Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη προ ημερών στην περιοχή. Μια και δεν βρήκα την Μαντόνα στον πάνω όροφο είπα να ρίξω μια ματιά στο 92Α. Μια και είχε κόσμο στο σαλόνι ο τσάτσος με πέρασε κατευθείαν στο δωμάτιο και μου είπε να περιμένω να δω τις κοπέλες. 1η εμφανίστηκε η Τάνια μια ψηλή νταρντάνα καστανόξανθη με πιασίματα, ωραίαους βύζους με μεγάλη και κάπως χαλαρή περιφέρεια. Λικνίστηκε λίγο μου έπιασε το εργαλείο με φύλαγε στα αυτιά και με ρώτησε να περάσουμε μαζί. Αφού δεν αντέδρασα μου πρότεινε να δω την άλλη κοπέλα. Σε λίγο μπαίνει μέσα η Λώρα σαν σίφουνας!! ¨Όπως καθόμουν στην καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι μου λέει ένα γεια και κατευθείαν σκύβεικαι φέρνει την κωλάρα της στο πρόσωπό μου. Τι κωλάρα θεέ μου!! Μεγάλη ολοστρόγγυλη και τσίτα!! Πριν προλάβω να συνέλθω έχει γυρίσει με έχει σηκώσει όρθιο μου δίνει γλωσσόφιλα και αρχίζει να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου. Περιττό να πω ότι έχω γίνει τούρμπο και πριν προλάβω να αντιδράσω με έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι έχει κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο στα πόδια μου έχει περάσει προφυλακτικό και μου παίρνει πίπα!!! Σε αυτή την φάση μπάινει μέσα ο τσάτσος και μου λέει η Λώρα : πλήρωσε ton μωρό μου να συνεχίσουμε από εδώ που είμαστε. Μένω μαλάκας.... Μου έχουν ξανακάνει "επιθετικό μαρκετιν" ειδικά στα μαγαζιά αυτής της αλυσίδας αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο!!
Της λέω ok μωρό αλλά ξέρεις προτιμώ ελεύθερο στοματικό. Κανένα πρόβλημα μου λέει. Πληρώνω τα 80€ φεύγει ο τσάτσος και συνεχίζουμε... Αφού μου έγβαλε το προφυλακτικό συνεχίζει με πίπα ενώ σε λίγο την φέρνω πάνω μου για 69. Η θέα αυτής της κωλάρας ήταν όλα τα λεφτά. Συνεχίσαμε για κάνα πεντάλεπτο ακόμη έτσι μου περνάει ελαστικό για 2η φορά και με καβαλάει. Την γυρίζω πλάγια για να βλέπω αυτή την κωλάρα στο καθρέπτι να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο πούτσο μου. Τί θέα!!! Εκεί μείναμε σε αυτή την στάση για κάνα δεκάλεπτο αργά στην αρχή και με ένταση μετά όπου ήρθε και το τέλος.

Καλή εμπειρία και αξίζει να δοκιμάσετε. Εαν όχι για κάτι άλλο αλλά μόνο και μόνο για την καλύτερη κωλάρα αυτή την στιγμή στην πιάτσα.ΓλώσσαΓλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λώρα
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού