Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566162
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Ζανέτ είναι από τα καλύτερα κορίτσια που έχω συναντήσει στο χώρο των στούντιο. Πολύ όμορφο κορμί, υπέροχα πράσινα μάτια. Το μόνο μείον που βρίσκω είναι τα πολύ φτιαγμένα χείλη της - γενικά δεν είναι του γούστου μου τα φτιαγμένα χείλη - αλλά αυτό δεν αρκεί για να με χαλάσει. Άλλωστε παίζει πολύ στις επαγγελματίες, νομίζω.
Η συμπεριφορά της με ανάβει για τα καλά, έχει τον τρόπο της. Βάζει όρια (δεν θα τελειώσεις στο στόμα μου, όχι δαχτυλάκι μέσα στο μουνάκι, δεν δέχεται φιλάκια στα χείλη) αλλά σε λογικά πλαίσια και με ωραίο τρόπο.
Στη δεύτερη σημερινή συνάντησή μας, με έστειλε ο τρόπος που είχε κλειδώσει το κεφάλι μου με τα πόδια την ώρα που φιλούσα το μουνάκι της (η μουνάρα μου, το αποκαλεί) και σε στάση 69 και μόνος μου. Και μου έλεγε "εκεί θα μείνεις, δεν σε αφήνω να φύγεις".
Αυτό που με προβλημάτισε και στις δυο μέχρι στιγμής συναντήσεις μας, ήταν το καθαυτό γαμήσι. Το ίδιο μοτίβο και τις δυο φορές: αφού φορέσαμε σκουφάκι, έριξα δυνατό σπρώξιμο με εναλλαγές (cowgirl, missionary, doggy, στα πλάγια) αλλά το πουλάκι δεν είχε καλή αίσθηση. Τζελ μπροστά μου δεν έβαλε, όπως κάνουν συνήθως οι κοπέλες. Τελικά πετάξαμε το σκουφάκι και μου τα πήρε πάνω της, ενώ την κρατούσα από το πρόσωπο, κοίταζα τα υπέροχα μάτια της και ξεφώνιζα σε σημείο που μου είπε "easy, baby".
Μου έχει συμβεί να χύσω με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, στο μουνάκι τους, ακόμα και κορίτσια που ήταν ημίπαλτα.
Αναρωτιέμαι λοιπόν εγώ ο αδαής: Η Ζανέτ μετράει ήδη κάμποσα χρόνια στην πιάτσα. Μήπως λοιπόν το μουνάκι της είναι πλέον πολύ ταλαιπωρημένο και γι' αυτό το λόγο δεν έχει καλή αίσθηση; Είναι κρίμα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί νομίζω ότι είναι από τα πολύ καλά κορίτσια του χώρου.
Τι λέτε κι εσείς οι πιο έμπειροι στο σεξ επί πληρωμή;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.643
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, maradona7

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού