Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αλλού είχα προγραμματίσει την σημερινή μου κατάθεση. Όταν όμως πήγα να ξαναδώ την Τζένη μετά την επιστροφή της τα πράγματα άλλαξαν εν ριπή οφθαλμού. Αρκετά επιθετική στο σαλόνι, κάθισε στα πόδια μου, με αγκάλιασε, και με εγκάρδιο χαμόγελο ξεκίνησε να με φιλάει στα μάγουλα και τον λαιμό, αφού όπως μου είπε χάρηκε που με ξαναείδε μετά από τόσο καιρό. Η αλήθεια είναι πως μόνο μια φορά έχω συνευρεθεί μαζί της, και αυτή στα τέλη του 2011/αρχές 2012- δεν θυμάμαι ακριβώς - όμως στις τότε τσάρκες την είχα δει αρκετές φορές. Δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ στην ομορφιά και τα χάδια της στο σαλόνι και πέρασα στο δωμάτιο του ισογείου, πρωτοτυπώντας αυτή την φορά όχι μόνο με πρόγραμμα με 69, προσθέτοντας και το ελεύθερο στοματικό.

Για όσους δεν την γνωρίζουν η Τζένη είναι μια κοπέλα γύρω στα 22, ξανθά μακριά σπαστά μαλλιά πού γλυκό πρόσωπο, ναζιάρικα μάτια, χειλάκι «πετροκέρασο» που λέει και το παλιό τραγούδι. Σώμα σε σωστές αναλογίες, φυσικό στητό σφριγηλό στήθος, περιφέρεια καμπυλωτή και χωρίς ίχνη χαλάρωσης, σώμα αρκετά γυμνασμένο και σφιχτό, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό που θεωρώ αντιαισθητικό. Με λίγα λόγια για τα δικά μου standards ιδανική.

Λίγα λεπτά αφου είχα ξεκινήσει να κάνω το ντους μου, μπαίνει η Τζένη το δωμάτιο, κρατώντας μια πετσέτα. Βγάζει το στριγκάκι της, το οποίο ήταν και το μόνο «ρούχο» που φορούσε και μπήκε μαζί μου στην ντουζιέρα, με ένα πλατύ πονηρό χαμόγελο και βλέμμα με πολλές υποσχέσεις. Τα πρώτα χάδια και φιλιά ξεκινούσαν με το χλιαρό νερό να ρέει στα κορμιά μας. Πηρά το αφροντούς, και άρχισα να την «καθορίζω» με αποκορύφωμα τον «καθαρισμό» της ευαίσθητης περιοχής της. Αναστεναγμοί και έντονα χάδια από πλευράς της, με φιλιά στον λαιμό μου και σφιχτές αγκαλιές.
Γρήγορο ξέπλυμα από τις σαπουνάδες, γονατίζει και αναλαμβάνει τον υγρό «μικρό Cheyenne» και την ακολουθία του για κάποια λεπτά. Υποτυπώδες στέγνωμα και πέρασμα στο κρεβάτι για την συνέχεια….

Με σφιχτές αγκαλιές, φιλιά γλειψίματα συνεχίστηκε η συνάντηση μας. Με την Τζένη όρθια στο κρεβάτι και εμένα γονατιστό να περιποιούμαι σε πρώτη φάση το «γατάκι της» και στην συνέχεια να την ξαπλώσω ανάσκελα για ολοκληρωτική περιποίηση του κορμιού της και της ευαίσθητης περιοχής της. Το δικό της στοματικό που ακολούθησε, ποιοτικό, βαθύ με παιχνίδια με την γλώσσα και ενασχόληση με όλη την γύρω περιοχή. Νέο στοματικό από πλευράς μου, με υψηλά επίπεδα συμμετοχής από μεριάς της, με αναστεναγμούς, βογγητά χάδια και πίεση του κεφαλιού μου με τους μηρούς της, πέρασμα του προφυλακτικού και sex ιεραποστολικά, σε ιδανικό κλίμα gfe συνεχίζοντας την ίδια επίπεδα συμμετοχής, σφίγγοντας τα πόδια της στην μέση μου κρατώντας με σφιχτά αγκαλιά, και να αισθάνομαι στον λαιμό μου, την καυτή της ανάσα.
Χωρίς να χάσουμε επαφή, συνέχεια με cow girl, για να τελειώσουμε έτσι. Κουβεντούλα, φιλάκι και προσωρινός χαιρετισμός. Η συνέχεια στο σαλόνι συντροφιά με την ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής για αρκετή ώρα σε άψογα φιλικό κλίμα.

Η Τζένη είναι από τις κοπέλες που συνδυάζουν ομορφιά και ποιότητα. Γλυκιά, ναζιάρα, όμορφη όσον αφορά την εμφάνιση, αλλά και καλή τεχνίτρια, υπομονετική και αποτελεσματική στην δουλειά της. Μου έδωσε την εντύπωση ότι απόλαυσε και αυτή εξίσου με εμένα την συνεδρία μας, μιας και η συμμετοχή της έπιασε «ταβάνι» ανάλογα την φάση και την περίσταση. Δεν ξέρω εάν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ με την επιστροφή της, να χαρώ επειδή υπάρχει μια ακόμα πολύ καλή επιλογή για τις καταθέσεις μας, ή να λυπηθώ αφού η προσπάθεια της να σταματήσει δεν ευοδώθηκε, και όσο να ‘ναι, εμένα τουλάχιστον αυτό είναι κάτι που με λυπεί. Η ουσία είναι πάντως πως είναι εδώ………..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζένη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζένη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2013
τι πηγες μαζι της;ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός
Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
ραντεβου θανατου στη πιατσαΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1