Κριτικές από donator

70 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4
Διάταξη
04 Νοεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Η Arina που ήθελα να δοκιμάσω, για 2 μέρες δεν έβρισκα κατάλληλη ώρα παρά μόνο μετά τις 02.00, οπότε έκλεισα με την Λιλι.
Η κοπέλα εμφανίστηκε στην ώρα της με απλό καθημερινό ντύσιμο. Όμορφη κοπέλα, ακριβώς όπως στις φωτογραφίες απλώς αφαιρέστε το έντονο μακιγιαζ. Έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες κριτικές είχα αφήσει τα χρήματα σε εμφανή σημείο, οπότε η κοπέλα ούτε τα ζήτησε ούτε τα πήρε αμέσως παρά μόνο όταν ετοιμάστηκε να φύγει. (Βέβαια για ρέστα δεν είπε τίποτα, καθώς είχα ήδη αφήσει το 20ρικο γιατί συνήθως τελειώνω στο στόμα των κοριτσιών, αγαπημένη συνήθεια, κάτι που όμως εδώ δεν έγινε καθώς έχυσα στο σωμα της.)
Κατε εμέ η κοπέλα αν δεν είχε αυτό το αγγελικό συνδυασμό όμορφο πρόσωπο με ανοιχτόχρωμα μάτια, θα ήταν εντελώς έπιπλο και θα έκλαιγα τα 160ευρωπουλα. Και εξηγούμαι:
Αφού πήγε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα, γύρισε σε 2 λεπτά με την πετσέτα της και ξάπλωσε στο κρεβάτι, όπου για ένα περίπου λεπτό κοίταζε τον καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι χωρίς να μου δίνει καμία σημασία, κρύα εντελώς. Άρχισα να την χαϊδεύω και τις έβγαλα την πετσέτα φιλάκια στο κορμί της και στα σιλικονάτα στήθια της τα οποία αν δεν είχαν τόσο φανερή την ουλή από κάτω θα ήταν πολύ καλή δουλεία. Στα φιλία στο στόμα εντελώς παιδικά ( έτσι τα λέω εγώ τα φιλία χωρίς γλώσσα). Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις λόγω και κάποια ηλικίας (μεσήλικας πλέον πάνε τα παλιά μεγαλεία) δεν μου σηκώνεται, εδώ όμως είχαμε κανονική ανόρθωση, οπότε της την έφερα στο στόμα για να με γλύψει, αλλά αυτή ανασηκώθηκε και άρχισε μια "αερόπιπα", μόλις που έπαιρνε το κεφάλι μέσα στο στόμα της χωρίς καμία κίνηση της γλώσσας της και με το χέρι να την παίζει. Την έκοψα γρήγορα και πήγα για γλύψιμο εγώ, όπου κάπου εκεί ένιωσα πως κάπως λύνετε το κορίτσι και άρχισε κάποιες κραυγούλες και δαγκώματα στα χείλι της. Μετά από κανα 10λεπτο γλυφομούνι πέρασα τον σκούφο και έπεσα σε ιεραποστολικό με διαφορές εναλλαγές στην ταχύτητα. απλά σε αυτή την στάση και βλέποντας το πρόσωπό της και τους μορφασμούς της με τα χειλάκια της δεν κρατήθηκα και βγήκα έξω και βγάζοντας την καπότα έχυσα στην κοιλίτσα της.
Μετά στο σοσιαλ η κοπέλα ήταν ομιλητική αλλά και πάλι λίγο απόμακρη.
Αυτά από μένα για την Λιλι την οποία δεν νομίζω να την ξαναδώ, αλλά και δεν έκλαψα τα ευρώπουλα μου. Απλά αν η κοπέλα ήταν πιο συμμετοχική και ενεργή στο σεξ, και όχι όλα να τα περιμένει από εσένα, θα ήταν πολύ ερωτεύσιμη και στανταράκι σε κάθε της τουρ. Αν και κάτι μέσα μου μου λέει πως δεν θα είναι για καιρό στο άθλημα.
Πάμε στα επόμενα...

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 doc_lin, Elganador, hornyasfuck και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
28 Δεκεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Ηλιάνα, 2ο ραντεβού και πλέον μπορώ να σας γράψω την γνώμη μου για την κορασίδα, σόρρυ κυρία, 29 ετών μου είπε και εκεί γύρω την κάνω
Από την Ουκρανία η κοπέλα ( δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τις βαφτίζουν όλες Ρωσίδες ) ψηλή και όμορφη με ωραίο σωματότυπο έκτος του στήθους που είναι μικρό και χαλαρό αλλά με καλούλα ρώγα, όχι κάγκελο αλλά ανταποκρίνεται. Κώλος ωραίος και τον δίνει κιόλας ( next time ) και αφήνει και γλυφοκώλι και δάκτυλα στο κώλο κατα την διαρκεια του πισωκολητού. Στην πίπα της κατ' εμέ μέτρια προς καλή όχι κάτι το τρομερό, στο γαμήσι όμως αποδίδει καλύτερα με ωραία στησίματα κυρίως στα τέσσερα αλλά και στο γλυφομούνι που ΄΄έδειξε να το απολαμβάνει. Στην επικοινωνία μετά από ένα μήνα αγγλικά μηδε΄ν, ελληνικά μηδέν, οπότε αν θέλετε σοσιαλ μόνο με google μετάφραση.
Γενικά όμως όταν φεύγει αφήνει μια γλυκοανάλατη αίσθηση, με βασικό μείον για μένα ότι σε εμένα δεν έδωσε φιλια΄ με γλωσσα, (ίσως λόγω covid).
Για αυτό και στο αν θα την ξαναέβλεπα έβαλα ίσως, και όχι σίγουρα.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, olddog και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
11 Νοεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Βλέποντας τις φωτογραφίες της και διαβάζοντας τις 2 προηγούμενες κριτικές από τους συναγωνιστές, έκλεισα ραντεβού για δοκιμή.
καταρχήν θα συμφωνήσω στα βασικά και με τους 2 προλαλήσαντες. Η κοπέλα δεν είναι ούτε μοντέλο αλλά εντελώς φυσική και ζουμερή, και πολύ ευκολα ερωτεύσιμη καθώς έχει ματάρες. Οπότε είναι μόνο για GFE για τους τύπους που γουστάρουν φυσικές γκόμενες με κανονικά κιλάκαι πεταχτά γεμάτα κωλομέρια. Καλή πίπα με ρούφηγμα και με παιχνιδια με την γλώσσα της, εμένα δεν μου πολυέριχνε ματιές όταν με πίπωνε, αλλά απολαύβανα την θέα και το πως είχε στηθεί. Ωραία και η θέα της στα τεσσερα με την αγλαδωτή κωλάρα της, αλλα... αλλά μέχρι εκεί. Με εμένα έγιναν όλα εντελώς μηχανικά και με τρόπο που θα έλεγα ότι από ενα σημείο και μετά ξενέρωσα μαζί της, και έλεγα μέσα μου, άντε να χύσω για να πλυθώ και να φύγουμε. Όπως και έγινε.
Κρίμα αλλά αυτή ήταν η δική μου εμπειρία μαζί της.
Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 TheTester, hornyasfuck, alpula και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
02 Νοεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Από την προηγούμενο τουρ της κοπελιάς ήθελα να την δω από κοντά αλλά δεν την πρόλαβα. Οι φωτογραφίες τις μου προκαλούσαν μια ελξη, όταν λοιπον είδα οτι ξαναγύρισε στα μέρη μας, έκλεισα άμεσα, Το γραφείο άμεσο όπως πάντα, αν και εκαναν ενα λαθάκι και αντι για 1,5 ωρα που ζήτησα, κανόνισαν την κοπέλα για 1 μόνο. Το παραβλέπω και προχωράω στα σημαντικά. Η κοπέλα είναι ότι βλέπετε στην σελίδα της και στις φώτο ( αν αφαιρέσετε το επαγγελματικό μακιγιαζ της φωτογράφισης ) και από κοντά θα την μπορούσα να την πω και πετιτ. Το μόνο κακό που βρήκα πάνω της, θα ήταν τα στηθάκια της που αν και φυσικά και για το νεαρό της ηλικίας της είναι πολύ χαλαρομένα. (ισως πιθανότερα από θηλασμό καθώς μια μεγάλη τομή στην κοιλία της είναι ξεκάθαρα από καισαρική.)
Στα του αγώνα η κοπέλα όλη την ώρα με το χαμόγελο στα χείλη, πολύ ευχάριστη και λόγω ύψους (1.60 -1.65 το πολύ) διαχειρίσιμη στο κρεβάτι να την κάνεις ότι θέλεις.... εεε το μόνο που δεν ήθελε και το έδειξε ήταν δακτυλα στις τρυπούλες τις. Στο στομάτικό της όμως δίνει ρέστα! Από τα καλύτερα τον τελευταίο καιρό που μου έχουν κάνει, με ή χωρίς χέρια, με παίξιμο της γλώσσας στο πουτσοκέφαλο και με πέρασμα από τις μπάλλες με καραμέλωμα, και με γλύψιμο του κορμού. Αν είχε βαθμολόγηση το σαιτ για την πιπα, άνετα θα έβαζα 9 με 9,5.
Να και μια πρόταση για το σαιτ, να προσθέσει στις κριτικές και βαθμολογία για την πεολειχία!!! Γιατι πολλές γκόμενες είναι μουνάρες αλλά στην πίπα σκραπες, ή το ανάποδο. Και η πίπα σε πολλούς είναι σημαντικό κομάτι του σεξ.
Να μην τα πολυλογώ εκεί στο στόμα της έγινε και η κατάθεση της κρεμ μπουλε, όπου και την καθάρισε κανονικότατα γλύφοντας μέχρι και την τελευταία σταγόνα, και μετά πήγε στο μπάνιο. Πραγματικά δεν ξέρω αν έγινε κατάποση, αλλα μιλάμε πέρασε κανα τρίλεπτο μετά το χύσιμο που συνέχιζε να μου τον γλύφει και να με καθαρίζει με την γλώσσα της. Απόλαυση πραγματική.
Μετά το φρεσκάρισμα και των δυο μας, είπα να της ανταποδώσω το στοματικό που μου έκανε, όπου κάθε λεπτό που πέρναγε φαινόταν να το φχαριστιέται και περισσότερο.
Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε καθώς χτύπησε το ρολόι της λόγω της λάθος συνεννόησης, αλλα ούτε και εγώ προσπάθησα να αλλάξω το ραντεβού, καθώς είχα καλυφτεί πλήρως και πιθανόν μέχρι να ξαναφύγει να την ξαναδώ.
Ελπίζω να περνατε καλά και να γαματε ακόμα καλύτερα.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 THV, Bartender 74, monstercock greece και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
18 Οκτωβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Ηθελα κάτι σε μιλφ κατάσταση, και αποφάσισα να δοκιμάσω και την Μαγια και να μην ξαναπαρω την Αndel
Η κοπέλα είναι όπως βλέπεται στις φωτο αλλα με 3 μεγάλα τατουάζ στο κάτω μέρος σε κάθε στήθος και ένα τεράστιοπλέγμα από λουλουδια? μεταξύ ομφαλού και αιδίου. Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική των γραφείων που ενώ εχουν πραγματικές φωτογραφίες των κοριτσιών μπαίνουν στον κόπο να σβήσουν τα τατουάζ. Τεσπα αλλή συζήτηση αυτή.
Η κοπέλα λοιπόν καθαρά μιλφ λίγο πιο πανω από αυτη που αναφέρει το γραφείο, και σε gfe ρυθμούς κινείται. Τα στήθια σιλικονάτα αλλά με οκ υφή, αλλα πολύ skinny για τα δικά μου γούστα. Σε σημείο το λόγω το ότι είναι πολύ αδύνατη και χωρίς πολύ γυμναστική σε μερικά σημεία το σώμα της κρεμάει, και είναι λίγο αντιαισθητικό αυτο.
Στο σεξ ικανοποιητική συμμετοχή όχι κάλο τρελό ( αλλα μπορεί και να μην το το έβγαλα εγω αυτό)με πολύ μέτρια πίπα. Επίσης και η θέα της στα 4 δεν με καύλωσε αρκετά (μάλλον λόγω του ότι και ο κώλος της είναι εντελώς επίπεδος) και γιαυτό της ζύτησα να τελειώσω στα βυζιά της, που το δέχτηκε χωρις κανένα πρόβλημα.
Στο σοσιαλ φαίνεται ξεκάθαρα η ηλικία της και το ότι είναι συνεσταλμένο άτομο με άποψη και κρίση και με καλή χρήση των αγγλικών.
Συνοψίζοντας τα καλύτερα της είναι τα βυζιά και το καλό social time,
τα χειρότερα το ότι είναι πολύ αδύνατη (ένας κολλητός μου θα την χαρακτήριζε "στέκα") και για μένα τα μεγάλα τατουάζ
ελπίζω να βοήθησα
αυτά από μένα.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 srek7, alpula, ntinosam και 13 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
28 Αυγούστου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Με τράβηξαν τα Ασιατικά χαρακτηριστικά της, και επειδή γουστάρω τρελλα τις Ρωσίδες με τέτοιες μίξεις (γιαυτό και το 7) εκλεισα για να την δοκιμάσω.
Πρώτη εντύπωση, πορτας, καλή. Ντυμένη με ένα ωραίο μακρύ αλλά ανετο λουλουδάτο φόρεμα και πέδιλα, μου είπε ενα γεια και μπήκε μεσα στο δωμάτιο. Ηλικιακά την κάτω ανω των 30 και γύρω στα 35. Οπότε στο πρόσωπό για να καταλάβετε τι θα δείτε, βγάλτε την λάμψη και την φρεσκάδα από τις φωτογραφίες της, προσθέστε και 5-10 χρονάκια. Στο κορμί ομοίως αυτά τα παραπάνω χρόνια έχουν φέρει μια χαλαρότητα στην κοιλία και στο στήθος όπου η ρώγα είναι ακόμα ακμαία και τεράστια και απολαυση για πιπίλισμα.
Στο σεξ η κοπέλα ήταν κάπως διστακτική και χωρίς τρελή συμμετοχή, ωστόσο κάνει καλό στοματικό, όχι κατι τρελό, απλά καλύτερο του μετρίου θα έλεγα, άλλοτε με χερια, άλλοτε χωρίς, με γλύψιμο όλου του πουτσου με τα χειλια της, και αρκετά σφιχτή στα τέσσερα όταν την πήρα, όπου πολύ γρήγορα ήρθε και το τέλος.

Αφού φρεσκαριστήκαμε και οι δυο, μετά από μια βαρετή συζήτηση, αποφάσισα να πάω προς το μουνάκι της για γλύψιμο. Εκεί κάπως, φάνηκε η κοπέλα να λύθηκε και να είναι πιο συμμετοχική οπου έγινε και ένα ωραίο 69, αλλά καθώς η ώρα περνούσε και εγώ λίγο δύσκολο σε μισή ώρα πλέον να χυσω 2η φορά ( πωω γεράσαμε ), το σταματήσαμε.
Σε γενικές γραμμές δεν εκλαψα τα χρήματά μου αλλά δεν νομίζω και πως θα την ξαναδώ.
Αυτά ελπίζω να βοήθησα όσους το σκέφτονται να την δουν.
καλά γαμισια

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 hornyasfuck, Constantinos27, TOMCRUISE και 13 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
21 Αυγούστου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Συνάντηση με Dilara υστερα από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο. Οι φωτογραφίες δε προειδεάζουν, με το που ανοιξα τη πόρτα και τη είδα, χαμογέλασα, από τις λιγες φορες που οι φωτογραφίες δεν κρυβουν τιποτα. Ισως μόνο το υψος αλλά σε καμία σχεση δε σε επηρεάζει αρνητικά. Η κοπέλα ήρθε όμορφα ντυμένη με ένα καλοκαιρινό φορεματάκι, που λατρεύω να τα βγάζω. Κορμί πανέμορφο και έτσι κάπως λίγο μαυρισμένο που σε κάνει να θέλεις πιο πολύ να το γλυψεις για να γευτείς την σοκολοτένια και απαλή υφή το. Το βυζάκι καλό, εντελώς φυσικό, αλλά το κορυφαίο μέρος μέρος του κορμίου της, ο Κώλος. Τι κώλος είναι αυτός για να τον γλύφεις να τον δαγκώνεις να τον χουφτώνεις, να, να... κρίμα που δεν τον προσφέρει, Κρίμα...
η κοπέλα στην επικοινωνία είναι οκ καθώς τα αγγλικά της είναι μέτρια αλλά οκ, αν και με τέτοιο κορμί τι να τις κάνεις τις συνομιλίες....
Καθαρά συνειδητοποιημένη επαγγελματίας, που δεν προσπαθεί να σου κλέψει χρόνο, αλλα και που δεν σου δίνεται ολοκληρωτικά καθώς σε μερικές στιγμές ένιωθα πως τα πράγματα γίνονται εντελώς μηχανικά και τυποποιημένα από την μεριά της, ιδίως όταν ήρθε αυτή από πάνω, αλλά αμέσως μετά η σκέψη του ότι μια πανέμορφη κοπέλα νέα να χοροπηδάει έτσι πάνω στον καυλωμένο μου πουτσο, έδιωξαν κάθε αρνητικό και απόλαυσα κάθε λεπτό μαζί της. Η θέα της στο στοματικό αλλά και στα τέσσερα είναι το κάτι άλλο. Εκεί ήρθαν και τα 2 τελειώματα μου μέσα της με την θέα του κώλου της.
Σιγουρα θα την ξανατιμήσω, για να δω και να κρίνω αν αξίζει για να την εντάξω στα στανταράκια μου. Η πρώτη εντύπωση πάντως ήταν πολύ ενθαρρυντική.
Καλά να περνάτε και να γαμάτε, χανόμαστε.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 GALLAS, hornyasfuck, chris1955 και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
11 Αυγούστου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Εχοντας μείνει μόνος πίσω στην πόλη, βάλθηκα να δω όσα γκομενάκια μου κινούν το ενδιαφέρον.
Το Μαράκι λοιπόν είναι όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες από την μέση και πάνω, με πολύ ωραίο χαμόγελο, και όμορφο προσωπάκι και ικανοποιητικό στήθος αλλά όχι και κάτι τρομερό. το πρόβλημα υπάρχει στους γλουτούς της, που έχει αρκετή κυτταρίτιδα και είναι γεμάτοι γεμάτοι , και με σημαδία στο ένα πόδι. Το κορίτσι λοιπόν δεν έχει μοντελέ σώμα με την καμία εννοια. Και απορώ με την άποψή του συναγωνιστή πιο κάτω για την θεα του κώλου της στα 4. Οκ καλή, αλλά μεγάλε πάρε Νικολ ή Λιλια από το ίδιο γραφείο και αν επιμένεις, οκ τι να πω, τα γούστα νικάνε και την κοινή λογική.
Από την άλλη το Μαράκι είναι πολλή δοτική και αφήνεται στα χέρια σου να τις κάνεις ότι γουστάρεις. Όσοι γουστάρουν GFE κατάσταση, νομίζω είναι στο στοιχείο τους και θα λατρέψουν την Μαρία. Όσοι γουστάρουν PSE δεν νομίζω πως θα μείνουν δυσαρεστημένοι, καθώς όταν ανεβαίνουν οι στροφές τόσο δείχνει να γουστάρει και να ακολουθεί χωρίς κανένα ενδοιασμό. Κλασικό Ουκρανικό Πουτανάκι.
Φεύγοντας με έχει βάλει σε δίλλημα για το αν θα την ξαναδώ.
Καλά γαμήσια

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 olddog, ntinosam, chris1955 και 15 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
11 Αυγούστου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Κάτι στις φωτογραφίες της Mirra μου τραβήξαν την προσοχή και μετά την γλαφυρή περιγραφή του συναγωνιστή από κάτω αποφάσισα να την συναντήσω από κοντά.
Έκλεισα για μιάμιση ώρα, αλλά όταν μπήκε στο δωμάτιο της είπα να το αφήσουμε στην ώρα. Επικοινωνία με το γραφείο, όλα οκ.
το ραντεβού τελικά κατέληξε κανονικά στην μιάμιση ώρα που είχε αρχικά κανονιστεί.
Εξηγώ: όταν την είδα, ήρθε με πολύ απλό ντύσιμο με ένα φαρδύ σορτσάκι και φορώντας πλαστικές παντόφλες. (Ναι ναι πλαστικές παντόφλες), επίσης έχει σιδεράκια στην κάτω γνάθο, και καθότι μου αρέσουν τα φιλιά ψιλοξενέρωσα. Θα έλεγα λοιπόν πως η πρώτη εντύπωση ήταν αρνητική. Επίσης τα αγγλικά της είναι κάτω του μετρίου επιπέδου οπότε μην περιμένετε τρομερές συζητήσεις. Και κάπου εδώ σταματάνε τα άσχημα.
Στο πρόσωπο και στο σώμα είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες χωρίς κανένα τατουάζ, (επιτέλους) και με ρωγίτσα που ανταποκρίνεται άμεσα στα πειράγματα.
Μετά το ντουζάκι που ζήτησε βγήκε από το μπάνιο με την πετσετούλα μόνο και με το μαλλί μαζεμένο, δυο τρία χαδάκια και με πετάει στο κρεβάτι και κάνει μια πίπα αρκετά καλή και με πολύ σάλιο, το αρχικό μου άγχος για τα σιδεράκια, αποδείχτηκε λάθος, καθώς δεν την επηρέασε καθόλου επίσης κατά φιλιά που έδινε βαθιά και με γλώσσα. Με πραγματικές κραυγούλες ηδονής, χωρίς να σε ακούει όλο το ξενοδοχείο, αλλά να σου λέει στο αυτί, I want more, more.
Φαίνεται πως δεν είναι πολύ έμπειρη ακόμα στην δουλειά που κάνει, και διαθέτει μια αθωότητα (νομίζω) που αν την διατηρήσει και βελτιώσει υπηρεσίες, τότε θα μπει στα τοπ escort girls (για μένα πάντα).
Ελπίζω να φώτισα λίγο.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 petergsp, srek7, Constantinos27 και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (4)
31 Ιουλίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0

Ηθέλα να δοκιμάσω από καιρό την κοπέλα αλλά μόνο πολύ αργές βραδινές ώρες ήταν διαθέσιμη οπότε όταν έστειλα μηνυμα τι ώρες είναι διαθέσιμη, και μου απάντησαν σε 20' αμέσως έκλεισα.
Μολίς που πρόλαβα να φτάσω στο ξενοδοχείο και να ανέβω στο δωμάτιο, τσουπ χτυπάει και η πόρτα. Ανοίγω και βλέπω την κοπέλα, ότι βλέπετε στις φωτο θα δείτε και μπροστά σας. Με το που με είδε έκανε μια περίεργη φάτσα, αλλα αμέσως μετά χαμογέλασε. Αφού πήγα για ντουσάκι, και βγηκα έξω με περίμενε όπως είχε μπει, μου αρέσει να γδύνω εγω τις κοπέλες. Αυτή δεκτική, την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να την γλείφω, ενα μουνάκι, πολύ ωραίο μυρωδάτο, και με ωραία χειλάκια, αλλά αυτή κούτσουρο, ακίνητη και ανέκφραστη, πρέπει να την έγλυφα κανα 5λεπτο αυτή τιποτα καμία αντίδραση, σταματάω πάω για να την φιλήσω, ούτε που άνοιξε τα χείλια της. Βαζω σκουφάκι και την γυρνάω πισωκολλητό, ωραία θέα παρεπηπτόντως, αλλά αυτή εντελώς ακίνητη, να μην κάνει τίποτα. Εχοντας αρχίσει να μου πέφτει, καθώς δεν μου αρέσει η νεκροφιλία, και καθώς έχω αρχίσει να λέω πως την φάγαμε την φόλα, σταματάω και ξαπλώνω στο κρεβάτι, με αυτήν να λέω να χαλαρώσω!?. Και εκεί ρε παίδες αρχίζει μια πίπα φοβερή, με ρουφήγματα, με παιχνιδάκια της γλώσσας, τ ρ ο μ ε ρ η, από τις καλύτερες πίπες. Περιττό να πω πως την έχυσα έτσι εκεί, απλά πριν το χύσιμο σηκώθηκα αλλά μου ζήτησε να μην χύσω στο προσωπο και της χαλάσω το μακιγιαζ.
Κρίμα, Κρίμα, πλύθηκα και της ζήτησα να φύγουμε καθώς τα είχα πάρει μαζί της. Οκ δεν είμαι μοντέλο και τα έχω τα κιλά μου αλλά δεν είμαι και κουασιμόδος ούτε βρομάω.
Και αν δεν γουσταρε, να κάνει σεξ μαζί μου, μπορούσε πολύ απλά να το πει, εχουν το δικαίωμα πιστεύω, όπως έχουμε και εμείς το δικαίωμα να τις γυρίσουμε πίσω. Κρίμα γιατί έχει όλα τα προσόντα. Απλά για μένα δεν αξίζει να λέγετε εσκορτ!
Πάμε για άλλα.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 piko, chris1955, hornyasfuck και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
01 Ιουνίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Η κοπέλα είναι ακριβώς ότι βλέπεται στις φωτογραφίες, με ωραίο σώμα αλλά μικρό βυζί σχεδόν ανυπαρκτο, αλλά ωραίο κωλαράκι για να το φας και να το γλύφεις.
Μπήκε στο δωμάτιο και αμέσως μου έβγαλε το τρανσλατε για να συνενοούμαστε καθώς τα αγγλικά της είναι χάλια, όπως και εμένα τα ρωσοουκρανικά μου. Πάντως με το χαμόγελό της και την συμπεριφορά της σπάει τον πάγο. Στα του σεξ τώρα, με έμενα δεν βρήκαμε χημεία, οπότε το ραντεβού κυμάνθηκε σε απλά ικανοποιητικά στανταρ, οπότε πέρασα 1 ώρα με ένα φρέσκο κορίτσι. Στα + του ραντεβού το στήσιμό της στα 4 οπου έβλεπα την κωλάρα της , και το μασαζ που μου έκανε μετά το σεξ.
Συνοπτικά μια ωραία και τίμια κοπέλα του σεξ, που αν σας βρεθεί χημεία, τότε μπορεί να βγάλει τρελά γουστα, αλλίως .... απλα δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας .
Καλό μήνα και καλά γαμησια συναγωνιστες

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, chris1955 και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
15 Απριλίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0

Καταρχάς να πω, πως η συνεύρεση δεν ολοκληρώθηκε.
Συνεννόηση με το γραφείο πολύ καλή, η κοπέλα στην ώρα της ακριβώς. Ανοίγω την πόρτα και μπαίνει μια κοπέλα, κυριά καλύτερα καθώς εγώ την έκανα αντί για 27 που γράφει το σαιτ για άνω των 35, με μέτριο πρόσωπο και με ένδυση άκρως απογευματινή, με απλό τζιν και ενα απλό μπουζάκι του στυλ πάω σουπερμαρκετ και επιστρέφω.
Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και μπαίνει η κυρία μέσα με το χαμόγελο, και εμένα πέφτει το μάτι μου όπως περνάει στον κώλο που καμία σχέση δεν είχε με την φωτογραφία, μιλάμε για κώλο, επισης πρέπει να ήταν 1,60-65 με κάτι αθλητικά με τεράστιους πάτους που χωρίς αυτούς θα έπεφτε πολύ κάτω. Ευτυχώς που και το μπλουζάκι ήταν κοντό θα έλαγα (τοπακι) που άφηνε την κοιλιά να φαίνεται, και αυτό ήταν που με έκανε να της ζητήσω συγνώμη αλλά ότι δεν θέλω να γίνει το ραντεβού καθώς φαινόταν πως έχει πολλά παραπάνω κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες.
Εχω βαρεθεί πλέον τα γραφεία να ποντάρουν στις καυλες μας και να στέλνουν ότι να είναι, ελπίζοντας πως αφού ήρθαν θα αρνηθούμε να γίνει σεξ και θα τις στείλουμε πίσω.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν η κοπέλα είναι 35-40 χρονών μιλφ, αλλά να είναι ΜΙΛΦ, να την βλέπω και να θέλω να την γαμήσω και όχι να βλέπω την γειτόνισσα 35αρα 1,60 με 60-65 κιλά που περνάει αδιάφορη και να θέλουν και 140,00 την ώρα.
Να τονίσω, εδώ πως η κοπέλα προς τιμή της, το δέχτηκε πολύ καλά και μάλιστα αρνήθηκε να πάρει λεφτά ακόμα και όταν της είπα να πάρουμε το γραφείο, να μου πουν τι να δώσω, είπε πως δεν χρειάζεται και θα το πει η ιδια. Στην συνέχεια και αφού εφυγε η κοπέλα μετά από 10 λεπτά παίρνει το γραφείο για να ρωτήσει τι έγινε? και αφού της εξηγώ, μου λέει πως ποτέ οι φωτογραφίες δεν είναι οι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μπλα μπλα μπλα.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
13 Απριλίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Συνάντηση με την Adel, η οποία είναι προς την κατηγορία μιλφ από πλευράς ηλικίας, καλοστεκούμενης με καλό σώμα και ωραία βελούδινη επιδερμίδα, αλλά μετριο πρόσωπο. Πολύ αμήχανη στην αρχή και "πρωτάρα" στο escort. Επίσης στα μειον της συνάντησης τα υγρά μαντηλάκια με το οποίο έκανε ένα πέρασμα στο πουτσοκέφαλο πριν ξεκινήσει την πίπα, και επίσης ότι δεν δέχεται δακτυλα. Στα υπόλοιπα μια απλή έως καλή συνεύρεση με αρκετά φιλιά και απλόχερα, καθαρά GFE, με μέτρια πίπα και με πολύ χέρι, και που πολύ γρήγορα δεν θα την θυμάμαι καθόλου.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, mancunian1986 και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
15 Δεκεμβρίου, 2020
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Καιρό είχα να συναντήσω τέτοιο escort girl, και νομίζω πως έχουν αρχίσει και σπανίζουν πλέον, μάλλον τα καπαρώνουν οι έχοντες για αποκλειστική χρήση, και καλά κάνουν.
Για να εξηγηθώ: η κοπέλα όπως την βλέπετε στις φώτο, με καμιά 5 κιλά παραπάνω στην κοιλιά και στους γλουτούς, αλλά μέχρι εκεί, όλα τα άλλα στα προσφέρει απλόχερα και όπως τα θέλεις.
Δηλαδή άνετα μπορεί να κινηθεί σε PSE, με άγριο και δυνατό σφυροκόπημα χωρίς να τσινίσει καθόλου, (δείχνει ότι το γουστάρει κιόλας), με φτυσίματα με DT και με δονητές, και την άλλη στιγμή να είναι εντελώς γατούλα και σε GFE, με φιλάκια και χαδάκια.
Αυτή την εντύπωση αποκόμισα για την Ευα. Δεν είναι η κοπέλα που θα τρελαθείς με το κορμί και την ομορφιά της, αλλά είναι κοπέλα που γουστάρει το σεξ και αυτό που κάνει και τιμάει τα λεφτά που χαλάς για αυτή και θέλει να φύγεις ευχαριστημένος, σε κερδίζει δηλαδή με την διάθεση της και την συμπεριφορά της.
Η επικοινωνία έχει ένα θεματάκι καθώς με τα αγγλικά δεν το έχει και τόσο, ελληνικά μόνο καλησπέρα καληνύχτα, και στο σεξ πάνω ρίχνει κάτι Ρώσικα ( ρε πούστη πρέπει να μάθω) αλλά όταν μιλάει η γλώσσα της καύλας και του σώματος τι τα θες τα άλλα?
Αυτά και καλά γαμίσια.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, chris1955 και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
05 Δεκεμβρίου, 2020
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Από καιρό ήθελα να βρεθώ με την κοπέλα, αλλά δεν βολεύαν τα ωράρια μου. Επιτέλους βρέθηκε η χρυσή τομή και κανονίστηκε το ραντεβού. Η κοπέλα ήρθε και πιο νωρίς στο χώρο μου πολύ απλά, και λιτά ντυμένη, παντελόνι και πουκαμισάκι αλλά πολύ σικάτη ταυτόχρονα. Μπορώ να πω πως από κοντά την βρήκα πιο όμορφη, με ωραίες γαλαζοπράσινες ματάρες. Επιτέλους μια όμορφη κοπέλα χωρίς καμιά προσθετική ( με εξαίρεση ίσως η μύτη??) εντελώς φυσική.
Για να μην λέω και πολλά, στα του αγώνα, όπως τα λένε και οι προηγούμενοι συναγωνιστές, απλά η θέα της στα 4 με λιτά τα μαλλιά της δε παίζεται!!!.
Σε μένα βγήκε πολύ πιο GFE κατάσταση καθώς είχαμε πάρει και 2 κρασάκια και μιλάγαμε για διάφορα για την ζωή στην Μοσχα, αλλά για το κορωνοιό. Δεύτερός γύρος δεν έπαιξε καθώς προτίμησα να μου κάνει μασαζ στο οποίο είναι αρκετά καλή.
καλά γαμήσια

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, Constantinos27 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
11 Νοεμβρίου, 2020
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Καθότι επερχόταν καραντίνα (που ήρθε ) η κοπέλα που ήθελα να δω ήταν σε ρεπό, οπότε έκλεισα την Viki, οι φωτογραφίες που υπάρχουν πρέπει να είναι παλιές ή με πολύ επεξεργασία, όχι ότι δεν είναι η κοπέλα, αλλά είναι έξυπνα επιλεγμένες, μόνο αυτή στο κρεβάτι και στην πολυθρόνα δείχνουν την πραγματική εικόνα, από πίσω.... γιατί όταν άνοιξα την πόρτα και την είδα κατάλαβα ότι η κοπέλα είναι πολύ πάνω από τα 40. Με το που γδύθηκε τότε αποκαλύφτηκε και ένα μικρό βυζί και μάλιστα αρκετά χαλαρωμένο αλλά με καλή μεγάλη ρόγα. Για όσους ψάχνουν πιπίνια λοιπόν να μην μπουν καν στο κόπο, θα κλαίνε τα λεφτά τους.
Στα του αγώνα τώρα η κοπέλα είναι μια χαρά και προσπαθεί, με ικανοποιητική πίπα, και με ωραίο στήσιμο στα 4 όπου νομίζω είναι και η καλύτερη στάση καθώς έχει ωραίο κώλο σε εμφάνιση και δεν βλέπεις τα μικρά πεσμένα βυζιά της, εκεί ήρθε και το τέλος όπου και έχυσα πάνω στον κώλο της, αφού πρώτα ρωτήθηκε και δεν έφερε καμία αντίρρηση.

Αυτά και πάμε για άλλα, και ας ελπίσουμε να λήξει γρήγορα και αυτή η καραντίνα.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 Tourtouristas, kwstasxat, hornyasfuck και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
06 Οκτωβρίου, 2020
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
2.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Επιστροφή μετά από πολύ καιρό αποχής, και είπα να δοκιμάσω κάτι που να είχε καλές κριτικές.
Το γραφείο δοκιμασμένο και καλό οπότε τηλ για να κλείσω ραντεβου, δυστυχώς η Νεφέλη δεν δούλευε οπότε πήγα στην δευτερη επιλογή στην Φαίη που είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές.
Λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πλέον πως γράφετε και δίνετε έτσι απλόχερα 8αρια και 9αρια, και η κριτική μου πάει προς τους συναγωνιστές που την εκθειάζουν, γιατί με την κοπέλα δεν έχω τίποτα, και δεν θα έγραφα κριτική αν έστω υπήρχε και μια η οποία να έλεγε ότι, οκ ρε παιδία δεν είναι και κάτι φοβερό, ψυχραιμία.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί η κοπέλα και ευγενική ήταν και με το χαμόγελο μπήκε και έφυγε, αλλά ρε μάγκες ούτε ένας δεν αναφέρει πως το πρόσωπο είναι κάτω του μετρίου, με μεγάλη μύτη, και οκ το πρόσωπο είναι στον καθένα υποκειμενικό, αλλά ούτε την λεια και τέλεια επιδερμίδα έχει ούτε και την καλύτερη περιποίηση έχει. Και αναφέρομαι στο ότι ήταν αξύριστη στην ιδιαίτερη περιοχή, οπότε και η αίσθηση δεν ήταν η καλύτερη.
και όταν δίνω τόσα χρήματα απαιτώ και κάποια ελάχιστα στανταρ.

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 TOMCRUISE, steveman7, chris1955 και 14 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
02 Ιανουαρίου, 2019
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Η συνάντηση να αναφέρω πως έγινε τέλη Νοεμβρη, με αρχές Δεκέμβρη πριν η κοπέλα ξανανέβει στην συμπρωτεύουσα.

Το γραφείο όπως πάντα πολύ εξυπηρετικό στο να κανονιστεί το ραντεβού άμεσα.
Αφού έχω κλείσει δωμάτιο και έχω πάει πολύ νωρίτερα, έχοντας σενιαριστεί περιμένω την κορασίδα να σκάσει. Ανοίγω λοιπόν και εμφανίζεται ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας άνω του μετρίου αλλά όχι και αρκετό να κάνει σε πέρασμα της να γυρίσουν όλα τα αντρικά βλέμματα.
Από σώμα όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες με μικρό στητό βυζί αλλά και με ρώγα που δεν έλεγε να ξεμυτίσει με τίποτα. Αυτό είναι και το μόνο μειον που έχει πάνω της (για εμένα) ααα και ότι πρέπει να κάνει μια καλύτερη αποτρίχωση στην περιοχή του πρωκτού με το μουνάκι της, καθώς είχε αρκετές τριχούλες εκεί.
Στο σέξ ήταν πολύ ενεργητική με σωστές κραυγούλες και να μιλάει ρώσικα (κάτι που με καύλωσε, αν και μπορεί να με έβριζε εκέινη την στιγμή, δεν ξέρω) δείχνοντας ότι το ευχαριστιόταν και εκείνη. Την πίπα της πρέπει να καλυτερέψει, αν και είναι λίγο μικρή (υπάρχουν όμως μικρότερες που σε ξετινάζουν μόνο με το στοματικό τους) με πολύ χέρι και πολύ ρηχή. Στην επικοινωνία της μιλάει αρκετά ελληνικά οπότε μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα, και έχει εύκολα το φιλί με πεταχτή γλώσσα το οποίο όμως δεν είναι το σωστό γλωσσόφιλο το ερωτικό, το παθιάρικο.
Σε γενικές γραμμές ευχάριστη κοπέλα και μια ευχάριστη συνάντηση, η οποία μπορεί να επαναληφθεί αν ξανακατέβει Αθήνα

Καλή χρονιά να έχουμε

Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
70
Likes:
1.047
Πόντοι:
2.461
review reaction 1 TOMCRUISE, heartbeat, Gingos και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
70 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4