Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά πό μικρή τσάρκα με εκλεκτούς συνάδελφους, καταλήξαμε στην Φαίη. Μια κοπέλα που είχα ακούσει διάφορα για τις υπηρεσίες της. Ωστόσο αυτό που είναι κοινά αποδεκτό από όλους, είναι το κορμί της, φυσικότατο, καλίγραμμο, με ωραίο στήθος 2+, πανέμορφα πόδια και κώλος ποίημα. Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή είναι από τα ωραίοτερα φυσικά κορμιά στα στούντιο.

Έδωσα το αντίτημο για απλό πρόγραμμα 50€, και ανέβηκα στο δωμάτιο. Ντουζάκι απαραίτητο, και μετά από λίγο σκάει μύτη το μωρό. Με έριξε στο κρεββάτι και άρχισε να με γλύφει παντού, λαιμό, στήθος, @@ λες και ήμουν γλυφιτζούρι. Φυσικά δεν έκατσα με σταυρωμένα τα χέρια, και ανταπέδωσα. Επικεντρώθηκα στο στήθος της το οποίο δεν χόρταινα να το περιποιούμαι, ενώ εκείνη είχε ήδη ξεκινήσει την πίπα. Πολύ καλή, σφιχτή, και όχι αερόπιπα, με περιποίηση και στα @@, βαθιά, τον εξαφάνιζε όλο και το κράταγε βυθισμένο στο στόμα της.

Προς αποφυγήν "ατυχήματος", την έπιασα και την γύρισα μπροστά όπου μπήκα μέσα της αργά, για να ανεβάσω ρυθμούς σιγά σιγά. Συνέχεια στα 4, όπου το στήσιμό της είναι φοβερό, και η θέα στο καθρέπτη ακόμα καλύτερη. Δυνατό σφυροκόπημα και μερικά κωλοσκάμπιλα ακούστηκαν. Συνέχεια σε cow girl, και εκεί πολύ καλή, ωραίο κούνημα. Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει την εμφάνισή της η κούραση καθότι ήμουν σερί στο πόδι από τις 6 το πρωϊ. Δυσκολευόμουν να τελειώσω, και η Φαίη πήρε την κατάσταση στο στόμα της. Ομολογώ πως το προσπάθησε αρκετά, και αφού της είπα να με αφήσει να το κάνω εγώ, εκείνη αρνήθηκε και μου είπε, "δεν φεύγεις από εδώ αν δε σε τελειώσω εγώ". Με έβαλε κάτω πάλι και με πολύ προσπάθεια από μέρους της κατάφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ομολογώ πως μια τέτοια κίνηση από μέρους της δεν την περίμενα.
Την παίδεψα αρκετά, εκείνη δεν τα παράτησε στιγμή, αντίθετα προσπαθούσε όλο και περισσότερο, και το είχε πάρει και κάπου εγωιστικά το όλο θέμα.

Γενικά για την Φαίη, μια κοπέλα που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, σχετικά με αυτά που είχα ακούσει και διαβάσει, και το διαπίστωσα μόνος μου. Μου φέρθηκε πολύ καλά, άψογη επαγγελματίας, δεν θέλησε να με αφήσει να τελειώσω μόνος μου όπως θα έκαναν οι περισσότερες αλλά να επιμείνει και να με τελειώσει εκείνη.

Ξέρετε... πέρα του πως περνάμε με την κάθε κοπέλα, αν μας κάνει ωραία πίπα, αν δεν βιάζεται, κλπ. υπάρχουν ορισμένες κινήσεις από τις κοπέλες, που δείχνουν τον επαγγελματισμό τους. Και για μένα σε αυτό η Φαίη πήρε άριστα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Φαίη
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.822
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2014
Αυτή είναι η Φαίη...παίρνει "άριστα" στο γ@μήσι...Χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1