Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236334
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ήρθε τελικά το πλήρωμα του χρόνου για να επισκεφτώ το συγκεκριμένο μαγαζί. Το είχα τσεκάρει αρκετό καιρό, κυρίως γιατί είδα ότι έχει ασιάτισσες. Όμως με είχε αποτρέψει το γεγονός ότι στη σελίδα του μαγαζιού, στο άλλο σάιτ, η πληροφορία για τις κοπέλες και τις βάρδιες είναι κάπως στο περίπου: εμφανίζει τις ίδιες 4 κοπέλες κάθε μέρα απαράλλαχτα, γράφει ότι οι βάρδιες ξεκινάν από τις 5 μ.μ. (το οποίο κατάλαβα ότι δεν ισχύει, η κοπέλα που πήρα μου είπε ότι αρχίζουν από 11 π.μ.). Τελικά ταίριαξε το δρομολόγιό μου και μπήκα.
Στο σαλόνι εμφανίστηκαν δυο κορίτσια. Από Ταϊλάνδη, μου είπε η τσατσά. Μισοσκόταδο, δεν μπορούσα να διακρίνω χαρακτηριστικά προσώπου, αρκετά ντυμένα τα κορίτσια, μου έκανε λίγο παραπάνω κλικ η Άννα και την επέλεξα.
Στο σημείο αυτό να πω ότι οι κοπέλες περίμεναν και οι δυο μπροστά μου να διαλέξω. Δεν μου έχει συμβεί σε άλλο στούντιο. Χαμογελώντας ζήτησα συγγνώμη από την κοπέλα που δεν επέλεξα.
Η Άννα ήρθε γρήγορα στο δωμάτιο κι αρχίσαμε τις περιπτύξεις στα όρθια. Την αγκάλιασα από πίσω ενώ εκείνη έβγαζε το baby doll της. Αμέσως τα χέρια μου έπιασαν δουλειά στα βυζιά της ενώ το πουλάκι άρχισε να ξυπνάει καθώς τριβόταν στο κώλο της.
Έχει συμπαθητικό προσωπάκι, με τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά ΝΑ Ασίας, ευχάριστη συμπεριφορά και το κορμί της γυναίκας που παίρνει τα κιλά από τη μέση και πάνω. Λεπτά πόδια, κώλος μάλλον φλατ, λίγη κοιλίτσα και στήθος C με ωραίες καστανές πεταχτές ρώγες. Δεν νομίζω να είχε επέμβει στο στήθος της. Ακόμα κι αν το είχε κάνει όμως, ήταν πολύ ωραίο στο πιάσιμο.
Σύντομα την έβαλα ανάσκελα κι απόλαυσα το κορμί της με χάδια και φιλιά. Κατέληξα στο μουνάκι της το οποίο περιποιήθηκα με τη γλώσσα ενώ της έβαζα και δαχτυλάκι. Μετά της έδωσα το πουλάκι στο στόμα. Ελεύθερη πίπα ενώ μου χούφτωνε και τα αρχίδια. Μάλλον μέτρια, δεν με έκανε πύραυλο όπως άλλα κορίτσια αλλά οκ.
Την πήρα πισωκολλητά. Στήθηκε ωραία, λοξά στο κρεβάτι ώστε να βλέπω ταυτόχρονα την πλάτη της αλλά και τη θέα στον καθρέφτη. Ήταν απόλαυση να τη βλέπω στα τέσσερα από το πλάι, τα βυζιά της να πάλλονται και τον εαυτό μου να σπρώχνει από πίσω της.
Τη γάμησα σε μέτρια ένταση κι αμέσως κατάλαβα ότι το τέλος θα έρθει σύντομα. Έχυσα στο μουνάκι της – ή στο σκουφάκι, όπως το προτιμάτε - και μετά καθίσαμε κάμποσα λεπτά αγκαλιά. Ενδιάμεσα πήγε στη ντουζιέρα σιγοτραγουδώντας και μου χάρισε άλλη μια όμορφη εικόνα καθώς σκουπιζόταν ολόγυμνη μπροστά μου.
Εν κατακλείδι, όχι μεν το κορυφαίο στουντιοκόριτσο που έχω πάρει αλλά σίγουρα ωραία συνεύρεση. Και τώρα που τα γράφω αυτά αισθάνομαι ένα ευχάριστο γαργαλητό στο πουλάκι. Να είναι καλά το κορίτσι!
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επιδιώξω κι άλλη επίσκεψη στο μαγαζί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.634
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, anthotypos, maradona7 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού