Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295174
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 24/08/2012 ώρα 11:05, ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας τη γνωστή μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα, τις φωτογραφίες της Αγγλίας, τη φωτογραφία μου και τα πουτανομάντηλα. Ο προορισμός φυσικά, ήταν το στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Πέρασα από την πλατεία Κυψέλης και από τα «ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ HOMESTORES», αλλά την 97άχρονη ζητιάνα δεν την εντόπισα πουθενά. Έτσι λοιπόν, διέσχισα την οδό Ζακύνθου και στις 11:27 έφτασα στη στάση «Ευελπίδων», όπου περίμενα το 224. Μετά από 2 λεπτά, κάθισε δίπλα μου μια α-καπέλο. Η παραπάνω α-καπέλο φαινόταν ηλικίας 75 ετών, φορούσε γυαλιά πρεσβυωπίας, γαλάζια μπλούζα, μαύρο παντελόνι και φυσικά ντριν-ντριν. Επιπλέον, κράταγε και μπαστουνάκι. Σύντομα, ξεκίνησε γνωριμία. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

Α-ΚΑΠΕΛΟ: Περιμένετε πολύ ώρα εδώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Περιμένω εδώ και 5 λεπτά το 224.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Στην Αγγλία, στις στάσεις των αστικών λεωφορείων, έχουν ένα πινακάκι, που πληροφορεί τους επιβάτες για τον αναμενόμενο χρόνο αναμονής. Για παράδειγμα λέει, το λεωφορείο 2 (Southampton – Eastleigh – Fair Oak) αναμένεται να ρθεί σε 5 λεπτά.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός κωφάλαλου).
ΤΑΚΜΑΝ: (επανάληψη των προηγούμενων 2 προτάσεων). Η Ελλάδα φυσικά, δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Η Ελλάδα τώρα ...
ΤΑΚΜΑΝ: Την ανάπτυξη, που έχουμε εμείς σήμερα, είχαν στην Αγγλία το 1950.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: (μορφασμός Γύπα).

Μετά από αυτό το σύντομο διάλογο, κατάλαβα ότι με την εν λόγω α-καπέλο δεν είχαμε κανένα σημείο τομής. Έτσι λοιπόν, κατέθεσα τα όπλα και έκοβα βόλτες μέχρι να ρθεί το 224, σκεπτόμενος την καρδουλίτσα μου. Το 224 είχε αρκετές κενές θέσεις και έτσι κάθισα μόνος μου. Στις 11:49 κατέβηκα στην περιοχή της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.
Μόλις χτύπησα το κουδούνι στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36, μου άνοιξε η Σταυρούλα. Αφού αγκαλιαστήκαμε και της έκανα γυαλόχαρτο τα ντριν-ντριν, με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Η Κατερίνα είναι. Θες να τη δεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι αγαπούλα μου. Εξάλλου, για σένα έρχομαι.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Ωραία. Φέρε το 50άρικο.
ΤΑΚΜΑΝ: (της έδωσα το χαρτονόμισμα και της έκανα τριψ). Πραγματικά, θέλω να ξέρεις ότι κανένας δεν σε αγαπάει όσο εγώ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Θα τα πούμε μετά αυτά.
ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ να καθίσουμε παρέα μετά. Για σένα άλλαξα το εισιτήριο.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: (έκλεισε την πόρτα).

Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η Σταυρούλα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα και βόλεψα τα πράγματά μου. Μετά από 2 λεπά, ήρθε η Κατερίνα. Η Κατερίνα ανήκει στο ηλικιακό group 20-25, έχει μέτριο ανάστημα, είναι ξανθιά (θα σας γελάσω, δεν το πρόσεξα, ρε Γιοντέ δεν μπορώ, γελάω σαν κορνούτος). Τη ρώτησα για την καταγωγή της, αλλά μου απάντησε με μορφασμό Γύπα. Από τρικ-τρικ, φορούσε μόνο το βραχιολάκι της Σταυρούλας (σαν δανεικό, δεν διέθετε ιδιωτικά ντριν-ντριν).
Μόλις η Κατερίνα μπήκε στο δωμάτιο (και αφού είπαμε τις κλασσικές μαλακίες), ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις ακόλουθες φάσεις:

