Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 190 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Kira

Τέλη Αυγούστου, ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να επιστρέφει από τις διακοπές και η Θεσσαλονίκη προετοιμάζεται για την Διεθνή ¨Έκθεση. Αυτό σημαίνει κίνηση έλλειψη πάρκινγκ και γενικά μεγάλη ταλαιπωρία. Έχω λοιπόν μπει σε mode “γαμάτε γιατί χανόμαστε” mode γιατί σε λίγες μέρες η πόλη θα πλημμυρίσει κόσμο και θα αποφύγω με κάθε κόστος την κάθε μετακίνηση. Τρέχω να λοιπόν να βρω την Κιρα την Ρωσίδα, με τα ωραία μάτια. Είχα καιρό να τη δω καθώς δραστηριοποιείται στην Αθήνα και ανεβαίνει Θεσσαλονίκη μια στο τόσο για αρπαχτές. Με την Κίρα έχουμε φοβερή Χημεία στο κρεβάτι γιατί έχει μια αντίληψη πάνω στο τι με φτιάχνει που δεν συναντώ συχνά. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που την πήρα, όπου μπήκε στο δωμάτιο, της έπιασα το πρόσωπο με τα χέρια και κοιτώντας την βαθειά στα μάτια της είπα : Δεν πιστεύω πόσο όμορφα είναι τα μάτια σου. Αυτό ήταν αρκετό, από τότε κάθε φορά που με καβαλάει (εδώ να πω ότι στο cowgirl δεν μου αρέσει η οριζόντια στάση αλλά να ακουμπάω την πλάτη μου στο κεφαλάρι του κρεβατιού για να έχω τα βυζιά μέσα στη μάπα) βάζει το χέρι της πίσω από το κεφάλι μου, πιάνει τα μαλλιά μου και στρέφει το πρόσωπο μου προς τα μάτια της. Με κρατάει κλειδωμένο εκεί και δεν τα ανοιγοκλείνει καν, μη τυχόν και χάσουμε eye contact.
Η συνάντηση στο σαλόνι είναι όπως πάντα θερμή με πολλές αγκαλιές και τρυφερά φιλιά, καθώς πέραν της Χημείας είμαι και μέγας χορηγός. Παίρνω ως συνήθως το φουλ πρόγραμμα και περνάω στο δωμάτιο για ντουζάκι. Λίγο αργότερα εμφανίζεται και το κορίτσι με τα εσώρουχα και ένα πλατύ χαμόγελο..
Μετά το απαραίτητο χαμούρεμα ξεκινάμε με το αγαπημένο μου 69 το οποίο πήγε περίφημα γιατί και το μουνάκι της μυρίζει υπέροχα και το τσιμπούκι της είναι αριστοτεχνικό. Συνεχίζουμε με cowgirl και reverse cowgirl, με πολύ καλή συμμετοχή. Ιεραποστολικό, στα τέσσερα, όταν κουράστηκα κουταλάκι, και τελείωμα με πίπα. Η όλη εμπειρία ήταν για άλλη μια φορά πολύ ευχάριστη καθώς ξέρει ακριβώς τι θέλω και μου το δίνει απλόχερα.

Στη βαθμολογία θα έβαζα 8 στην ομορφιά
και 9 στη συμμετοχή αν μπορούσα.

Αρνητικά:
1) Η εξωφρενική - Τερατώδης χρέωση (για στούντιο) των 200 Ευρώ/ώρα, όπου με τα ίδια χρήματα γαμάς top model με escort services πολύ ανώτερα από τα προαναφερόμενα.
2) Βάζει πολύ τζελ για να μην νιώθει, αλλά έτσι δεν νιώθω και εγώ πολύ, γεγονός που μειώνει αρκετά την ποιότητα της εμπειρίας.


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Kira
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
200€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
12.812
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, Annapurna, Random User 123 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού