Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πριν 6-7 μήνες στο ξεκίνημα της «καριέρας της» την είχα τιμήσει στο Βριλησσου 36 με αρκετά καλές εντυπώσεις. Σαν κοπέλα μου αρέσει πολύ. Έχει πολύ ωραίο σώμα, χωρίς ίχνος περιττών κιλών, ψηλή σχετικά, πλούσιο φυσικό στήθος, περιφέρεια με σωστές καμπύλες. Έχει σε χτένισμα «καρέ» τα καστανά μαλλιά της. Το πρόσωπο της είναι πολύ γλυκό, αφενός βγάζει μια "αθωότητα" αλλά παράλληλα έχει αρκετό νάζι και τσαχπινιά. Στανταρακι πολλών φίλων, που μου μιλούσαν για σαφή βελτίωση κάτι που θέλησα να διαπιστώσω…..

Και το διαπίστωσα. Η μια ευχάριστη έκπληξη ερχόταν μετά την άλλη. Προκαταρκτικά, πολλά, ποιοτικά, και σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Φιλιά, χάδια, τριψίματα, παιχνίδια με την γλώσσα της σε όλο μου το σώμα. Στοματικό για Oscar, κάτι στο οποίο υστερούσε κατά ομολογία αρκετών, με μεγάλη ποικιλία και παραλλαγές, περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής, άλλοτε επιφανειακό, άλλοτε βαθύ με πολλές στάσεις και θέσεις του σώματος της.

Στα πολύωρα προκαταρκτικά από μέρους μου και στην επίσης πολύωρη στοματική μου περιποίηση που ακολούθησε η συμμέτοχη της ήταν επίσης μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη. Διακριτικοί αναστεναγμοί και βογγητά, χάδια, κινήσεις και συσπάσεις της μέσης της, χάδια στο κεφάλι μου, παιχνίδια με το στήθος της, ερεθιστικές ματιές. Νέος γύρος προκαταρκτικών και στοματικού από πλευράς της, με την ιδία αν όχι υψηλότερη ποιότητα από την αρχική. Το sex μαζί της απολαυστικό, με σωστά στησίματα του σώματος της, αγκαλιές , φιλιά, αρκετή ένταση και πάθος και στις δυο θέσεις που αλλάξαμε, το cow girl και το ιεραποστολικό.

Μετά το τέλος ήρθε στην αγκαλιά μου, χαμογέλασε, μιλήσαμε λίγο αδιαφορώντας για τα κουδούνια που είχαν χτυπήσει κατά την διάρκεια που ήμασταν μαζί. Ο λαγός χρονομέτρησε 38 λεπτά συνεδρίας. Ανταλλάξαμε ευχές, πεταχτό φιλάκι στο στόμα, "ευχαριστώ" και από τις δυο πλευρές, είπαμε ότι θα τα πούμε και πάλι στο σαλόνι, κάτι που δεν έγινε μιας και δυο δωμάτια την περίμεναν από συναγωνιστές που πέρασαν «αβλεπι»…..

Η Φαίη, ωρίμασε, απόκτησε εμπειρίες, διόρθωσε ατέλειες του παρελθόντος και έχει γίνει super.Με εξέπληξε ευχάριστα, μιας και ειλικρινά δεν περίμενα να είναι τόσο πολύ βελτιωμένη. Σαν εμφάνιση μου αρέσει αρκετά και σε συνδυασμό με την σημερινή της απόδοση, με «υποχρεώνει» να την κατατάξω σε μια από τις πλέον αξιόλογες συνευρέσεις της χρονιάς που περνάει. Μου προσέφερε μια αψεγάδιαστη συνάντηση, από την οποία δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμάμαι.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Φαίη , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Φαίη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 wired77, Kaloeros

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2013
Επιβεβαιώνω τη μαρτυρία του φίλτατου. Η Φαίη, που ήταν ήδη καλή από την πρώτη μας συνάντηση, έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο όπλο.
Το ότι είναι μουνάρα επιπέδου city tour ούτως ή άλλως όλοι όσοι έχουμε μάτια το βλέπαμε.
P
px75
28 Δεκεμβρίου, 2013
εξαιρετική κριτική για μια ακόμη φορά. +1 από μένα.Κουλ Πράγματι η βελτίωση σε όλους τους τομείς της Φαίης είναι εξόφθαλμη. 3 συναντήσεις μέχρι τώρα μαζί της, η μια καλύτερη από την άλλη...άραγε ποιο είναι το όριό της???
28 Δεκεμβρίου, 2013
+1....από εμένα.......μιλάμε η κοπέλα έχει το απίστευτο σώμα,είχα περάσει τέλεια και εγώ στις 22-11-2013.........Κατσικογάμης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3