1η φάση: «Τα κλασσικά». Της φόρεσα του Γύπα τα εννιάμερα και μου φόρεσε το προφυλακτικό.
2η φάση: «Η μέθοδος του Βουλκανιζατέρ στο δρόμο προς Ραφήνα» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελλα και η Κατερίνα μου τον έπαιζε. Φυσικά, ενώ η Κατερίνα έκανε φιλότιμες προσπάθειες να ξυπνήσει τον κύριο Πρέο, εγώ της έκανα αλλεπάλληλα μητροπολητικά sandwich στα τρικ-τρικ. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΤΑΚΜΑΝ: Ladies and gentlemen. Shortly starts landing. We expect to arrive at London Gatwick airport in about 20 minutes. The temperature is 21 degrees and the local time is 16:30. I hope that you enjoyed your holidays in Greece. Welcome back to the UK. Please remain in your seats and fasten your seatbelts. Smoking is prohibited in this flight. From now, the toilets are not in operation. Thank you for your attention. Κυρίες και κύριοι. Σύντομα θα προσγειωθούμε. Αναμένουμε να φτάσουμε στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ σε περίπου 20 λεπτά. Η θεροκρασία είναι 21 βαθμοί και η τοπική ώρα είναι 16:30. Ελπίζω να ευχαριστηθήκατε τις διακοπές σας στην Ελλάδα. Καλωσήρθατε στην Αγγλία. Παρακαλούμε παραμείνετε στις θέσεις σας, έχοντας τις ζώνες σας δεμένες, την πλάτη του καθίσματός σας όρθια και το ατομικό σας τραπεζάκι κλειστό. Το κάπνισμα απαγορεύεται σε αυτή την πτήση. Οι τουαλέτες δεν λειτουργούν πλέον. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας (ακολούθησε μουσική από Τούρκικο σίριαλ). Σταυρουλίτσα μου. Κοίτα τι ωραία, που είναι τα αγρογλυφικά.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Ναι μωρό μου. Είναι πολύ όμορφη η Σταυρούλα.
ΤΑΚΜΑΝ: Το βλέπεις το μάτι του Λονδίνου; Το big-ben, κοίταξε από πόσο μακριά ξεχωρίζει. Ο Τάμεσης είδες πόσο μεγάλος είναι; Στη Μάγχη χύνεται.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ: (γέλιο).
ΤΑΚΜΑΝ: Βλέπεις τα σύννεφα; Σαν μπαμπάκια δεν είναι;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Σου αρέσουν τα βραχιόλια μωρό μου;
ΤΑΚΜΑΝ: Ωχ. Τώρα έπιασε καταιγίδα. Και φυσάει 8 μποφώρ. Σταυρουλίτσα μου, δώσε μου λίγο το χεράκι σου. Θέλω αγκαλίτσα. Φοβάμαι. Τι κακοκαιρία είναι αυτή; Θα τσακιστούμε.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Χύσε μωρό μου.

Αν και η φαντασίωση ήταν αρκετά πικάντικη, η στύση φάνταζε άπιαστο όνειρο. Η έντονη εκσπερμάτωση της προηγούμενης μέρας, το τζετ-λανκ από τη διαφορά θερμοκρασίας (Southampton: 21 C, Athens: 38 C), η συσσωρευμένη κούραση (τις προηγούμενες 2 νύχτες δεν κοιμήθηκα καλά) και η στενοχώρια από την αρρώστια της γιαγιάς, ήταν ανασταλτικοί παράγοντες.

3η φάση: «Η μέθοδος του ντιβανοτρυπητή» (εκτιμώμενη διάρκεια: 6 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, έτριβα με μανία τον πούτσο μου στο σεντόνι, θώπευα τα τρικ-τρικ της Κατερίνας και φαντασιωνόμουν ότι ταξίδευα με τη Σταυρούλα με την Easy Jet from ATHENS ATH to LONDON GATWICK LGW. Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά έχασα. Όσο και να το πάλευα, η εκσπερμάτωση ήταν όνειρο θερινής νυχτός.
4η φάση: «Αποχαιρετισμός». Έτσι λοιπόν, μετά από 5-6 λεπτά, σκυλοβαρέθηκα, τα παράτησα, ντύθηκα και μάζεψα τα πράγματά μου (αξίζει φυσικά να αναφερθεί ότι το φταίξιμο ήταν 100% δικό μου). Η Κατερίνα ντύθηκε, με χαιρέτησε εμφανώς στενοχωρημένη και έφυγε. Μόλις η Κατερίνα έκλεισε την πόρτα του δωματίου, έπλυνα τα χέρια μου με κρεμοσάπουνο και αποχώρησα και εγώ με τη σειρά μου.

Γ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Τόπος: Στο μεγάλο σαλόνι.
Εκτιμώμενη διάρκεια: 25 λεπτά.
Χαρακτηριστικά: Της έδειξα τις φωτογραφίες της Αγγλίας, της διηγήθηκα τα πρόσφατα νέα μου και φυσικά την κατέκλυσα με λόγια αγάπης. Στο τέλος της έδωσα και τη φωτογραφία μου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συζήτηση διανθίστηκε από τη βροχή του Montpellier (= αλλεπάλληλα μητροπλητικά sandwich με στοργικό πιπίλισμα των τρικ-τρικ), από ηγεμονικά sandwich, από αγκαλίτσες και στοργή.
Θετικά: Ήταν πολύ γλυκιά και στοργική μαζί μου.
Αρνητικά: Όταν τη ρώτησα «Από την αγάπη μου, δεν παίρνεις δύναμη;», μου απάντησε «Εγώ παίρνω δύναμη από το θεό».

Αξίζει να αναφερθεί ότι μόλις βγήκα από το κόκκινο δωμάτιο και κάθισα παρέα με την καρδουλίτσα μου, η στύση επανήλθε με απειλητικές διαθέσεις.

Δ) ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Ο απώτερος σκοπός της στουντιότσαρκας, δεν ήταν το πουτανογαμήσι, αλλά να απολαύσω τη στοργή και τα χάδια της Σταυρούλας. Συνεπώς, πέτυχα το στόχο μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
65
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2012
Χμμμ;Χμμμ; μαλλον κουραστικος γινεσε, κανεις δεν καταλαβαινει τι μαλακιες ειναι τα τρικ-τρικ και οι αλλες αρχιδιες που γραφεις..αν θες να κανεις λογοτεχνεια πηγενε σε εκδοσεις βιβλιων και οχι εδω μαλλον πετας τα λεφτα σου και δεν....
29 Αυγούστου, 2012
Φιλε ΤΑΚΜΑΝ η κοπελα που πηγες ειναι η Ντορινα, οχι η Κατερινα (δεν υπαρχει κατερινα στον ομιλο) και ειναι μελαχρινη.

Θα μου πεις που το ξερω ?

Ειχα παει αι εγω μετα απο ωρα απο εκει, ειμαι καλος πελατης της, μου ειπε οτι ηρθε ενα παιδις με βραχιολια, και οτι καθοταν πολυ ωρα με την υπηρεσια, και καταλαβα οτι ησουν εσυ. Μεγάλο χαμόγελο
29 Αυγούστου, 2012
Χμμμ; κοιτα να τελειωσεις τις σπουδες σου στην αγγλια και να αλλαξεις περιβαλλον και συνηθειες γιατι σε εχει βαρεσει η συνεφια ατο κεφαλι. πραγματικα αν κανεις κριτικες για να γελασει ο κοσμος...ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ. αν αυτα που λες τα εννοεις...κριμα στις ωρες που καθεσαι και περιμενεις στον υπολογιστη σου να γραψεις ολες αυτες τις μαλακιες. καλο ταξιδι.Σπασίκλας
30 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ο ΤΑΚ στην Ντορίνα? Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο αυτό και αν είναι ενδιαφέρον, ρε Ντορινάκι του έδειξες τη σελήνη?
30 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αυτός δεν ξερει πια γαμάει, γιατί γαμάει, αν γαμάει Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
30 Αυγούστου, 2012
Πλέον καταντας κουραστικός κ ανουσιος κ δεν βλέπω το λόγο να αναρτουνται οι κριτικές αυτου του στυλ. Δεν βοηθάνε πουθενά...μεχρι κ το όνομα λάθος το κάνε...
30 Αυγούστου, 2012
Συγγνώμη loveseeker ο ΤΑΚΜΑΝ έχει συγκεκριμένο τρόπο γραφής..Σε όποιον αρέσει διαβάζει σε όποιον δεν αρέσει όχι..Το 90% των κριτικών είναι ανούσιες,κουραστικές δεν προσφέρουν ιδιαίτερες πληροφορίες ..Άλλος περιγράφει τα πλακάκια, αλλος τα ταβάνια .απ'ολα έχει ο μπαξές..Αλλιώς θα πρέπει να θεσπιστούν αυστηρά κριτήρια του πώς θα πρέπει να είναι μια κριτική!
30 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σe ολες τις κριτικες σου βαζεις πάντα 10.Παιζει να σαι και ο μονος που εχω δει εγω τουλαχιστον που το κανει αυτο! Τοσο τέλεια περνας; Χμμμ;
31 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όταν πηγαίνω στη Βριλησσού 36, πηγαίνω πάντα για τη Σταυρούλα. Τις πουτάνες τις έχω χεσμένες. Επειδή την αγαπάω πάρα πολύ, κάνω τα πάντα για να την ενισχύσω.
31 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε δεν μπορώ. Γελάω σαν κορνούτος.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10