Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Ξενια ειναι μια νεαρη ξανθια κοπελα με αρκετα ομορφο προσωπο , ωραιο αδυνατο κορμι και καταπληκτικο στηθος! Εχει και ενα πιρσινγκ.Ειναι αυτο που λεμε μοντελο απο εμφανιση.Μοιαζει πολυ με την Αντζελινα απο Φυλης 65β , λες και ειναι αδελφες! Εχει δουλεψει παλαιοτερα στα στουντιο επι της Λ.Κηφισου 30 και 60.Επελεξα το απλο προγραμμα.Εδωσα τα 30 ευρω στην ευγενικη υπηρεσια και περασα στο δωματιο.Εβγαλα τα ρουχα μου και ξαπλωσα στο κρεβατι.
Μετα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Ξενια.Ανταλαξαμε μερικες κουβεντες και η κοπελα καθισε διπλα μου.Εγω αρχισα να γλυφω με μανια τα βυζια της! Δεν χορτανα να τα γλυφω! Μετα ξαπλωσα για να με περιποιηθει η κοπελα.Αυτη ομως αμεσως πηρε το προφυλακτικο και το εφαρμοσε στο καυλι μου.Εγω ομως της ζητησα προκαταρκτικα.Τοτε αυτη αρχισε να γλυφει αργα και αισθησιακα τα βυζακια μου.Μπορω να πω οτι το εκανε αρκετα καλα.Υστερα αρχισε μια γρηγορη πιπα με πολυ χρηση χεριου.Δεν μου αρεσει αυτος ο ρυθμος στην πιπα γιατι θεωρω οτι συνδιαζεται με ξεπετα! Το θετικο ειναι οτι ρουφηξε τα μπαλακια μου με δικη της πρωτοβουλια , χωρις να της κανω υποδειξη εγω.Μετα απο λιγο σταματησε την πιπα για να ξεκινησουμε το κυριως πιατο.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο.Την γαμουσα και αυτη εβγαζε καυλιαρκα επιφωνηματα , που φαινονταν ομως οτι ηταν ψευτικα.Αυτη αρχισε να πεταει κατι ''Ελα!'' Ελεος 5 λεπτα ημουν στο δωματιο!!! Εγω της ειπα να μην βιαζεται.Την γαμησα λιγο σε αυτην την σταση.Μετα σηκωσα το ενα της ποδι και το ανεβεσα στον ωμο μου.Εκανα βαθιες διεισδυσεις και της τον εχωνα βαθια μεσα στη μουναρα της.Τριτη σταση με αυτην απο πανω με το προσωπο γυρισμενο προς τα εμενα.Ειναι καλη στην ιππασια.Εγω ομως ηθελα να χυσω με θεα την κωλαρα της.Την εστησα στα τεσσερα και αρχισα ενα γρηγορο σφυροκοπημα.Αυτη ομως παραπονεθηκε και αναγκαστηκα κατεβασα ρυθμο.Μου πεταξε παλι ενα ''Ελα! '' Ειχα ξενερωσει! Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω στη μουναρα της.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.
Συνοψιζοντας , ειναι μια αρκετα εμφανισιμη ιεροδουλη που ομως κανει τυπικο γαμησι στο δωματιο.Τα προκαταρκτικα της ηταν μικρης διαρκειας και τα εκανε υστερα απο προτροπη μου.Η πιπα της ηταν μικρης διαρκειας.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα.Δεν συμμετεχει ομως στο σεξ.Στα θετικα ειναι οτι εγλυψε μπαλακια και ηταν προθυμη σε αλλαγη στασεων , δεν δυσανασχετησε δηλαδη σε αλλαγη στασεων.Εδειξε ομως σημαδια βιασυνης! Ξενερωνω οταν η ιεροδουλη αναφεραται στον χρονο ειτε αυτο στο λεει ρητα ειτε αυτο φαινεται απο την ολη της την συμπεριφορα.Οταν εχεις γαμησει εκαντονταδες ιεροδουλες δεν σου αρκει μονο η εμφανιση , θες και το κατι παραπανω στην συμμετοχη στο σεξ.Ισως σε πιο ακριβα προγραμματα να αποδιδει καλυτερα.Εγω ομως προσωπικα δεν δινω 70 ευρω για ενα γαμησι.Εχω κανει πολυ καλυτερα γαμησια στη Φυλης με 20 ευρω.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Ξένια
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.850
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2014
Τα χου με ξαναπεί για δαύτηνα
10 Νοεμβρίου, 2014
Επιτελους συμφωνω με καποιον για τη συγκεκριμενη, γιατι μερικοι την περιγραφουν σαν την καλυτερη ever... Εντελως τυπικη, μεχρι που νομιζα οτι μετραγε τις διεισδυσεις... Κεφάλι σε τοίχο!
11 Νοεμβρίου, 2014
μακρια ξεπετα ολκης ειχα παει με φιλο οταν δουλευε κηφισου30 και ειχε σκασει50 αλλα με το που του ειπε μα μου ελα και ιστοριες πηρε τα λεφτα του πισω με τσαμπουκα με το ζορι τον κρατησα μην τα σπασει εκει μεσα απο την αγανακτηση φαντασου ποσο χειροτερη θα ειναι στα30 με τιποτα να δειτε που σε λιγο καιρο θα κλεισει παλι
15 Νοεμβρίου, 2014
Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. Ειχα φαει χοντρη ξεπετα απο αυτη τη γκομενα στο κηφισου 30. Πολυ ομορφη, αλλα απο υπηρεσιες μηδεν. Τωρα στα 30 ευρω, οπως ειπε και ο εραστης, λογικα στο 3λεπτο θα αρχιζει τη μουρμουρα για να φυγει απο το δωματιο. Απο μενα μαυρο δαγκωτο!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4