Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δευτέρα 15 Ιουνίου, αργά το βράδυ, και αφού η πίεση στα @ρχίδι@ ήταν μεγάλη, αποφάσισα να κάνω μία βόλτα για εκτόνωση αφού είχα ήδη έτοιμη δικαιολογία για τη σύζυγο, μιάς και ήδη ήμουν εκτός σπιτιού λόγω εξόδου με φίλους για ποτό.

Μία επίσκεψη στην Κυψέλη στο στούντιο της Αγ.Μελετίου, θα απάλυνε την πίεση, και θα με έκανε γυρνώντας στο σπίτι, να κοιμηθώ σαν πουλάκι.

Οπως είχα δεί στο site, βάρδια είχε η Μελίσσα την οποία δεν είχα ξαναδεί και ούτε έχει φωτογραφίες στο site του ιδρύματος. Γενικά, έχω εμπιστοσύνη στο εν λόγω ίδρυμα, μιάς και τις ομολογουμένως λίγες φορές που το έχω επισκεφθεί μέχρι τώρα δεν έκλαψα τα χρήματά μου, αλλά εξήλθα από την πόρτα με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη!

Μπαίνοντας, η τσατσά ευγενέστατη με οδήγησε στο σαλόνι, στο οποίο ο κλιματισμός είχε κάνει την ατμόσφαιρα ευχάριστη. Μου προσέφερε κρύο νεράκι (αρνήθηκα αναψυκτικά και ποτά γιατί είχα πιεί αρκετά προηγουμένως) και μου παρουσίασε την κοπέλα και τις υπηρεσίες της. Λόγω του προχωρημένου της ώρας έμεινα στο απλό και δεν ζήτησα κάποιο σπέσιαλ πρόγραμμα. Η εμφάνιση της κοπέλλας με ικανοποίησε. Πρόκειται για τεμάχιο μετρίου αναστήματος (περίπου 1.65 την κόβω) με μαύρα μαλλιά, βυζί 2άρι στητό και φυσικό, και κωλαράκι καλοσχηματισμένο και πεταχτό.

Επειδή είχα κυκλοφορήσει αρκετά, ρώτησα αν υπάρχει δυνατότητα για να κάνω μπάνιο και με έκπληξη είδα ότι το αίτημά μου έγινε αποδεκτό και μάλιστα με ικανοποίηση. Με οδήγησε στο δωμάτιο, μου έδωσε καθαρή πετσέτα (φερεσκοπλυμένη) και αφού έκανα το μπανάκι μου στο πεντακάθαρο μπάνιο, περίμενα για περίπου 5 λεπτά την άφιξη της κοπέλας. Η κοπέλα έκανε την εμφάνιση της με πλατύ χαμόγελο στα φτιαγμένα για πίπες χειλάκια της. Δυστυχώς τα ελληνικά της είναι σχεδόν μηδενικά αλλά γνωρίζει την γλώσσα του σώματος και μπορείς να συνενοηθείς άψογα με αυτήν!!!

Ξεκίνησε με χάδια σε όλο το σώμα και συνέχισε με πίπα (πάντα με προφύλαξη) η οποία ήταν επιπέδου πρωταθλήτριας. Βαθύ λαρύγγι και γλύψιμο στα μπαλάκια με λύσσα. Κόντεψα να τελειώσω πρίν απολαύσω το τέλεια ξυρισμένο μουνάκι της. Η πίπα κράτησε κανένα πεντάλεπτο και της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Χωρίς κανένα δισταγμό καβάλησε και κάθησε παίρνοντας με όσο ποιό βαθιά γινόταν. Ζεστό και βρεγμένο, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με μανία, βγάζοντας μικρές φωνούλες. Τα βυζάκια κουνιόταν στον ρυθμό της και εγώ με τα χέρια ελεύθερα εξερευνούσα το κορμί της. Χάιδευα τα βυζάκια της τον καλοσχηματισμένο πισινό της τα μπουτάκια της. Μαγεία.... Τελείωσα με την Μελίσσα να συνεχίζει την ξέφρενη ιππασία της.

Τελικά το ίδρυμα αυτό γενικά χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία του, και κυρίως το σεβασμό προς τον πελάτη!!! Ενίοτε, οι ευχάριστες εκπλήξεις που προσφέρει σε κάνουν να είσαι πάντα σε εγρήγορση για το τι νέο θα συναντήσεις.

Λέτε στα μελλοντικά σχέδια αυτού του μαγαζιού να είναι η έκδοση διαρκείας???

Θα έχουν μεγαλύτερη πέραση από τα διαρκείας των περισσότερων ομάδων.

Υ.Γ.

Αν μπορούσα, θα έβαζα μεγαλύτερο βαθμό στη συμμετοχή, στην οποία έδωσε ρεσιτάλ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Μελίσσα
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
166
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού