Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά από αρκετή σκέψη, αφού μου άρεσε αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες και κάνοντας το λάθος να παρασυρθώ από τις κριτικές για το κρινόμενο κορίτσι, κυρίως από το διπλανό site που είναι και πιο πρόσφατες, πήρα την απόφαση να επισκεφθώ αυτή τη σούπερ-ντούπερ μουνάρα όπως την περιγράφουν, παρά τους ενδοιασμούς που μου προκάλεσε ένα σχόλιο στους δίπλα του χρήστη vaporaki spermatos, ότι η κοπέλα είναι φόλα. Επίσκεψη λοιπόν στο Κωνσταντινουπόλεως 92α, το οποίο κακώς χαρακτηρίζεται ως στούντιο, αφού αν ήταν έτσι τα στούντιο, τα μισά ίσως της Φυλής θα δικαιούταν αυτόν τον τίτλο.

Ο ευγενής τσάτσος μου παρουσίασε την Φαίη, για την οποία ξεγελάστηκα από τις φωτογραφίες, αφού την περίμενα πιο νταρντάνα, ενώ πρόκειται για ένα κοριτσάκι αναστήματος 1,65 χωρίς τα πορνοτάκουνα, με στεγνό σώμα και δυάρια βυζιά, τα οποία στην αφή είναι σαν νεροσακούλες. Προσωπάκι νεανικό, μέτριο από άποψη ομορφιάς, με φράτζες που πέφτουν μπροστά και το κρύβουν στο σαλόνι. Αν και εμφανισιακά δεν κινείται στα στάνταρντ μου, αποφασίζω να περάσω παρασυρμένος από τις κριτικές, πληρώνοντας το αντίτιμο των 70 ευρώ για στάση 69, πιστεύοντας ότι στο κρεβάτι θα με κάνει... κούκλο.

Μπαίνω στο δωμάτιο και κατευθύνομαι προς το ντουζ, όπου παραλίγο να σαβουριαστώ, αφού το πάτωμα ήταν γεμάτο νερά. Μετά μεγίστης προσοχής φρεσκαρίζομαι και περιμένω την Φαίη, η οποία δεν άργησε να έρθει. Φωνή ναζιάρικη, ελάχιστα προκαταρκτικά, με εμένα κατά κύριο λόγο να αναλαμβάνω το παιχνίδι γλύφωντας τα βυζάκια της, με τις ρώγες της να γίνονται κάγκελο. Έναρξη του προγράμματος με 69, με εμένα να γλύφω και να ρουφάω το μουνάκι της περιμένοντας το τέλειο τσιμπούκι, έστω και με σκούφο. Φευ! Η τύπισα περισσότερο με μαλάκιζε, παρά τσιμπούκωνε. Τόσο χέρι στην πίπα ούτε οι πιο άπειρες στριπτιτζούδες δεν μου έχουν χρησιμοποιήσει. Το σεξ περιελάμβανε δύο στάσεις, με αυτήν από πάνω και ιεραποστολικό, με εμφανώς προσποιητές κραυγές καύλας από μέρους της. Το τέλος επήλθε, αφού είχα μεγάλες καύλες και αφού από κάποια στιγμή και έπειτα έκλεισα τα μάτια και άρχισα να σκέφτομαι ότι πήδαγα μια άλλη γκόμενα και όχι την Φαίη.

Συμπερασματικά, κατά την άποψή μου πάντα, η Φαίη απευθύνεται σε ένα κοινό πιτσιρικάδων, που θα ήθελαν να πηδήξουν στα γρήγορα και με ορμή μια συνομήλική τους και παππούδων που θα ήθελαν να πηδήξουν ένα πιπινάκι και όχι σε άνδρες μέσης ηλικίας, που όχι μόνο θέλουν και ξέρουν να κάνουν σεξ, αλλά και να το απολαύσουν. Το κόστος δε για μία συνεύρεση μαζί της δεν θα έπρεπε κατά την άποψή μου να ξεπερνά τα 20 ευρώ, αφενός γιατί υπάρχουν μπουρδέλα στη Φυλής που είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτό της Κωνσταντινουπόλεως 92α, αφετέρου γιατί στη Φυλής και τα πέριξ μπορεί να βρει κανείς κοπέλες με απείρως καλύτερη εμφάνιση και υπηρεσίες από της Φαίης.

Καταλήγοντας και αναφερόμενος στις κριτικές για την εν λόγω κορασίδα, θα δανειστώ ένα απόσπασμα από τις κριτικές του πολυγραφότατου και πολύπειρου FANTOM12 με τίτλο «Ο Αγοραίος Έρωτας στα Χρόνια του Internet», στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «η προσωπική σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ πελάτη και εκδιδόμενης, μπορεί με το ροζ στοιχείο της να δίνει ζωή στα threads, αλλά δημιουργεί ένα πρόβλημα την ώρα της κρίσης, όπου τα added bonus που απορρέουν απ’ αυτή την σχέση, είναι υπέρ της κρινόμενης. Δεν είναι λοιπόν παράξενο, που μερικά reviews μοιάζουν σαν μια άσκηση στο ζεν, για να μαζέψουμε καλό κάρμα στην επόμενη ζωή μας. Ούτε είναι περίεργο, που η reviewογραφία έχει έρθει στα μέτρα που επιθυμούν τα κορίτσια και όχι εκεί που θα πρέπει να βρίσκεται και κάποτε βρισκόταν. Τον καιρό που απευθυνόταν στα υπόλοιπα μέλη κι όχι στις εκδιδόμενες και κρινόμενες».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Φαίη
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
7 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
372
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xoubaba

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2015
Πολύ σωστός ο φίλος!! έτσι την πάτησα και εγώ, εγώ βέβαια με απλό. έκανε λες και την κυνηγούσε κάποιος. Πίπα τριών δευτερολέπτων, αποφάσιζε μόνη της χωρίς εγώ να παίζω κανέναν ρόλο....
Στησίματα χάλια, μάλιστα στο ιεραποστολικό είχε βάλει και το χέρι μπροστά...
Απαράδεκτη!! Καπέλο
K
kolonoskopos83
22 Νοεμβρίου, 2015
Στο συγκεκριμένο μαγαζι την εχω πατησει και εγώ παλιότερα,αλλα ασχετα με αυτό, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το 80-90 0/0 από τις κριτικες για στούντιο είναι μούφες και βαλτές.
22 Νοεμβρίου, 2015
Στα στούντιοζ το μεγαλύτερο ποσοστό των κριτικών είναι μούφα.
Άσε που και οι πουτάνες των στούντιοζ για τα λεφτά που ζητάνε πάλι μούφα είναι.
Οπότε μούφα στο τετράγωνο.
ΠΛ
ΠαΛούκι Λουκ
22 Νοεμβρίου, 2015
Πολύ σωστή η κριτική. Και εγώ έχω γράψει για τη συγκεκριμένη.
Νταξ, για μένα δεν ήταν τόσο κακή, αλλά έναν επαγγελματισμό τον είχε. Με τίποτα δεν δικαιολογούνται οι διθυραμβικές κριτικές και σίγουρα απευθύνεται στα κοινά που αναφέρεις.
Πολύ σωστό αυτό που γράφεις στην τελευταία παράγραφο(του FANTOM12).
Και ειδικά το κάτωθι απόσπασμα :
"η προσωπική σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ πελάτη και εκδιδόμενης, μπορεί με το ροζ στοιχείο της να δίνει ζωή στα threads, αλλά δημιουργεί ένα πρόβλημα την ώρα της κρίσης, όπου τα added bonus που απορρέουν απ’ αυτή την σχέση, είναι υπέρ της κρινόμενης".
Σίγουρα, όταν πελάτης-εκδιδόμενη είναι φιλαράκια δεν μπορεί να της γράψει αρνητικά σχόλια.
Respect puteen69 Καπέλο
23 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ωραια κριτικη! Κουλ
23 Νοεμβρίου, 2015
Εχω παει 2 φορες μαζι της και περασα αψογα.
Καθοτι συχναζω στα στουντιο αποκλειστικα τα τελευταια 9 χρονια, εχω κουβεντιασει πολυ με διαφορα κοριτσια.
Σε μια ερωτηση μου "τι κανεις αν καποιος πελατης δεν σου φερεται καλα?" η απαντηση ηταν "ειναι αυτο που στις κριτικες λετε φολλα".
Σε αλλη ερωτηση "τι κανεις αν δεν σου αρεσει ο πελατης", ειχα παρει την εξωφρενικη απαντηση "τον ξεπεταω", "κακως" ειπα, "αν δεν σου αρεσει ο πελατης επειδη ειναι χοντρος η γερος ζητα του εξωφερνικα ποσα ωστε να φυγει, δεν δικαιουσε να του παρεις το 50αρι"
Πολλες κοπελες κανουν διακρισεις και αυτο δεν ειναι σωστο
23 Νοεμβρίου, 2015
Και σε μένα έβαλε το χέρι της ανάμεσα στο μουνί της και τον πούτσο μου στο ιεραποστολικό, αλλά της το μάζεψα χωρίς πολλά-πολλά...
24 Νοεμβρίου, 2015
Φίλε mkavlos αυτά που γράφεις είναι πολύ αόριστα...
Εδώ μιλάμε για την συγκεκριμένη, αυτή στα είπε αυτά; Μαγκιά της, αλλά θα υποστεί και τις συνέπειες.
Εγώ δεν διαφωνώ να με ξεπετάει κάποια αν δεν της αρέσω η να μου το δείχνει από τη πρώτη στιγμή. Διότι έχω ζήσει το χειρότερο...
να το παίζει καλή στην αρχή και στη πορεία να αλλάζει σε κάτι άλλο. Αυτό είναι απαράδεκτο!!! Καπέλο
K
kolonoskopos83
24 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι η συγκεκριμενη. Λετε να το παιζει βεντετα μια και εγινε φιρμα?
Συμφωνω οτι αν δεν μας πανε να μας το ξεκαθαριζουν απο την αρχη και οχι να τρωνε το 50αρι.
Αλλο με τους καφρους, αυτοι καλα κανουν και τρωνε φολα
25 Νοεμβρίου, 2015
τα ΄κοριτσια΄ ως ανθρωποι και εργαζομενες δικαιολογουνται να εχουν διακυμανσεις στην αποδοση τους, μεσα σε λογικα πλαισια, διατηροντας ενα στανταρ υπηρεσιων απο το οποιο δεν πρεπει να πεφτουν.
Αναλογα με την διαθεση της στιγμης δηλαδη, τη χημεια με τον πελατη μπορει να δινουν το κατι παραπανω
Απο την αλλη πολλες κριτικες (θετικες και αρνητικες) εμπεριεχουν υπερβολλες
Η συγκεκριμενη ειναι επαγγελματιας με την κακη εννοια, τη βοηθαει σε αυτο και το κορμι της
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2