Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τις τελευταίες καταθέσεις μου τις έχω «αφιερώσει» σε κοπέλες που τις έχω τιμήσει 1-2 φορές, και έχω περάσει καλά μαζί τους. Μια από αυτές η Τζένη. Μια από τις ομορφότερες κοπέλες που κυκλοφορούν –κατά την ταπεινή μου άποψη – αυτό τον καιρό στα studio. Νεαρή, ξανθιά με μακριά ξανθά σπαστά μαλλιά, πολύ όμορφα μάτια, γλυκύτατο χαμόγελο και ωραία χαρακτηριστεί προσώπου. Στήθος νεανικό, ευμέγεθες, σφριγηλό. Περιφέρεια με ελκυστικές καμπύλες, σώμα με ελαφρά πιασηματάκια.

Αφού αστειευτήκαμε αρκετά στο σαλόνι με την παρέα μου και την Λίζα που ήταν η δεύτερη κοπέλα της βάρδιας, περασα στο δωμάτιο. Ντους, σχετική αναμονή και το Τζενάκι έκανε την εμφάνιση του. Έβγαλε το λαχανί στριγκάκι της και ξάπλωσε δίπλα μου για το ξεκίνημα. Φιλιά, χάδια, γλειψίματα, αγκαλίτσες και από τις δυο πλευρές ήταν τα πρώτα προκαταρκτικά . Συνεχίσαμε με 69 μετά από πρωτοβουλία της. Η τεχνική της πολύ καλή, με φτυσίματα, χωρίς χέρια, deep throats, καραμελωμα στα @@κια. Συνεχίσαμε με στοματική περιποίηση «κατά μόνας». Η ανταπόκριση της αρκετά καλή, με χάδια, δυνατούς αναστεναγμούς, ζουλήγματα στο στήθους της. Ανακάλυψα ότι της αρέσει να την κάνουν ποδολαγνεία μιας και έφερε της πατούσες της στο στόμα μου, και παρόλο δεν το συνηθίζω αφού δεν με εξιτάρει σαν φετίχ, της έκανα το «χατίρι» μιας και διαπίστωσα ότι της άρεσε και γινόταν πιο ερωτική, αφού οι δυνατές φωνούλες και η ρίγη που διαπερνούσε το σώμα της ήταν τα αποτελέσματα των «προσπαθειών μου ». Ανέλαβε και πάλι την περιποίηση του «μικρού Cheyenne» με στοματικό εξίσου καλό και ποιοτικό με αυτό του 69.

Sex με την Τζένη σε ρόλο αναβάτη, με διάφορες γωνίες του στο σώμα της, φιλάκια, αγκαλιές, νέα ποδολαγνεία. Ακολούθησε το doggy style για να τελειώσουμε σε αυτή την στάση. Η συμμετοχή της, καλή, τα στησίματα της όπως πρέπει στις απαιτήσεις της κάθε στάσης. Μιλήσαμε λίγο, με φίλησε και αποχώρησε. Το κυρίως social time συνεχίστηκε στο σαλόνι όλοι μαζί για να διακοπεί από το χτύπημα του κουδουνιού από τον ντελιβερά που έφερε το φαγητό των κοριτσιών. Χαιρετήσαμε ευχές για καλές γιορτές και αποχώρηση.

Η Τζένη είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα που μαζί της πέρασα αρκετά καλά. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια, η οποία έμενα τουλάχιστον με «χαλάει» και θεωρώ σωστό να αναφέρω. Κάνει ερωτήσεις κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Και τι εννοώ : «Θέλεις να κανουμε 69 ?», «θέλεις κι΄άλλο στοματικό ?», «πως θέλεις να το κάνουμε?». Ερωτήσεις, τις οποίες δεν τις κάνει για κακό, αλλά επειδή -όπως έχω καταλάβει –θέλει να κάνει αυτό που επιθυμεί ο επισκέπτης της για να περάσει καλά. Έτσι όμως χάνεται η μαγεία της στιγμής και σε προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα, κάτι που έμενα τουλάχιστον δεν μου αρέσει. Ίσως άλλους να μην τους ενοχλεί και να είμαι εγώ ο ιδιότροπος. Κατά τα άλλα η ομορφιά της είναι αναμφισβήτητη, η τεχνική της αρκετά καλή και εάν παρακάμψουμε αυτά που ανέφερα λίγο παραπάνω, για μένα θα είναι μια super επιλογή. Όχι πως και έτσι δεν είναι μια χαρά……….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζένη , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 wired77, Kaloeros

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2013
Αυτό με τις ερωτήσεις το έχει όντως...Και σε εμένα το ίδιο συνέβη στην προ μηνών επίσκεψή μου...
24 Δεκεμβρίου, 2013
βασικα εχει γινει αρπακτικο σε γλωσσοφιλιαζει μεχρι να σε βαλει μεσα
κ μετα ολο βιαζεται χτυπαει το κουδουνι πρεπει να φυγω κ μλκς
24 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτό που λέει ο Ερρίκος,το έπαθε και άλλο παιδί τις προάλλες.....Money Mouth
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3