Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Παρασκευή βράδυ για τσάρκα με το νέο μου συνοδοιπόρο, τον therion1985, και ως συνήθως ο δρόμος μάς έφερε στα στούντιο της περιοχής...

Αφού κάναμε μια γύρα σε όλα τα μαγαζιά με σκοπό να μου βρούμε επιτέλους (!) μια καινούρια αξιόλογη παρτενέρ (πολύ απαιτητικός είσαι βρε παιδί μου!), περάσαμε κι από το εν λόγω στούντιο, όπου μας υποδέχτηκαν 2 γνωστές (σε μένα) φυσιογνωμίες, η τρελιάρα Πένυ και ο κυρ Βασίλης.

Για όσους δεν έχουν δει την Πένυ: πιπίνι με αδύνατο, σφριγηλό και ηλιοκαμένο κορμί, ελαφρώς ενισχυμένα στήθη, ωραίο προσωπάκι (καθημερινό) και ξανθά, μακριά, βοστρυχωτά (!) μαλλιά. Για τον κυρ Βασίλη (τσάτσος): ευγενικός, ηλικιωμένος κύριος, φαλακρός με μαύρα γυαλιά και μπερέ, εξαιρετικά εξυπηρετικός και συζητήσιμος (άμα τον πετύχετε να μπείτε!Μεγάλο χαμόγελο).

Την Πένυ την έχω γνωρίσει αρκετό καιρό τώρα, όμως, για να πω την αλήθεια, δίσταζα πάρα πολύ να περάσω μαζί της. Οι φήμες λέγανε για άγρια PSE κατάσταση, αλλά και γω την 1η φορά που την είδα να κάνει τα ακροβατικά της στο σαλόνι είχα αγριευτεί αρκετά...

Όμως, όπως ισχύει και για τις πιο πολλές, οι κοπέλες ξέρουν να προσαρμόζονται ανάλογα με τον πελάτη και, όπως όλοι οι άνθρωποι, έχουνε διάφορες πτυχές, ακόμη και στο σεξ. Η Πένυ λοιπόν, αυτή η τρελή kavliara αγριογκόμενα, όταν θέλει γίνεται μια πολύ γλυκιά γατούλα που κάνει τα ναζάκια της, τόσο στο σαλόνι όσο και στο δωμάτιο... (μα ρε γμτ όλες με μένα γίνονται gfe? γιατί; Χμμμ;)

Λίγο τα ναζάκια της και το γλυκό της βλέμμα, λίγο και η ωραία συζητησούλα που μας έπιασε στο σαλόνι, η απόφαση ήταν εύκολη (αν και φύγαμε και ξαναγυρίσαμε μετά από λίγο, για να πω την αλήθεια...). Αφού έκανα τα "μαγικά" μου και τα 70 ευρώ του 69 γίνανε ως συνήθως 60 (μα πώς θα μπορούσε να το αρνηθεί η Πενούλα σε αυτό το "γλυκό παιδί";), η υπηρεσία με οδήγησε στο δωμάτιο 3, στον πάνω όροφο.

Πετσετούλα σφραγισμένη, καθρέφτης, ντουζιέρα (επιτέλους χωρίς διαρροές), κομοδίνο με μωρομάντιλα και κρέμα για μασάζ, κρεμάστρα και γενικά ένα δωμάτιο πλήρες, αρκετά καθαρό (στο μάτι). Έκανα το ντουζάκι μου και περίμενα 5 λεπτά ώσπου να ‘ρθει το κορίτσι...

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ώρα 2:40, ξημερώματα Σαββάτου, μόλις είχα βγει από το ντους και σκουπιζόμουνα, όταν άκουσα τα τακούνια να ανεβαίνουν... Είχα μεγάλη αγωνία και έλεγα από μέσα μου: "έχει γούστο να μπει να με αρπάξει να με πετάξει στο κρεβάτι και να κομπλάρω εντελώς". Πόσο λάθος έκανα...

Ανοίγει την πόρτα σιγά- σιγά, με κοιτάει πονηρά χωρίς να πει λέξη... Πηγαίνει προς τον καθρέφτη αθόρυβα να δει αν της πηγαίνει η καινούρια της κοτσίδα. Τη χτενίζει κάπως πρόχειρα και γυρνάει πάλι να με κοιτάξει, γλυκά και ταυτόχρονα πρόστυχα...

Την πλησιάζω και αρχίζουμε τα φιλιά και τα χάδια. Με "ζυγίζει" και κάνει ένα πρόστυχο σχόλιο γεμάτη ικανοποίηση... (δεν το λέω!Γλώσσα) Εγώ αρχίζω να γίνομαι κάπως πιο άγριος και ξαφνιάζεται. Της βγάζω το σουτιέν και την οδηγώ στο κρεβάτι (πολύ υπάκουο κορίτσι! Χαμόγελο).

Δε θα μου γλιτώσεις Πενούλα, το ξέρω ότι σ’ έχω. Κουλ

Της αρχίζω τα φιλιά από πάνω μέχρι κάτω και την αναγκάζω να βγάλει το στρινγκάκι και τακούνια. Εκείνη βέβαια δε μένει αμέτοχη, όλη την ώρα κουνιέται από ευχαρίστηση και μου ανταποδίδει τα φιλιά.

Έχει πραγματικά πολύ ωραίο σώμα, αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν τα πόδια της, μακριά και λεπτά με υπέροχες πατουσίτσες και βαμμένα ροζ νυχάκια. Δε με άφησε να ασχοληθώ πολύ με αυτά, αφού το γατάκι της ήταν "on fire"! Κουλ

Μόλις έφτασα εκεί, τα βογκητά και τα πρόστυχα σχόλια άρχισαν να πέφτουνε βροχή. Ρε συ Πένυ με δουλεύεις; γιατί κάνεις λες και σε σφάζουνε; Θυμός "Τελειώνω, χύνω!" μου λέει μετά από λίγα μόλις λεπτά. Ναι καλά, δεν παίζει!

Κι όμως... Με τραβάει απότομα μακριά και χύνει... Έλα ρε συ, δεν το πιστεύω, δεν έχω δει γυναίκα να τελειώνει τόσο γρήγορα! Μεγάλο χαμόγελο "Εσένα έπρεπε να σε πληρώνω εγώ" μου λέει. (Ναι καλά... πλήρωσέ με την άλλη φορά αν το εννοείς! Γλώσσα)

Φυσικά, όπως θα έπρεπε κιόλας, ήρθε η ώρα να μου ανταποδώσει την περιποίηση που της έκανα...

"Ξάπλωσε", μου λέει. Και άρχισε να με φιλάει από πάνω μέχρι κάτω, από τα αυτιά και το λαιμό, έως και γύρω από τα @@δια... Αφού τα περιποιήθηκε κι αυτά λιγάκι και μου έγλειψε το πέος, πέρασε το προφυλακτικό για να μου αρχίσει την πίπα με διάφορα στυλ: άλλοτε ρηχά, απαλά και γρήγορα, άλλοτε βαθιά, δυνατά και αργά (με κατάπιμα και παύση).

Εκείνη την ώρα η ανάταση δεν ήταν ακριβώς η αναμενόμενη (έφταιγα εγώ καθαρά λόγω κούρασης) και είδα την Πένυ αρκετά προβληματισμένη. Με ρώτησε αν φταίει εκείνη, αν κάνει κάτι που δε μου αρέσει και τελικά, μετά από μια υπόδειξη που της έκανα (να ασχοληθεί με τις θηλές μου) κατάφερε να με ανεβάσει πολύ και απότομα.

Της είπα ότι προτιμούσα να ξεκινήσουμε το σεξ με ιεραποστολικό αντί στα 4, γιατί μου αρέσει να κοιτάω τις κοπέλες στα μάτια. Ξάπλωσε, ανασήκωσε τα πόδια της (ως το στήθος) και με υποδέχτηκε στη "φωλιά" της. Όλη την ώρα με κοιτούσε στα μάτια, χρησιμοποιούσε πολύ τα χέριά της για να με χαϊδέψει και φαινόταν να το απολαμβάνει (με αρκετά έντονα αλλά σποραδικά βογκητά). Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι πως δεν κουνούσε το σώμα της στο ρυθμό μου (έμενε ακίνητη), παραμόνο κάποια στιγμή που μου είπε να σταματήσω για να κουνηθεί εκείνη.

Φαίνεται πως βάλθηκε να με ιδρώσει το σκασμένο γι αυτό με άφησε εκεί αρκετά λεπτά ώσπου να τελειώσω... Χμ... μα καλά βρε καυλωμένη Πένυ, μόνο μία στάση; ε όχι...

Όχι βέβαια, για αυτό και... ακολούθησε 2ος γύρος χωρίς έξτρα ποσό παρακαλώ! Μεγάλο χαμόγελο Αφού ξαπλώσαμε και οι 2 για μια σύντομη ανάσα, ήρθε από πάνω μου, με ξανακαύλωσε, μου πέρασε το προφυλακτικό και με καβάλησε σε έντονους ρυθμούς, ενώ σκύβοντας μου πιπίλαγε τις ρώγες. Στη συνέχεια στα 4, και πάλι έντονα με λίγα χαστουκάκια από μένα και τα βογγητά της Πένυς (καλά τη σφικτό και σφιγηλό κωλάρακι είναι αυτό; τρομερή θέα! Σπασίκλας). Δεν άντεχε να μη με βλέπει και στο τέλος γύρισε να με κοιτάξει...

Το τελείωμα αυτή τη φορά ήρθε με τη βοήθεια των χεριών της (αφού με ξάπλωσε), χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου κι αφού την τελευταία στιγμή άφησε το δικό μου χέρι για να μην τη λερώσω. (Αλλά τη λέρωσα τελικά, δε μου γλίτωσε! Μεγάλο χαμόγελο)

Μόλις τελείωσα μου έκανε την ερώτηση "έκανα κάτι λάθος;" (στην αρχή). Της είπα πως όχι, απλώς εγώ ήμουνα "κάπως", επειδή πήγα 1η φορά μαζί της και επειδή ήμουνα κουρασμένος. Της είπα πως ένιωσα άσχημα που μια τέτοια κορμάρα δε με καύλωσε αμέσως και με μούντζωσε χαριτωμένα γελώντας (του στυλ: άσε μας μωρέ, άντε από δω που νιώθεις και τύψεις γι αυτό!).

"Για μένα ήταν πολύ καλά" μου λέει και συνεχίσαμε για λίγο μια χαλαρή κουβεντούλα. Ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι έχει περάσει πολλή ώρα, κοιτάω το ρολόι μου και της λέω: "35 λεπτά είσαι μέσα!". "Ωχ!" μου λέει και γελάει. "Να το γράψεις αυτό στην κριτική σου". "Θα το γράψω" της λέω, "όλα θα τα γράψω!". Γέλασε και αποχώρησε από το δωμάτιο.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δύο λόγια για την Πένυ: Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ή δεν την ξέρουν, η Πένυ είναι ένα κορίτσι "σπαθί" που προσπαθεί να κάνει όποιον πελάτη περάσει μαζί της να περάσει όμορφα όπως εκείνου του αρέσει. Αν και δεν το γνωρίζω, πιστεύω πως αν δεν περάσεις καλά μαζί της είναι από αυτές τις κοπέλες που θα σου γυρνάγανε τα λεφτά πίσω ή θα σου λέγανε να περάσεις άλλη φορά τσάμπα (όπως διάβασα σε άλλη κριτική της κοπέλας).

Πέραν αυτού, θεωρώ πως είναι από τις λίγες κοπέλες των στούντιο που έχω γνωρίσει, η οποία απολαμβάνει πολύ αυτό που κάνει ή τουλάχιστον αγαπάει τόσο πολύ το σεξ (που είναι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο, όπως μου είχε πει άλλη στούντιο- κοπέλα παλιότερα) που όταν βρει ευκαιρία να περάσει καλά θα το κάνει. Και ξέρει πως να περάσει καλά γιατί είναι πολύ έξυπνη και ώριμη.

Πένυ σε ευχαριστώ πολύ, πέρασα πολύ όμορφα! Μεγάλο χαμόγελο (ναι ξέρω πως θα διαβάσεις την κριτική μου και ξέρω πως ήθελες να γράψω, θέλω να πιστεύω όμως πως δεν πέρασα καλά ΜΟΝΟ για αυτό! Γλώσσα) Σίγουρα θα ξαναπεράσω μαζί σου και πολύ σύντομα, διεκδικείς μια μόνιμη θέση στις... μηνιαίες παρτενέρ μου! (και στην καρδιά μου φυσικά! Χαμόγελο) Keep walking γλυκό καυλιάρικο μωρό! Φιλιά! Κουλ

ΥΓ: Πένυ από το Δέσποινα; ε όχι! πλάκα μου κάνεις μου φαίνεται... Εμμμμ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Υπηρεσίες
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

51 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2012
Επιτέλους και μια κριτική,μικρότερη σε μέγεθος απο αυτες που συνηθως γράφεις.Αντε και την επόμενη πιο συνοπτικός ακόμα!! Μεγάλο χαμόγελο
24 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εντάξει είναι δύσκολο να γράψω συνοπτική κριτική εγώ, αφού αυτά που κάνω στο δωμάτιο είναι υπερπαραγωγές συνήθως! Κουλ Και να φανταστείς ότι ξέχασα να γράψω και κάνα 2 πράγματα, πχ ότι πριν τον 1ο γύρο κάναμε και λίγο κλασικό 69.

Αλλά και γω τις βαριέμαι τις μεγάλες κριτικές, θα ήθελα να ήταν λίγο πιο μικρή η κριτική. Εμμμμ
O
Orestis_Kou
24 Ιουνίου, 2012
κανόνισε να σε πιάσει καψούρα και για αυτήν τώρα. Σπασίκλας
24 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

why not? Κουλ

τουλάχιστον αυτή θα μου στοιχίζει πιο φτηνά μάλλον. Εμμμμ

μάλλον το χει το όνομα... Χμμμ;

ΥΓ: δεν είναι το στυλ της κοπέλας που κολλάω πάντως, για χαβαλέ το έγραψα το ΥΓ της κριτικής.

ΥΓ-2: όλες τις κάνω gfe τελικά, είναι όπως ένας γνωστός μου που τις κάνει όλες PSE, είναι να το χεις... Κουλ
O
Orestis_Kou
24 Ιουνίου, 2012
κανόνισε γιατι έχεις παράδοση στον κωλοτουμπισμό.
24 Ιουνίου, 2012
Ουκ εν τω πολλω το ευ....
(Updated: 24 Ιουνίου, 2012) 24 Ιουνίου, 2012
αγορίνα άκυρη η κριτική σου αφού όπως λες έχεις αποκαλύψει στην κοπέλα ότι θα ανεβάσεις κριτική στο σαιτ για την εμπειρία σου μαζί της αυτομάτως δεν έχει νόημα κανείς να την πάρει σοβαρά Θυμός

την επόμενη φορά τέτοιες λεπτομέρειες να μην τις αναφέρεις στην κοπέλα για να έχει νόημα το κείμενο που πόσταρες.

Υ.Γ δεν το νομίζω ότι θα το πράξεις μιας είναι γνωστή τακτική για καλές υπηρεσίες Εμμμμ
24 Ιουνίου, 2012
makis1985 ο ντετεκτιβ του μπου Κουλ
S
stam_90
25 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστός ο Μάκης...αν και δε νομίζω η Πέννυ να κάνει διακρίσεις σε κριτικογράφους και μη ...Κουλ
25 Ιουνίου, 2012
Θα απαντήσω σε όλους με ένα σχόλιο για να μη με κατσαδιάζει πάλι ο antisthenis:

- Dawn σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και γω σε εκτιμώ παρομοίως για την αντικειμενικότητά σου και τη σοβαρότητα που γράφεις στο φόρουμ (ενίοτε...).Εμμμμ

- "Ουκ εν τω πολλω το ευ....": Ορθόν γενικώς, αν και στην πράξη έχει φανεί ότι καλύτερα να έχεις πολλά στανταράκια παρά ένα, για να μην κρεμιέσαι από το μ...ι της καθεμίας, αν θα έχει όρεξη ή αν θα δουλεύει κλπ κλπ.

-Αγορίνα, δεν έχω ΚΑΜΙΑ ανάγκη να πω σε ΚΑΜΙΑ κοπέλα ότι θα γράψω κριτική για πάρτη της για να περάσω καλά, περνάω πάντα καλά όταν η κοπέλα είναι σωστή, γιατί έχω μια καλή συμπεριφορά και δημιουργώ οικειότητα (με συζήτηση στο σαλόνι κλπ). Έχω γράψει κριτικές για 20 κοπέλες και ποτέ δεν είπα από πριν ότι θα γράψω κριτική σε κάποια, απλώς τυχαίνει στις τσάρκες να γνωρίζω και να μιλάω με κοπέλες, καλή ώρα την Πένυ. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να κάνω την πάπια, όπως πολλοί εδώ μέσα, ότι δεν την ήξερα, πρώτη φορά την είδα και πέρασα τέλεια, αλλά δεν το είπα, γιατί έχω @@δια και άμα θέλω να μιλήσω με υφάκι σε κάποιον το κάνω face-to-face και όχι πίσω από μία οθόνη. Και σιγά μην έχει ανάγκη η Πένυ από την κριτική μου. Μόνη της σχολίασε τι να γράψω, γιατί έχει δει ότι γράφω κριτικές, ξέρει ποιος είμαι στο μπου (της το είχα πει πριν μήνες), δεν είναι γκάου η κοπέλα. Φίλε Μάκη "ξύπνα", είσαι πολύ "αθώος", φιλικά στο λέω.

- stam90 μου, αγόρι μου εσύ! πού είσαι; Μεγάλο χαμόγελο κάνε και κάνα σχόλιο για την κριτική μου ρε, μην ασχολείσαι με τον makis μόνο. Κουλ
O
Orestis_Kou
51 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5 6