Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 76 10
Sex Studio 167042
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ο όμιλος ανακοίνωσε «Αντριάνα, καινούργια κοπέλα σε μάς από Ουκρανία 23 ετών». Το «σε μας» έπρεπε βέβαια να χτυπήσει καμπανάκι ότι πρόκειται για μεταγραφή αλλά τελικά επικράτησε η περιέργεια και ο στόχος κλείδωσε.
Ο χαμηλός φωτισμός του σαλονιού δεν βοηθούσε να αναγνωρίσω στο πρόσωπο κοπέλα με την οποία είχα περάσει μια φορά πριν από πολύ καιρό. Αυτό που είδα ήταν μια ψηλή μελαχρινή, με ίσια σκούρα καστανά μαλλιά και ωραίο κορμί, που το αναδείκνυαν σέξυ εσώρουχα. Παρουσία που σε κάνει να περάσεις δωμάτιο. Το ρίσκαρα.
Όταν όμως ο στόχος ήρθε στο δωμάτιο, βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο και μου έσκασε πλατύ χαμόγελο, ήμουν ΣΧΕΔΟΝ σίγουρος ότι είχα μπροστά μου την Αντρέα που την είχα γνωρίσει στο Κ60, Οκτώβρη του '22. Δηλωμένη Ρουμάνα 25 ετών, όπως και στον όμιλο Μελαντίας από τον οποίο πέρασε πολύ μετά. Όχι πως τη θυμήθηκα στο πρόσωπο αλλά το χαμόγελο αποκάλυψε κάποια χαρακτηριστικά της που μου είχαν κάνει εντύπωση τότε. Το πιθανότερο να είναι η ίδια.
Εάν λοιπόν έχω δίκιο, οι πληροφορίες στα άλλα σάιτ για 23χρονο ουκρανάκι είναι παραπλανητικές.
Ωραία κοπέλα με στήθος Β όρθιο και πιασίματα στην περιφέρεια όσο πρέπει, πρόσχαρη αλλά στο παιχνίδι έχω κάποιες ενστάσεις. Σαν να ήθελε να αποφύγει, με εύσχημο τρόπο, να κάνω πολλά-πολλά με το σώμα της. Πήρε τα ηνία για στοματικό, το οποίο ήταν μάλλον άτσαλο με συχνά διαλείμματα όπου τον έπαιζε με το χέρι. Ανόρθωση, σύντομο κυρίως πιάτο με υπερβολική λίπανση και τέλος στα τέσσερα. Η καλή της διάθεση παρέμεινε μέχρι που αποχαιρετηθήκαμε.
Αλλά κάτι μου έλειψε. Εκτός από τη συμμετοχή της που δεν με ενθουσίασε, μπορεί να χαλάστηκα εγκεφαλικά με την ιδέα ότι πήρα δεύτερη φορά την ίδια κοπέλα κατά λάθος, καθώς δεν ήταν ψηλά στη λίστα των κοριτσιών για επανάληψη. Θυμάμαι ότι και την πρώτη φορά καλά ήταν μαζί της αλλά και πάλι με αστερίσκους. Γι’ αυτό και το «όχι» για επανάληψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι