Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θεωρώ πως η Τζένη είναι μια από τις ομορφότερες κοπέλες του ομίλου και όχι μόνο. Νεαρή, ξανθιά με μεσογειακές καμπύλες, πλούσιο στήθος καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Μουτράκι, όλο νάζι , με ξανθά σγουρά μακριά μαλλιά. Επέστρεψε προ ημερών μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, στην πρωινή βάρδια, κάτι που με «ανάγκασε» να κατεβώ στο Γκάζι «καπάκι» μετά την δουλεία σε μια μέρα με πολύ ζέστη για να την συναντήσω.

Φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα ξαπλωμένος. Γελαστή έκανε την είσοδο της, ξάπλωσε δίπλα μου και μιλήσαμε λίγο. Φιλάκια, χαδάκια, αγκαλίτσες τα πρώτα προκαταρκτικά μέχρι που με δική της πρωτοβουλία να «περάσουμε» στο κλασσικό 69 για κάποια λεπτά.
Την σταμάτησα και ανέλαβα εγώ τα ινία, φιλώντας την σε όλο της το σώμα για να καταλήξω στο «γατάκι» της που το περιποιήθηκα αρκετά, με πολύ καλή ανταπόκριση από την πλευρά της Τζένης.

Για λίγα λεπτά στοματικό και από μεριάς της, αρκετά καλό με περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής για να ξεκινήσουμε το sex. Σε όλες τις στάσεις που αλλάξαμε η συμμετοχή της καλή, με αναστεναγμούς, διακριτικά βογγητά και κάποια πικάντικα λογάκια.
Προς το τέλος της διαδικασίας το κουδούνι χτύπησε δυο φορές, κάτι που διέκρινα ότι την άγχωσε, χωρίς όμως να ρίξει την απόδοση της.
Έτσι αμέσως μετά το τέλος, μου «ζήτησε την άδεια» να φύγει χωρίς πολλές-πολλές κουβέντες, κάτι που φυσικά δεν της αρνήθηκα.

Η Τζένη μου αρέσει πολύ σαν κοπέλα και σε γενικές γραμμές μου προσφέρει και πολύ καλές υπηρεσίες. Έχει αυτό το ελαφρό άγχος να τελειώνει, άμα ακούει τα κουδούνι, το οποίο κάπου το θεωρώ λογικό μιας και η δουλεία έχει πέσει και προσπαθεί –όπως όλες οι κοπέλες- για το καλύτερο. Κατά τα άλλα είναι καλή σε αυτό που κάνει, και εμένα τουλάχιστον με αφήνει ικανοποιημένο.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζένη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού