Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 116 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 442063
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Και τις δυο φορές που έχω πάρει την Ιζαμπέλ μέχρι στιγμής, μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Η πρώτη φορά ήταν μαζί με την ασιάτισσα Αλέξα. Διαφορετικά κορμιά: χυμώδης η Ιζαμπέλ, κορμί 12χρονης η Αλέξα. Αυτό με έφτιαξε ακόμα περισσότερο. Ήμουν λίγο αγχωμένος καθώς ήταν το πρώτο μου τρίο αλλά τα κορίτσια με αποζημίωσαν.
Ήταν υπέροχη η στιγμή που η Ιζαμπέλ είχε το πουλάκι μου στο στόμα της (χρειάστηκε να τη σταματήσω για να μην τελειώσω πρόωρα) ενώ η Αλέξα καθόταν πάνω στο πρόσωπό μου και φιλούσα το μουνάκι της. Και μετά τον έδωσα στο στόμα της Αλέξας ενώ κρατούσα αγκαλιά την Ιζαμπέλ κι έπαιζα με τις πλούσιες καμπύλες της.
Η συνάντησή μας κορυφώθηκε με την Αλέξα στα τέσσερα κι εμένα να τη γαμάω γρήγορα και να χύνω βγάζοντας ουρανομήκεις κραυγές, ενώ δίπλα μας η Ιζαμπέλ ξαπλωμένη ανάσκελα χάιδευε το μουνάκι της προσφέροντάς μου μια υπέροχη θέα. Αποχαιρετισμός με πεταχτό φιλάκι από την Ιζαμπέλ.
Δεύτερη συνάντηση με την Ιζαμπέλ μόνη της. Κάνω ντους, περιμένω λίγο και μπαίνει στο δωμάτιο φορώντας μόνο τα ψηλοτάκουνά της. Αμέσως τα ξεφορτώθηκε κι αυτά, για μεγάλη μου χαρά.
Ίσως φταίει που την είχα επιθυμήσει αλλά το κορμί της μου φάνηκε ακόμα πιο χυμώδες και λαχταριστό. Κι ήταν και πάλι ευχάριστη στους τρόπους.
Μετά από (κάπως σύντομο) ελεύθερο στοματικό συν 69, ανέβηκε πάνω μου και μάλιστα όχι γονατιστή αλλά κάνοντας βαθύ κάθισμα, κάτι που με φτιάχνει ακόμα περισσότερο. Συνεχίσαμε μ' εκείνη στα τέσσερα, όπου και τελείωσα.
Το μόνο μου παράπονο από τη δεύτερη συνάντηση είναι ότι έπεσα σε ώρα που είχε πολλές επισκέψεις και φάνηκε ότι ήταν κάπως αγχωμένη να πάει στον επόμενο. Αλλά κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι...
Σίγουρα πάντως θα την ξαναεπισκεφτώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλ
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αλέξα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.742
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, Poetjokey, spor48 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2022
Μέσα στο άγχος θα ηταν , βέβαια το αν θα προλάβει το χρονόμετρο για να προλάβει τον επόμενο παρτενέρ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1