήσω και απόδειξη) για ν' απολάυσω το πληθωρικό κορμί της κοκότας.
Το μπάνιο βρίσκεται εκτός δωματίου και είναι άθλιο (έχω αναρτήσει φωτογραφίες στη χθεσινή μου ενημέρωση). Τουλάχιστον δεν έχει οσμές και το νερό είναι ζεστό.
Τα ρούχα μου τ' άφησα στην κρεμάστρα πίσω από την πόρτα και με μία πετσέτα τυλιγμένη γύρω απ' τη μέση μου (μην πάθει και κανένα εγκεφαλικό η γιαγιά βλέποντας το ''εργαλείο'') τρύπωσα στο δωμάτιο, το οποίο είναι άνετο.
Το πάτωμα είναι καλυμμένο με μωσαικό της δεκαετίας του '50, κάτω και πέριξ των λευκών (σχεδόν) τοίχων, ξυλεπένδυση ύψους περίπου ενός μέτρου, ξύλινο διπλό κρεβάτι με καλής ποιότητας στρώμα, δύο ξύλινα κομοδίνο, καλάθι για τα σκουπίδια. Δεν πρόσεξα να παίζουν καθρέφτες.
Η Αντζελα έκανε την εμφάνισή της κατά τις 13:45.
Γι' άλλη μια φορά ήμουν ξαπλωμένος.
Εβγαλε το μεσοφόρι της και η λευκή καθαρή και σφιχτή σάρκα της μαγνήτισε το βλέμμα μου.
Την αγκάλιασα και ενώ με το ένα χέρι μου θώπευα τον καλοθρεμμένο ποπό της με το άλλο ζούλαγα το πλούσιο στήθος της.
Οι θηλές της δεν άργησαν να τοποθετηθούν ανάμεσα στα χείλη και τους κοπτήρες μου, όπου μαζί με τη γλώσσα μου ανέλαβαν να τις δώσουν ένα πιο μακρόστενο και σκληρό σχήμα.
Δυστυχώς φιλιά και γλειψίματα δεν κάνει. Με το ζόρι έγλειψε λίγο και αυτό με την άκρη της γλώσσας της, τις δικές μου θηλές. Επίσης χαιδεύει πολύ επιφανειακά. Πάντως θωπείες δέχεται. Για δαχτυλιάσματα, δεν ξέρω.
Προσπαθεί να σε καυλώσει περισσότερο με το στήθος της και με την επαφή του κορμιού της.
Η στύση βέβαια επήλθε και το προφυλακτικό εφαρμόστηκε (με λάθος τρόπο νομίζω. Βλέπε κριτική μου ''Κρίμα το μπόι σου καλέ...'') από την ίδια. ''Είκοσι χρόνια βάζω προφυλακτικά...'' όπως μου είπε γελώντας.
Το στοματικό της ήταν καλό. Βαθύ, χωρίς χεράκια και με καλή χρήση της γλώσσας, μου διατήρησε τη στύση. Για καραμπαλίκινγκ, ούτε λόγος.
Η πρώτη στάση ήταν με την Αντζελα από πάνω όπου ανέλαβε να κάνει όλη τη δουλειά εκείνη. Μπρός, πίσω, δεξιά, αριστερά και στριφογυριστό.
Εριξα και εγώ κάποιες παλινδρομήσεις αλλά εκείνη έλεγχε το παιχνίδι.
Στη δεύτερη στάση, εκείνη που η φύση έχει διαλέξει για τα περισσότερα πλάσματά της, μπροστά στα μάτια μου απλώθηκε ό κατάλευκος ποπός της που δε χόρταινα να χουφτώνω, το δε πέος μου βρήκε τη θέση του ανάμεσα στα τοιχώματα του κόλπου της.
Επειτα από έντονο σφυροκόπημα άδειασα το φορτίο μου στη θηλή της περικαυλίδας και σαφώς ένιωσα καλύτερα και ξαλαφρωμένος.
Η ωρα ήταν 14:05 ακριβώς. Συνολικός καθαρός χρόνος περίπου 15 λεπτά.
Η Ανζελα έμεινε και συζητήσαμε λίγο. Οπως μου είπε χαρακτηριστικά, έχει πελάτες που τους ήξερε πρίν παντρευτούν, κατά τη διάρκεια και μετά αφού χώρισαν.
Κάνοντας τη σούμα, η επίσκεψή μου είχε σκοπό περισσότερο την υλική αλλά και την ηθική στήριξη μιας νόμιμης εργαζόμενης, έτσι ώστε να νιώσει δικαιωμένη για το γεγονός ότι παραμένει νόμιμη.
Οι νόμιμες ιερόδουλες που είναι σε θέση να παρουσιάσουν ένα πιστοποιητικό υγείας ή/και να δώσουν μια απόδειξη παροχής υπηρεσιών στους πελάτες τους, ευεργετούν εκτός από τον εαυτό τους και την κοινωνία στο σύνολό της με αυτές τους τις πράξεις.
Διότι αφενός οι πελάτες νιώθουν (και έχουν) μία ασφάλεια κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφετέρου διαμέσου της φορολόγισης των κερδών τους, συνεισφέρουν, όπως όλοι μας άλλωστε, στον κοινό κορβανά.
Η δικαίωση λοιπόν, όταν είναι ''εξ αντικειμένου'', δηλαδή προέρχεται από το σύνολο (όλους εμάς), έχει μεγαλύτερη αξία, διότι είναι πλέον αναμφισβήτητη και δίνει δύναμη στον δικαιωμένο να συνεχίσει να είναι νόμιμος.
Το ίδιο ισχύει και για τους επιχειρηματίες του χώρου, που επανεπενδύουν κάποια απ' τα κέρδη στις επιχειρήσεις τους και αυτοί χρειάζονται την υποστήριξή μας για να νιώσουν δικαιωμένοι, διότι με αυτόν τον τρόπο ωφελημένοι είμαστε και εμείς, μιας και ένα μέρος των χρημάτων μας, επανέρχεται υπό τη μορφή υψηλότερης ποιότητας παροχής υπηρεσιών σε μας τους ίδιους.
Είναι όμως γεγονός ότι η δικαίωση μπορεί ν' αργήσει να έρθει ή να μην έρθει και ποτέ, διότι είναι γνωστό ότι τέτοιες ενέργειες δε χαιρετίζονται πάντα από τον κόσμο, ο οποίος ακολουθεί μία περπατημένη και αδιαφορεί.
Εκεί χρειάζεται τόλμη και θάρρος, έτσι ώστε ο καλός επαγγελματίας να υπομείνει τις δυσκολίες και να αναμείνει την αναγνώριση που θα έρθει (που πρέπει να έρθει. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτό) σε βάθος χρόνου.
Δηλαδή τελικά η δικαίωση δεν είναι ούτε η απόλαυση των αποτελεσμάτων από την πράξη, αλλά ο αγώνας που επιβάλλει η πράξη. Δικαίωση, μ' άλλα λόγια πρέπει να είναι η συναίσθηση του επαγγελματία πως συμμετέχει στον αγώνα για την προώθηση του σωστού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κουράγιο Πετράν!Μόλις ειδα τον Κωστοπουλο ζωγραφισμενο στη Λουκιανού & Αλωπεκής γωνια λυθηκα στα γέλια.
Μπήκα στο στουντιο γελώντας.Η υπηρεσια με ρωτησε γιατί και της ειπα το λογο και αρχισε να γελαει κι εκεινη.Εκει ήταν η Νατασα.Μια συμπαθητική γυναικα με ξανθα μαλλια πιασμενα με ενα κοκαλακ.Φορουσε ενα απλο baby dol που ισα αφηνε να φανει το βυζι της.Πέρασα σε απλο 50 αν και θεωρω οτι ειναι πολλα για τον συγκεκριμενο χωρο που χριζει φρεσκαρισματος.Η επιπλωση και το ντεκορ θυμιζει περασμενες δεκαετίες.
Η κοπελα οπως φανηκε ηξερε καλα τη δουλειά της.Με έφτιαξε σε σύντομο χρόνο με τα προκαταρκτικά της.Γλυψιμο σε όλο μου και όλο της το σωμα.Φιλια δεν δοκιμασα οποτε δεν ξερω αν δίνει.Το τσιμπουκι της μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο.deep throat και γλυψιμο στα @@.Γενικα η φαση ηταν πιο πολυ gfe.Με αγκαλιες,γλυψιματα και φιλια στο σωμα μου.Μετα σε ιεραποστολικη στάση και πισωκολλητο.Εχει πολυ καλο κωλο που δεν είχα προσέξει απο την αρχή.
Περασα πολυ καλα με το προμιλφακι ή μιλφακι,δεν μπορω να πω ηλικία ακριβως.
Φεύγοντας πέρασα για αλλη μια φορα απο το Πετραν!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
αναμικτα τα συναισθηματα απ αυτο το σπιτι που επισκευτικα για πρωτη φορα.στα θετικα συμπεριλαμβανεται η κοπελα η οποια και σχετικα εμφανισημη ηταν αλλα ταυτοχρονα και προθημη για αρκετες εναλλαγες στασεων οπως επισης αξιζει να σημειωθει πως τα βυζια της ηταν τεραστια πολυ στητα ,ενοηται μη φυσικα.στα αρνητικα ο χωρος ο οποιος δεν θυμιζει στουντιο για το πολυ απλο λογο πως το δωματιο ουτε μπανιερα ουτε νυπτιρα ειχε.αρκεστηκαν στα μορομαντηλα και διαφορα αλλα συναφη.αυτα τα ολιγα.ελπιζω να βοηθησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζούλη
Υπηρεσίες
astra85
Σπουδαίος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
65
Likes:
1.198
Πόντοι:
2.300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα συνάδελφοι , η Τζούλι είναι ένα μωρό με απίστευτο στρουμπουλό κώλο και βυζάρες , δηλαδή ότι πρέπει για τα γούστα μου.Ομολογώ ότι της έκανα όχι μονό γλυφομούνι αλλά και γλυφοκώλι και βέβαια μετά με αντάμειψε ανάλογα . Θα ξαναπάω σίγουρα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζούλη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
28 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από μια κουραστική ημέρα και αρκετά μεγάλες καύλες δοκίμασα το γνωστό μπουρδελάκι στην Λουκιανού.Το 50ρι υπήρχε και είχε κρατηθεί ακριβώς γι'αυτό.Μου λέει η τσατσα είναι η Άντζελα ένα γαμάτο milf με ωραί δροσερά βυζιά και ένα σώμα όνειρο.Ξεκίνησε με πίπα αριστοτεχνική κάνοντας deepthroat και κάνουντας γκλου γκλου!!!!Μετά τον έβαλε ανάμεσα στις μεγάλες βυζάρες της όπυ καύλωσα όσο δεν πήγαινε.Στη συνέχεια ανέβηκε απάνω όπου μπήκε μέχρι τέρμα!!!Μετά πισωκολλητό και στην συνέχεια ιεραποστολικό όπου και κατέθεσα!!
Το 50ρι το τίμησε και με το παραπάνω.
Μερικές φορές παιδιά είναι και κ'άτι χοντρούλες οι οποίες ξέρουν πως να σε καυλώνουν και να σε ξεκαυλώνουν!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αγαπητοι συναγωνιστες καλο χειμωνα σε όλους. Είπα να επισκεφθώ ένα στουντιάκι το πρωι της Παρασκευης.Μετα απο μικρη ερευνα και ιντερνετικη και τηλεφωνικη κατεληξα σε αυτο της Λουκιανου. Πάρκινγκ σχετικά εύκολο και είσοδος στα κατηφορικα σκαλια του στουντιο. Βασικά δεν πρόκειται για στουντιο. Είναι λαμπουρδε 100% και η παραμικρη αμφιβολια εξαλειφεται με το που αντικρυσει καποιος σκουπακι ψάθινο πάνω στην σόμπα στο δωμάτιο. Με γύρισε 35 χρόνια πίσω. Πολύ γέλιο και cult πράγματα. Η κυρία της υποδοχής έτσι και έτσι (γιατί τόσα νεύρα κυρία μου? χαλαρώστε λίγο - βέβαια μπορεί να αγωνιούσε για το Ελλάδα-Γεωργία και να που είχε δίκιο.)
Στο προκείμενο τώρα. Εργαζόμενη η Σύλβια η οποία είναι Η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ(για τα γουστα μου,). Ψηλή γύρω στο 1,75 με κόκκινα μαλλιά πιασμένα, έντονα χαρακτηριστικά και καστανά ωραία μάτια, χειλάρες και.......2 κινητά ομοιώματα της spalding. Κύριοι, σαν μπάλες του μπάσκετ και δεν αστειεύομαι.Παίρνω φουλ και μπαίνω. Ευγενέστατη, αισθησιακά ξεκινησε με ισπανική άλλο πράγμα, φιλιά στο σώμα και τρίψιμο. Όταν ανασηκώθηκε και η αιτία της διαφαινόμενης οικονομικής καταστροφής μου-και των μισων συμπολιτων μαςΜεγάλο χαμόγελο (το πέος) η κορασις τον έβαλε στο στόμα κάνοντας τον βασανιστικότερο πεοθηλασμο της δεκαετίας .Βαθειά μπουκώματα σε εναλλαγές με κοφτά ρουφήγματα στην άκρη του στόματος(σα να ρουφαει σαλιγκαρια).Κατοπιν ίππευσε κομίζοντας το δροσερό επταώροφο στήθος της στο στόμα μου.Συνέχεια 69 οπου ηταν και καθαρότατη. Στο πισωκολλητό, να δίνω να δίνω να δίνω ωσπου νόμιζα πως θα παθω εμβολη απτην υπερπροσπαθεια. Και το τέλος ήρθε σε σεμνή τελετή. Παραμονη στο δωματιο 35 λεπτά. Σε γενικές γραμμές είναι μια αξιολογότατη και τιμιότατη πρόταση, καθώς η γυναίκα το γουστάρει το άθλημα και δεν προσποιείται. Ξέρει να σε φτιάξει, είναι καθαρή και πολυ υπομονετική. Τώρα σε οτι αφορά στον χώρο...θελει δουλιτσα ας μην κοροιδευόμαστε γιατι τις ίδιες τιμές έχουν και άλλα μαγαζιά που είναι ολοκαίνουργια ή τουλάχιστον ανακαινισμένα. ΄

Καλό χειμώνα και οτι καλυτερο σε ολους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2003
Όνομα κοπέλας
Σιλβή
Υπηρεσίες
DRMG
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.013
Πόντοι:
2.257
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
επίσκεψη μεσημέρι Κυριακής.

Το μαγαζί άδειο. Η τσατσά ευγενικότατη. Απο την κουζίνα βγάινει και μια ελληνίδα 60αρα ψιλή, η οπόια μαλλον ήταν η ιδιοκτήτρια. Με το που βγάινει αυτή αποσύρεται η τσατσα...

Να πω πως η ιδιοκτήτρια πρέπει να ήταν πολύ μουναρα στα νιατα της, ακόμα ειναι ωραία γυναικα....

τεσπα μου εξηγει οτι η κοπέλα είναι καλή , δεν βιάζεται, κανει πολλά προγράμματα (το απλό ξεκινα με 50 ευρώ).

Βγάινει στην συνέχεια και η κοπέλα...

Η Μελίνα, μια ρωσίδα μιλφ γύρω στα 40. Συμπαθεστατη με ωράιο μουτρακι, και κωλαράκι....λίγο άβυζη ομως...

¨ηταν φανερό πως δεν είχαν δουλεια και πέσανε απάνω μου να με πείσουν να περασω στο δωμάτιο....

Μιας και η Μελίνα ηταν όντως ωραιο μιλφ και γλυκητατο πειρα το προγραμμα των 70 ευρω (+69) και μπήκα. Να πω σε αυτο το σημείο πως πριν περάσω στο δωματιο η ιδια η Μελινα μου είπε οτι θα κάτσει μαζί μου τουλάχιστον 20 λεπτά μέσα...

το δωμάτιο πεντακάθαρο με καθαρότατα σεντόνια. Μπορεί το σπίτι απο πλευρας αισθητικής και διάκοσμου να είναι παλαιομοδιτικο, αλλά απο άποψη καθαριοτητας και συμπεριφοράς προς τον πελάτη ξεπερνάει πολλά στουντιο....για αυτό ισως δικαιλογουνται οι τσιμπμενες τιμές.

Ηρθε στο δωμ'ατιο λοιπόν η Μελίνα και μου έκανε επιθεση!

φοβερη πιπα, με κοιταγμα στα μάτια, αφηνε δάχτυλα, φοβερά στησίματα, και στη συνέχεια πάρα πολύ καλη συμμετοχη στο σεξ με εναλλαγες στάσεων φιλιά, κτλ...Φοβερή!

μπορεί να μην ειναι το σουπερ μιλφ απο πλευρας εμφάνισης αλλά ειναι σέξι και αψογη επαγγελματιας.Περασα υπέροχα! και πρέπει να έκατσα στο δωματιο τουλάχιστον 20 λεπτά...δεν βιαστηκε καθόλου!

Συστηνεται σε μιλφολάτρες και σε όσους θελουν να περασουν όμορφα, χωρίς να ακούνε κουδούνια να χτυπάνε , να μπαινουν στο σαλόνι κάθε 1 λεπτο άτομα και την τσατσά μετά το 10λεπτο να ενοχλέι...

θα ξαναπάω σίγουρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Mελίνα
Υπηρεσίες
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.920
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
πηγα για τη ριτα που αναφερει ο προηγουμενος συναγωνιστης αλλα οπως μου ειπε η τσατσα δεν δουλευει πλεον εκει.ειχε τη βικυ κοντα στα 40- ξανθια με 4αρια κανονια λιγο πεσμενα (ατιμη βαρυτητα)

στο δωματιο δεκτικη σε ολα γλυφεις και χαιδευεις παντου

παιξαμε λιγο στο ορθιο μετα πολυ ωραια πιπα και τελος εναλαγη στασεων και ρυθμων

τελικα αξιζε τα 40 ε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2008
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
sergyma
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
397
Πόντοι:
6.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Την Ριτα μπορεί να την θυμάστε απο Περγάμου 1

Μιλφ Ρωσιδα με κοντό μαλλί και πιασίματα, και βυζάρες (5αρια) φυσικές.

Δουλέυει τώρα Κολωνάκι και χρεώνει 50 ευρώ επίσκεψη...

Το μαγαζί όμως ειναι πεντακάθαρο, ηρεμο και η Ριτα δεν βιάζεται καθόλου.

ΟΚ τα 50 ειναι πολλά για αυτήν, αλλα΄εγω καθησα 20 λεπτα στο δωματιο, με πολλές στάσεις,69, ισπανική και πολύ καλη συμμετοχή της Ριτας.

Συστηνεται σε μιλφακιδες και βυζολάτρες.

Στο καπάκι πηγα στα Εβερεστ και ξεσκισα και κάτι σάντουιτς..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2008
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Υπηρεσίες
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.920
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |