Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη φορά με Barbara και οι εντυπώσεις ήταν θετικές. Το κορίτσι έρχεται από την Βραζιλία, της αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη, μαθαίνει Ελληνικά και θα κάτσει τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο. Την είχα βάλει καιρό στο μάτι αλλά όλο κάτι τύχαινε. Ευτυχώς σε τελείως ανύποπτη φάση με έφερε ο άνεμος στα Σφαγεία με υψηλό ηθικό και γεμάτο κανόνι. Το μαγαζί γνωστό, η τσατσά γνωστή με πάντα καλή συμπεριφορά και στην καθαριότητα όλα καλά.

Σε ότι αφορά το κορίτσι, κατ’ αρχάς έχει πολύ καλή ενέργεια και της αρέσει αυτό που κάνει. Είναι θερμή, ευγενική αλλά και καυλιάρα. Τα αγγλικά της ήταν καλούτσικα και μαθαίνει και Ελληνικά σιγά σιγά. Δεν είναι πολύ όμορφη στο πρόσωπο αλλά έχει πολύ δυνατό σώμα με όμορφο κώλο και βυζιά πλούσια που μοιάζουν και στην όψη και στην υφή με φυσικά αλλά είναι σιλικονάτα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν ανταποκρίνεται η ρώγα ή τουλάχιστον εγώ δεν τα κατάφερα να την καυλώσω όσο και αν προσπάθησα.

Στο καθαρά τεχνικό κομμάτι: Το μουνάκι της κατεβάζει υγρά αν την προετοιμάσεις σωστά και γενικά χαίρεται το σεξ. Φοβερή πίπα, βαθειά (όχι τέρμα αλλά ικανοποιητικά), χωρίς καθόλου δόντι με πολύ καλό ρυθμό. Στο σεξ αλλάχθηκαν πολλές στάσεις και ανταποκρίθηκε θετικά, χωρίς κόφτες, χωρίς να κλέβει και με καλή συμμετοχή. Ακόμα και όταν την σφυροκοπούσα σαν Βάρβαρος, δεν διαμαρτυρήθηκε. Πολύ καλό cowgirl με κοπανήματα και μπόλικο grinding. Τα ηχητικά εφέ ήταν εκεί, όσο διακριτικά χρειάζεται για να μην ξενερώσω, συνοδευόμενα από σφιχτές αγκαλιές και ψαλιδιές με τα πόδια. Σε γενικές γραμμές, η υπηρεσία της ήταν πολύ καλή για στούντιο και πέρασα όμορφα. Ίσως την ξαναδώ κάποια στιγμή στο μέλλον σε περιόδους ξηρασίας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Barbara
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
12.864
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, maradona7, savvass και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού