Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327093
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Cataleya

Άλλο ένα βροχερό Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτεί κανείς το Σαββατοκύριακο είναι ένα πρωινό γαμήσι. Βλέποντας το πρόγραμμα βρήκα την Καταλέγια στην πρωινή βάρδια μετά από αρκετό καιρό και αποφάσισα να τη δοκιμάσω.
Μπαίνω στο μαγαζί την βλέπω και δεν μου γεμίζει το μάτι τόσο, καθώς είχε ένα μέτριο κλασσικό πρόσωπο Λατίνας και το κορμί της αν και αδύνατο και φαινομενικά όμορφο, ήταν γεμάτο ραγάδες στην κοιλιά, την περιφέρεια και την πλάτη. Παρόλα αυτά μέσα στο επιτηδευμένα σκοτεινό περιβάλλον του στούντιο όλα αυτά δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο αν το κορίτσι ξέρει να γαμιέται καλά.
Η τσατσά με ενημερώνει ότι το κορίτσι έχει ένα σύντομο πρόγραμμα στο άλλο δωμάτιο και μετά θα περάσει σε εμένα, οπότε πληρώνω και κατευθύνομαι για το μπάνιο. Λίγη ώρα αργότερα ακούω την πόρτα του διπλανού δωματίου να ανοίγει, τακούνια και βλέπω την κοπέλα να μπαίνει στο δωμάτιο. “Χωρίς μπάνιο ήρθε σκέφτηκα και ξενέρωσα… Φυσικά σε όλη τη διάρκεια δεν φίλησα ούτε έγλυψα τίποτε. Βγάζει το σουτιέν και βλέπω βυζιά κρεμασμένα, που προσωπικά δεν με χαλάει, με πολλές ραγάδες.
Στα του αγώνα, πίπα ρηχή, πολύ μέτρια σε τεχνική με δοντάκι. Από την αρχή η κοπέλα έδειξε μια διάθεση διεκπεραιωτική και ήταν βιαστική να με τελειώσει γρήγορα. Αφού έχασα την στύση μου με την σχεδόν τιμωριτική πίπα, την έβαλα να μου γλύφει την ρώγα και τον σήκωσα μόνος μου. Πρώτη στάση cowgirl όπου παραδέχομαι ότι η Καταλέγια ήταν πολύ φιλότιμη και έδωσε πόνο αλλά μόνο για 2-3 λεπτά, μετά μου ζήτησε να αλλάξουμε. Περάσαμε σε πισωκολλητό όπου το στήσιμο της δεν ήταν και το ιδανικό και δεν κουνιόταν καθόλου προς τα πίσω. Τελείωσα με handjob όπου κατευθείαν σηκώθηκε μου έδωσε λίγο χαρτί και έφυγε από το δωμάτιο, πάλι χωρίς να πλυθεί καθόλου. Στην όλη διαδικασία ήταν ψυχρή, δεν έβγαλε άχνα (λες και γαμούσα σε μοναστήρι) και σε καμία περίπτωση δεν θα την ξαναδώ στο μέλλον. Συμπέρασμα: άλλη μια ξενέρωτη Λατίνα των Σφαγείων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Cataleya
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
12.807
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, Annapurna, Random User 123 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού