Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 453922
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η Κιάρα είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των μοντελάκηδων κι αν τη δει κανείς στο σαλόνι καταλαβαίνει εύκολα γιατί. Είναι κορμάρα, το φτιαγμένο στήθος δεν ενοχλεί και το λέω ενώ είμαι φίλος του φυσικού, γενικά είναι πιο όμορφη απ' ότι δείχνουν οι φωτογραφίες.
Είμαστε όμως κι εμείς οι ...προβληματικοί που δεν αρκούμαστε σε ένα ωραίο κορμί αλλά φτιαχνόμαστε με τη διάθεση και τη συμπεριφορά της κοπέλας. Εδώ λοιπόν τα χαλάσαμε: η Κιάρα μου προέκυψε mischoice.
Την πήρα με πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό και δωράκι 69, όπως καλώς συνηθίζει το κατάστημα. Μετά τα πρώτα χάδια και γλυκόλογα, έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη στο πλάι με ανοιχτά τα πόδια, πάω να φιλήσω το μουνάκι της. Τινάχτηκε. Δεύτερη προσπάθεια, πιο απαλά. Ξανατινάχτηκε. "Δεν μου αρέσει το γλειφομούνι", μου λέει απολογητικά.
Άιντε λέω, ας μην το πιέσουμε το κορίτσι, ας πάω με τα νερά της, παίρνω θέση για να με περιποιηθεί εκείνη. Ε λοιπόν, πήγε να ξεκινήσει πίπα με καπότα ενώ είχα πάρει ελεύθερο στοματικό!
Της το θύμησα κι η αντίδρασή της ήταν "να κάνουμε απλό πρόγραμμα και να πάρεις τα υπόλοιπα χρήματα πίσω"; Δηλ. συγγνώμη, αν η κοπέλα δεν θέλει να γλείφουν το μουνάκι της, αν σιχαίνεται να πάρει το καυλί στο στόμα της χωρίς λάστιχο, γιατί δεν μου έλεγε η τσα ότι κάνει μόνο απλό πρόγραμμα να κανονίσω κι εγώ την πορεία μου;
Το ξανασκέφτεται και με ρωτάει "είναι καθαρό;". Είχα κάνει ντους και στο δωμάτιο επιτόπου και πριν φύγω από το σπίτι. Το πουλάκι λογικά θα μύριζε σαμπουάν. Τέλος πάντων, δέησε να μου κάνει ελεύθερη πίπα αλλά με είχε ψιλοξενερώσει με την όλη στάση της.
Πάμε στο κυρίως πιάτο. Επειδή με τις τελευταίες κοπέλες είχα αγανακτήσει με το λιπαντικό - κυριολεκτικά κολυμπούσα - με το που τη βλέπω να παίρνει το μπουκαλάκι με το τζελ της ζητάω ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ "όχι πάρα πολύ κουκλίτσα μου, να σε αισθάνομαι". Απάντηση: "δεν γίνεται χωρίς αυτό, πάω με πολύ κόσμο, όχι μόνο με σένα". Λες και της είπα ότι την ήθελα για αποκλειστική γκόμενα!
Μάλιστα, λες και το έκανε επίτηδες, έβαλε και δεύτερη φορά λιπαντικό στην αλλαγή στάσης, για να σιγουρέψει ότι δεν θα αισθάνομαι τίποτα.
Όσο δε ήμουν μέσα της, η συμμετοχή της θα μπορούσε να προκαλέσει το γέλιο: yes baby, come on baby, επαναλάμβανε με τρόπο που νόμιζες ότι έπαιζε κασέτα. Καλύτερα να μην έλεγε τίποτα και να κοίταζε το ταβάνι.
Κορμάρα μεν, το απόλυτα ντεκαβλέ πλάσμα δε. 70€ στον κουβά Λύπη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κιάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.663
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Easy Rider, Hase, Milfomaniac και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2023
Δεν καταλαβαίνω γιατί πάτε ακόμα στα στούντιο. Από την στιγμή που το 95% είναι φολες.
review reaction 1 crusader21
06 Ιανουαρίου, 2023
Με το δεξι μπηκες στο 2023 Χαχαχα!
06 Ιανουαρίου, 2023
@sisax87...κυνηγανε το υπολοιπο 5%.
06 Ιανουαρίου, 2023
@Revlimit ευτυχώς η συνάντηση έλαβε χώρα το 2022.
Το νέο έτος ακόμα δεν έχω φάει παλτό Χεχε!
07 Ιανουαρίου, 2023
@sisax87 σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο. Μπορεί να μην είναι φόλες το 95%, σίγουρα όμως είναι πάρα πολλές. Το θέμα είναι ότι αυτό συμβαίνει σε όλες τις κατηγορίες. Γι αυτό το λόγο έχω κόψει τα εσκορτάκια, διότι εκεί φεύγουν 150αρια στον κουβά. Και στο 20ρικο πέφτει πολλή φόλα, εκεί όμως τουλάχιστον κλαις 20€ κι όχι τα 50+ των στούντιο.
review reaction 1 Hase
24 Αυγούστου, 2023
Κι ομως γινεται...
review reaction 1 Johnstef
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6