Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 256 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
ΣΥΜΒΟΥΛΗ για παντρεμένους άνω των 50 ετών: να ακούτε τον ανδρολόγο σας. Ο δικός μου μού είπε ότι καλή συχνότητα σεξ για την ηλικία μου είναι 2 φορές τη βδομάδα ή κάθε 3-4 μέρες. Μην πάτε λοιπόν δεύτερη μέρα καπάκι να πηδήσετε επαγγελματία, μόνο και μόνο επειδή σας (ξανα)έσπασε τα αρχίδια η σύζυγος και θέλετε να έρθετε στα ίσα σας.

Μετά από καμιά δεκαριά επισκέψεις σε έξι διαφορετικά κορίτσια, είναι η πρώτη φορά που δεν φεύγω ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο μαγαζί. Δεν έφυγα μεν στραβωμένος, έφυγα όμως με την αίσθηση ότι απλά έριξα μερικά χρήματα στον κουβά, χωρίς η συνεύρεση να μου δώσει κάτι.
Η Τζούλια δεν είναι εντυπωσιακή στο σαλόνι, χωρίς να είναι και άσχημη. Ηλικία μάλλον μεγαλύτερη από αυτή που γράφει το σάιτ. Το κορμί της ούτε κρύο ούτε ζέστη. Επειδή όμως προσωπικά φτιάχνομαι μάλλον από τη συμπεριφορά της κοπέλας παρά από την εμφάνιση, το ρίσκαρα και μπήκα δωμάτιο. Ήρθε σύντομα, ανεβήκαμε στο κρεβάτι κι αρχίσαμε τις περιπτύξεις. Η συμπεριφορά της οκ χωρίς όμως και να με ανάβει ιδιαίτερα.
Άρχισε να ασχολείται με το πουλάκι ενώ εγώ της έλυσα το σουτιέν κι αποκάλυψα τα μάλλον περίεργα βυζιά της: Β μέγεθος, πάρα πολύ χαλαρά και πάρα πολύ πεσμένα. Όταν έσκυβε κρέμονταν σαν άδειες σακούλες από δέρμα. Οι περισσότεροι θα την απέρριπταν γι’ αυτά, επειδή όμως μου αρέσει να δοκιμάζω περίεργα βυζιά, δεν χαλάστηκα. Αντίθετα, έπαιζα μαζί τους ενώ η κοπέλα με τσιμπούκωνε ακάποτα.
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: αν θυμάμαι καλά, κάποιος σύντροφος παλιότερα είχε γράψει κριτική για κοπέλα του ίδιου μαγαζιού, όπου διαμαρτυρόταν γιατί με το που έβγαλε το σουτιέν της αποκαλύφθηκαν βυζιά 70χρονης. Λέτε να είναι η ίδια και να επέστρεψε με διαφορετικό όνομα γιατί με το παλιό δεν θα σταύρωνε πελάτη;
Τέλος πάντων, έπειτα από μια πίπα που μου το σήκωσε μεν αλλά δεν με έστειλε και στα ουράνια, δοκιμάσαμε doggy, cowgirl και στο τέλος ιεραποστολικό. Το πουλάκι συμμετείχε μάλλον ανόρεχτα στην όλη διαδικασία. Το τέλος ήρθε πάνω στο σώμα της ενώ την κρατούσα από τα βυζιά. Η εικόνα μιας αξιοπρεπούς ποσότητας σπέρματος πάνω στο στέρνο της, μου έφτιαξε κάπως τη διάθεση.
Εν κατακλείδι, κορμί μάλλον αδιάφορο (στήθος που σίγουρα θα χαλάσει πολλούς), συμπεριφορά/ υπηρεσίες ίσως όχι ξεπέτα αλλά μάλλον τυπικές. Δεν είναι από τα κορίτσια που λέω «θα ξαναπάω σίγουρα». Δεν μου άφησε κάτι.
Για να τα λέμε όλα όμως, σίγουρα φταίω κι ο ίδιος γιατί μόλις την προηγούμενη μέρα είχα μια πολύ καλή συνεύρεση με άλλο στουντιοκόριτσο, οπότε πιθανότατα δεν ήμουν σωματικά έτοιμος για δεύτερο γαμήσι δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Πόσο μάλλον με κοπέλα που δεν είναι από αυτές που σε κάνουν τούρμπο. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν ήταν με κάποια από τις στάνταρ μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
90€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.768
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, maradona7, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2022
Τύπε άξιος ! Αφου γάμησες και έχυσες μια χαρά ! Ε δεν ειναι κ όλα τα γαμήσια ιδια.
review reaction 1 7spirit, Paliotsarkadoros, Johnstef
16 Ιουνίου, 2022
Οπως τα λες ειναι και το πιο σημαντικο στους 50+ ειναι να σε φτιαξει η κατασταση -ο εικοσαρης θα γαμησει και θα χυσει και με κουβερτα οποιοδηποτε επιπλο με τρυπα- τωρα στα 50+ με πουτανα η και εσκορτ ειναι σαν να πηγαινεις σε γιατρο επισκεψη: κλεινεις ραντεβου η πας κατευθειαν (στο «πολυιατρειο», μπαινεις στο δωματιο μονος, γδυνεσαι, ντουζαρεσαι, περιμενεις την γιατρο, σου κανει τα «αναμενωμενα» τυπικα, ξερεις οτι τα πιο πολλα ειναι προσποιητα αν οχι τα παντα, ξερεις οτι εχεις μονο «τοση» ωρα, αισθανεσαι οτι δεν γαμας αφου γαμας ενα λαστιχο ουσιαστικα, και γενικα εχεις μια σεξουαλικη επαφη πιο κατω και απο οκ -αν δεν ητανε η «μουναρα η ρωσιδα» μαλλον δεν θα παραμεναμε μπουρδελιαρηδες…εξου και πολλες «συνεδρειες» που α
οπως συνομολωγουνται εδω μεσα τελειωνουνε ….»ατελειωτες»…?
review reaction 1 Johnstef
16 Ιουνίου, 2022
@Letsgobrandon2 η σεξουαλική επαφή πιο κάτω και από οκ είναι μέσα στους κινδύνους του σπορ, όταν δοκιμάζουμε επαγγελματίες.
Αλλά και τι να κάνουμε, όταν οι εναλλακτικές λύσεις είναι α) συζυγικό σεξ μια φορά το 2μηνο β) χαλβάδιασμα των χαζογκομενίδιων που κυκλοφορούν ημίγυμνα στο δρόμο και μετά ψωλοκόπανος στο σπίτι.
Διότι το να κάτσουν γκομενάκια σε πενηντάρη μη φραγκάτο, είναι μάλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3