Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327093
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λυδία

Αύγουστος, αφόρητη ζέστη, άδεια πόλη και υψηλή τεστοστερόνη. Ένας συνδυασμός που με οδηγεί με κλειστά τα μάτια στα στούντιο που βρίσκονται στα Σφαγεία. Μπαίνω στο site που ενημερώνει τους καύλωμενους Θεσσαλονικιούς για το πρόγραμμα της ημέρας και βλέπω το όνομα της Λυδίας. Ένα κορίτσι που έχω πάρει αρκετές φορές γιατί είναι στην κυριολεξία ένα κουκλάκι ζωγραφιστό. Όμορφα μεσογειακά χαρακτηριστικά, υπέροχο χαμόγελο, πράσινες ματάρες, μικροκαμωμένη με ωραίο κωλαράκι και βυζιά υπέροχα, στητά και αρκετά μεγαλύτερα σε σύγκριση με το σώμα της.
Μπάνιο, αμάξι και σε χρόνο dt φθάνω στο μαγαζί που δουλεύει.
Εμφανίζεται με όμορφα σέξυ εσώρουχα, με αναγνωρίζει και μου σκάει ένα χαμόγελο από αυτά που με καυλώνουν τέρμα.
Η τσατσά έλειπε και κρατούσε μόνη της το μαγαζί. Έβαλα 7 στην κριτική για την τσατσά γιατί σε αυτή τη φάση η Λυδία ήταν τσατσά του εαυτού της. Κανονικά το μαγαζί έχει την πιο αντιπαθητική τσατσά που έχω γνωρίσει. Παίρνω το πρόγραμμα της ώρας και όπως συνηθίζει με στέλνει κατευθείαν στο δωμάτιο για μπάνιο και μπαίνει και αυτή στο δικό της για ένα φρεσκάρισμα.
Εμφανίζεται στο δωμάτιο με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά, όπως της είχα πει παλαιότερα ότι μου αρέσει, για να βλέπω τα μάτια της και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Ξεκινάμε με μια υπέροχη πίπα και συνεχίζουμε με ιέραποστολίκο, αργά και ερωτικά στην αρχή και λίγο πιο γρήγορα στην πορεία. Εκεί αρχίζει σιγά σιγά να βογκάει και να με ψαλιδιάζει με τα πόδια της. Αυτές οι μικρές κινήσεις είναι που κατά την γνώμη μου κάνουν τη διαφορά όταν γαμάς σε μπουρδέλο ή στούντιο. Μπαίνω από πίσω και αρχίζω το σφυροκόπημα μέχρι που σε κάποια φάση έχω ιδρώσει πολύ και με καταβάλει η ζέστη. Τότε μπαίνω για ένα γρήγορο δροσερό ντουζάκι και της ζητάω να ανέβει από πάνω για να με ξεκουράσει. Εκεί δεν τα πήγαμε τόσο καλά καθώς είναι μια στάση που δεν της αρέσει και αφενός δεν την εκτελεί σωστά αφετέρου δεν πέρασε πάνω από ένα δυο λεπτά πριν μου ζητήσει να αλλάξουμε. Κάναμε το κουτάλι όπου κοιτιόμασταν μέσω του καθρέφτη στον τοίχο. Όταν κουράστηκα ξανά, της ζήτησα να με τελειώσει με ισπανικό, κάτι που έκανε με φοβερή επιτυχία. Στο τέλος μείνανε και δέκα λεπτά για αγκαλίτσες.
Τα μόνα αρνητικά ότι δεν φιλάει στο στόμα ούτε στα πεταχτά, παρόλο που είμαι καλός πελάτης, δεν της αρέσει να της γλύφω το λαιμό, το cowgirl και ότι δεν το έχει με τα βρωμόλογα. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλή και φιλότιμη και σε γενικές γραμμές όμως, περνάω πάντα καλά μαζί της και είναι μια safe επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λυδία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
150€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
12.808
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, Annapurna, Random User 123 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού