Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 199877
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Α) ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ (26/07/2013 - 06/08/2013)

Α1) Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ
Στις 26/07/2013 ώρα 18:36 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο, για να "ηρεμήσω τα πνεύματα" (της ζήτησα συγνώμη για τα λόγια μου και για την ιστορία με τη Χριστίνα). Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά ευγενική. Ωστόσο, τα σημάδια του καυγά έμειναν ανεξίτηλα στην ψυχή μου. Από τις 27 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου ήμουν διακοπές με τους γονείς μου στη Λίμνη Ευβοίας. Ως εκ τούτου, η επικοινωνία με την τσατσά και με τους κολλητούς μου ήταν αδύνατη το εν λόγω διάστημα.

Α2) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Οι ημέρες των διακοπών ήταν γεμάτες από κρυφές σκέψεις και καταπιεσμένα συναισθήματα. Και τα γέλια και τα δάκρυα, τα συγκρατούσα με τις κλωτσιές.

Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 07/08/2013 ώρα 10:55 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Αρχικά, έκανα διερευνητική ζητιανότσαρκα κατά μήκος της οδού Κυψέλης (η 98άχρονη κοπέλα έλειπε). Στη γωνία των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου (ώρα 11:08), πήρα τηλέφωνο την τσατσά. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΑΡΚΟΥΔΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
ΑΡΚΟΥΔΑ (με ενθουσιασμό): Αγάπη μου, τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Πού θα ήθελες να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή;
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ξέρω και εγώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Από πού πιστεύεις ότι σου τηλεφωνώ;
ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
ΤΑΚΜΑΝ: Έρχομαι να σε δω. Είμαι στο δρόμο.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Αθήνα είσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Ναι καλέ. Κατευθύνομαι προς την Ευελπίδων. Σε λίγο θα είμαι εκεί.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Ωραιότατα.
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε από κοντά.
ΑΡΚΟΥΔΑ: Τσάο.

Μετά την παραπάνω τηλεδιάσκεψη με την αρκούδα, περπάτησα κατά μήκος της οδού Ζακύνθου, πήρα το 224 από τη στάση "Δικαστήρια" και στις 11:27 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.

Γ) ΥΠΟΔΟΧΗ
Κατεβαίνοντας τη σκάλα του στούντιο, τα χέρια και τα πόδια μου έτρεμαν. Επιπλέον, το στομάχι μου ανακατευόταν και είχα λιποθυμικές τάσεις. Ευτυχώς, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, η υποδοχή ήταν αρκετά εγκάρδια. Αρχικά η τσατσά με αγκάλιασε και στη συνέχεια καθίσαμε παρέα στο σαλονάκι. Κατόπιν, ακολούθησε 5άλεπτη κουβεντούλα σε φιλικό κλίμα. Η συζήτηση διανθίστηκε από αλλεπάλληλα ηγεμονικά sandwich στα ριγκάκια της. Κάποια στιγμή παρουσιάστηκε η Κάτια, διακόπτωντας το τετ-α-τέτ. Αμέσως, η αρκούδα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, όπου έσκασα το παράβολο των 50 ευρώ. Φυσικά, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το πουτανογαμήσι.


Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και τοποθέτησα του Γύπα τα εννιάμερα σε περίοπτη θέση . Μετά από 1-2 λεπτά αναμονής (την εκμεταλλεύτηκα για να κατουρήσω στη ντουζιέρα), μπήκε η Κάτια στο δωμάτιο. Αμέσως, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, οι φάσεις της οποίας ήταν οι κάτωθι:

1η φάση: "Τα κλασσικά".
2η φάση: "Η μέθοδος του Ντιβανοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 7 λεπτά).
3η φάση: "Αποχαιρετισμός".

Τα χαρακτηριστικά της εν λόγω συνεύρεσης, ήταν τα εξής:
Ψυχική κατάσταση: Μέτρια - επιδεινώθηκε, όταν η Κάτια μου είπε ότι θα διαβάσει τις κριτικές μου (φοβήθηκα μη με καρφώσει στην τσατσά).
Φαντασιώσεις: Bic-bic και τριχ-τριχ σε α-καπέλο στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, παλαιότερες ζητιανότσαρκες, Χριστίνα, αρκούδα τσατσά, κτλ.
Αποτέλεσμα: Επιτυχής εκσπερμάτωση.

Μόλις η πουτάνα αποχώρησε από το κόκκινο δωμάτιο, έκανα ένα γρήγορο ντους, σκουπίστηκα, ντύθηκα, χτενίστηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και κατευθύνθηκα προς το σαλονάκι.


Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 20 λεπτά.
Θέματα συζήτησης: Προσωπικές ιστορίες και θέματα επικαιρότητας.
Τα καλά: Ήταν αρκετά κοινωνική και ευχάριστη στην παρέα.
Τα κουλά: Δεν έχω να προσάψω κάποια κατηγορία. Θα προτιμούσα όμως, να είναι περισσότερο στοργική και δοτική (πιθανό να ευθύνεται ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής στον υδροχόο).
Τα πρόστυχα: Αυτή τη φορά ήταν αρκετά δεκτική στο χούφτωμα. Τα sandwich ήταν απολαυστικά και πικάντικα.

ΣΤ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Σε όλα 10. Δεν είμαι αχάριστος. Όταν περνάω καλά, το αναγνωρίζω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
65
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού