Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236335
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεύτερη επίσκεψη στο ασιατικό κατάστημα κι αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω το άλλο κορίτσι. Με την Άννα είχα ήδη αρκετά καλή συνεύρεση.

Η Καίτη είναι η λιγότερο εντυπωσιακή από τις δυο στο σαλόνι. Μπήκε στο δωμάτιο με μάλλον ντεκαβλέ παντοφλάκια κι ένα ριχτό φόρεμα μέσα από το οποίο φορούσε μόνο σουτιέν. Γδύθηκε μπροστά μου αποκαλύπτοντάς μου ένα κορμί μάλλον γεμάτο. Κώλος μεγάλος αλλά όχι πλαδαρός, στήθος Β+.
Άρχισα τις αγκαλιές και τα χάδια στα όρθια αλλά σχεδόν αμέσως με έβαλε να ξαπλώσω για να με τσιμπουκώσει. Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης έδειξε ότι είναι από τις κοπέλες που δεν τους αρέσει ιδιαίτερα να τις πασπατεύεις. Η πίπα της ήταν comme il faut χωρίς και να με στείλει στα ουράνια. Μου περιποιήθηκε το πουλάκι με το στόμα ακάποτα, φορέσαμε σκουφάκι, το ξαναπήρε στο στόμα για λίγο κι ανέβηκε πάνω μου.
Έπειτα από σύντομο cowgirl, όπου είχα τα χέρια ελεύθερα για να χουφτώνω βυζάκια, γυρίσαμε ιεραποστολικά. Άρχισα το μέσα-έξω, σε λίγο της σήκωσα τα πόδια για πιο βαθιά διείσδυση, ανέβασα και λίγο ταχύτητα κι εκεί της έδωσα το σπέρμα μου (στο σκουφάκι δηλαδή αλλά τι να κάνουμε…).
Έπειτα μου έκανε μασάζ κι αποχαιρετηθήκαμε.
Από συμπεριφορά/διάθεση ήταν μάλλον τυπική και σοβαρή - χωρίς όμως να βγάζει ξινίλα. Στην επόμενη επίσκεψη πάντως, θα ξαναπροτιμήσω το άλλο κορίτσι.

Εν κατακλείδι, δεν ήταν μεν το καλύτερο γαμήσι του τελευταίου τριμήνου, σίγουρα όμως ήταν κάτι που το χρειαζόμουν, έπειτα από δυο συνεχόμενες συνευρέσεις που δεν μου βγήκαν.
Κι επειδή στο σεξ λειτουργώ εγκεφαλικά, το συγκεκριμένο γαμήσι ήταν μια καλή άσκηση για τον εγκέφαλο: να στείλει εντολή στο πουλάκι ώστε να λειτουργήσει με ένα κορίτσι που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η έκβαση της άσκησης ήταν επιτυχημένη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καίτη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.634
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, olddog και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού