Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Σόνια την πρωτοσυνάντησα εδώ και αρκετά χρόνια όταν ακόμα εργαζόταν στο πάλαι ποτέ Amnezia. Είναι μια νεαρή κοπέλα από την Ρουμανία, αρκετά αδύνατη στα όρια του skinny. Ίσια μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου, Μεγάλα μαύρα εκφραστικά μάτια, με πολύ αριστοκρατικά χαρακτηριστικά προσώπου. Αν και θεωρητικά δεν είναι μέσα στις προδιαγραφές μου, μιας και δεν μου αρέσουν οι τόσο αδύνατες κοπέλες, μου έχει κάνει το απαραίτητο κλικ, και την έχω συναντήσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι αναμνήσεις μου από τις συναντήσεις μας πάρα πολύ καλές, και αυτό ήταν κίνητρο για μια ακόμα συνεδρία.

Γελαστή, φιλική όπως πάντα μπήκε στο δωμάτιο. Μιλήσαμε λίγο για να ξεκινήσει να με χαϊδεύει και να με φιλάει πολύ τρυφερά και με πολύ καλή τεχνική από τον λαιμό μέχρι τους μηρούς μου. Πολύ καλό στο στοματικό της που ακολούθησε με περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής. Εξαιρετική και η ανταπόκριση της στις δικές μου φιλοφρονήσεις, όπως και η συμμετοχή της στο sex που «περιορίστηκε» σε μια και μόνο στάση –ιεραποστολικά- μιας και η όλη διαδικασία που ήταν σε ψηλούς ρυθμούς gfe με ικανοποιούσε και δεν είχα διάθεση για αλλαγές.

Μετά το τέλος δεν βιάστηκε να φύγει, ξάπλωσε δίπλα μου και μιλήσαμε αρκετά για κοινές γνώστες από το αείμνηστο πορνομέγαρο της πλατείας Βάθη. Η Σόνια είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας που χωρίς να προβεί σε «ακρότητες» και μέσα στα πλαίσια του προγράμματος ικανοποίει τον επισκέπτη της. Η τεχνική της και οι γνώσεις της είναι αρκετά καλές όπως και η διάθεση της. Δεν είναι τυχαίο που ενώ δεν είναι στο “target group” όσον αφορά το στυλ των κοριτσιών που προτιμάω, πολύ πρόθυμα συνευρίσκομαι μαζί της.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σόνια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99, Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού