Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 154896
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Έχοντας δεί τις φωτογραφίες της από το σαιτ και διαβάζοντας τις κριτικές για την κοπέλα, αποφάσισα να την δοκιμάσω, αλλα τα ωράρια της με έκαναν να περιμένω αρκετές μερες καθώς είναι συνήθως βραδινή βάρδια.
Τέλος πάντων έλεγα, το καλό πράγμα αξίζει την αναμονή και αυξάνει την επιθυμίαΧαμόγελο.
Περιμένω στο σαλόνι, η τσατσα ευγενική και τσουπ η πάολα, Ψηλή αδύνατη κοπέλα πολύ όμορφη αντικειμενικά.
Πληρώνω τα διόδια για το δωμάτιο ενθουσιασμένος από το σαλονάρισμα της κορασίδας, και περιμένω.
Εως εκεί τα καλά. Μπαίνει η πάολα στο δωμάτιο, σηκώνομαι να την υποδεχτώ και αυτή γδύνεται αμέσως και μου λέει να ξαπλώσω και εγώ. Καθώς η κοπέλα έχει και γαμω τους βύζους (και εντελώς φυσικοί)ξαπλωσα αλλά αρχισα να τους επεξεργάζομαι. Ενα πιπίλισμα στον ένα ένα στο άλλο και αμέσως μου λεεί "ελα μωρό μου σειρά μου να σε φάω".
πρώτο καμπανάκι. Άντε λέω να με φάς, λίγο τρίψιμο και αμέσως καπότα για πίπα. Αφού καναμε κανα 2λεπτο να βάλουμε τη καπότα καθώς μπερδεύτηκε και καπως γύρισε από μέσα, μου ψιλοέπεσε κιόλας, άρχισε μια πίπα μέτρια για να μην πώ αδιάφορη, το μόνο καλό αφηνε να της πιάνω τα βυζιά και το μουνάκι. σταμάτησε μόνη της και την ξάπλωσα, και μου άνοιξε τα πόδια διάπλατα και περίμενε εκεί.Δεύτερο καμπανάκι. Αντε λέω μεσα μου να τελειώνουμε γιατί βαριέται. Της έφερα τα πόδια ψηλά και ομολογώ πως παρόλο που είχα σπαστεί η θέα του μουνιού της ήταν φοβερή και κατέθεσα εκεί. Ντύθηκε και έφυγε δίνοντάς μου ένα φιλάκι στο μάγουλο. Μήπως είναι με τις ώρες της? και εγώ την βρήκα σε άσχημη? Καθώς μου άφησε την ιδέα ότι δεν γούσταρε αυτό που έκανε, και μην πει κανένας, σιγά ρε φίλε μήπως θές να σε γουστάρει κιόλας? Οχι, αλλά να δουλέψει για αυτό το 50ρικο. Γιατί έτσι πάλι σε 5-10 λεπτά θα με έχει τελειώσει, αλλά εγώ θα βγώ από το δωμάτιο με το χαμόγελο και θέλοντας να της τα ξανασκάσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
1.125
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού