Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 199 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλησπέρα. Πρώτη κριτική, χρόνια επισκέπτης στην ιστοσελίδα αλλά λόγω γρήγορης καθημερινότητας καθόλου χρόνος για ενεργή συμμετοχή σε ποστ και κριτικές. Προκαταβολικά ένα συγνώμη που δεν προλαβαίνω να συμμετέχω και ένα ευχαριστώ για την απίστευτη βοήθεια που προσφέρουν πολλά ενεργά μέλη σε άτομα σαν και εμένα.

Κλασικά όπως οι περισσότεροι έψαχνα για Μπάρμπορα, αλλά για ακόμη μία φορά έλειπε το αστέρι της Λιοσίων με την οποία έχω κάνει και θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω για καιρό ακόμη απίστευτες συνεδρίες. Είναι καιρό εκτός, ελπίζω να μην το χάσουμε το κορίτσι μας. Ήταν η Νάνσυ αντί αυτής, κάνει διπλή βάρδια εδώ και πολύ καιρό στον συγκεκριμμένο χώρο μιας και το κάτω μαγαζί δεν έχει φέρει κάποια νέα προσθήκη εδώ και πολύ καιρό.

Με την Νάνσυ έχω ξαναπεράσει και όταν ήταν μιλφ στα Αλκαμένους 117, Περγάμου κτλ .. Οι μεγαλύτεροι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για γυρολόγο γκιλφ πλεον στα παρά 65. Κάτι με κράτησε από το να μπω και ανέβηκα στο 6β, ίδιας ιδιοκτησίας, να δω τι παίζει. Είχε 2 όμορφα νεαρά κορίτσια: Άντζελα και Αλίνα. Επιτέλους λέω το μαγαζί έκανε νέες προσθήκες τουλάχιστον στον έναν από τους δύο χώρους του. Βγαίνω έξω, ψάχνω να βρω κριτικές αλλά δεν υπήρχε κάτι ακόμη οπότε λέω μη ρισκάρω και ξανακατέβηκα στο υπόγειο, έδωσα 50άρικο για ένα μισάωρο και άνεση χρόνου και κατευθείαν στο 2ο δωμάτιο από τα αριστερά.

Τελοσπάντων, δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες. Παρακαλουθώ χρόνια πολλά μέλη του site που τελικά από ότι φαίνεται γράφουν ολόκληρα μυθιστορήματα για ιερόδουλες που τελικώς αν μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις μόνος σου θα καταλάβεις ότι μάλλον εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Η ιστοσελίδα υπάρχει για να βοηθάει ο ένας τον άλλο και όχι για να τους καίμε. Και αυτός είναι ο σκοπός της συγκεκριμμένης κριτικής.

Στο δια ταύτα. Κλασικό πρόγραμμα ιερόδουλης περασμένης ηλικίας που κάνει ότι μπορεί να σε τραβήξει από το σαλόνι, με την υπηρεσία να στέκεται ανύπαρκτη σαν άγαλμα χωρίς να μιλάει. Λογικά έχει μάθει από όταν είναι υπηρεσία με την Μπάρμπορα η οποία είναι από τις λίγες που δεν χρειάζονται συστάσεις. Θα ήταν φρόνιμο να πάει να της κάνει μερικά σεμινάρια υποδοχής και καθαριότητας η κυρία από το 6β, αλλιώς να την βγάλουν, τσάμπα της δίνουν ποσοστά από τα κρεβάτια των κοριτσιών. Ξάφνικα εμφανίστηκε και ένα άσπρο μαλλιαρό μικρό πλασματάκι να με κοιτάει από κάτω από την κουρτίνα, πραγματικά το μόνο που άξιζε από την συγκεκριμμένη επίσκεψη μου αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι οκέι να ακουμπάνε τα κατοικίδια τους πριν ακουμπήσουν τους πελάτες τους.

Έρχεται στο δωμάτιο, με θυμόταν από τον περασμένο οκτώβριο που είχα ξαναπεράσει σε παρόμοιο πρόγραμμα οπότε κάναμε λίγο social, βγάζει τακούνια και το ολόσωμο κορμάκι που της έκρυβε το πάνω μέρος του σώματος και συνειδητοποιώ ότι έχει γίνει πλέον μπουλντόζα σε σχέση με τον οκτώβριο του 2022 που την είχα πάρει ξανά στη μεταμεσονύχτια βάρδια στον ίδιο χώρο. Ξεκίνημα με λίγα προκατακτικά, γλωσσόφιλα όπου αρχικά ενέδωσα αλλά στη συνέχεια ξέκοψα γιατί μου ήρθε μια κακοσμία. Τελοσπάντων, για τον ίδιο λόγο που απέφυγα τα γλωσσόφιλα της ζήτησα και στοματικό με προφυλακτικό. Στα του αγώνα, πρώτη στάση με αυτήν από πάνω αλλά λίγο το στρώμα, λίγο που έχει παχύνει και έχει γίνει δυσκίνητη πλέον με ανάγκασε να της ζήτησω γρήγορη εναλλαγή σε ιεραποστολικό όπου μείναμε λίγη ώρα σε αυτή τη στάση μέχρι που στήθηκε για πισωκόλλητο. Το τελείωμα ήρθε πάνω στο στήθος της άνευ προφυλακτικού. Λίγο social ξανά και καθένας τράβηξε το δρόμο του.

Σε γενικές γραμμές, πολλή μέτρια προς κακή η συνεδρία με τη Νάνσυ, που κάποιοι από εμάς την έχουμε προλάβει και ως Άννα. Λογικό, γιατί μαζί με εμάς μεγαλώνουν και οι κοπέλες, οι οποίες από μόνες τους θα πρέπει να καταλαβαίνουν τη στιγμή που θα πρέπει να κρεμάσουν επιτέλους τη "στολή" τους, όπως έχουν κάνει πολλές πρώην ιερόδουλες αλλά πλέον νυν τσατσάδες βλέπε πχ Μαριάννα πρώην ιερόδουλη στο ίδιο μαγαζί αλλά πλέον τη βρίσκεις το βράδυ ως υπηρεσία στο Κωνσταντινουπόλεως 166.

Καλά γαμήσια να έχουμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
21
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, montiliani, Milfomaniac και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2023
Φίλε για το 50άρικο που έδωσες , ναι είναι για σύνταξη.. για 20άρικο όμως κρατάει γιατί βολεύει γούστα.
Είναι γεμάτη η αγορά από τέτοιες γκιλφ που δε φεύγουν.
Δείγμα του χαμηλού επιπέδου των νεώτερων..
review reaction 1 drifter81
25 Μαρτίου, 2023
Πώς αντέξατε αγαπητέ;
26 Μαρτίου, 2023
Πάντα πληρώνω για άνεση χρόνου για να είμαι χαλαρός. Ειδικά στο συγκεκριμένο μαγαζί η κοντή κοκκινομάλλα τσατσά βαράει φουλ πόρτες στο 10λεπτο. Βλέπεις εκεί θυμάται τον ρόλο της ως υπηρεσία και δεν χαρίζει. Μόνο στη Μπάρμπορα ψιλοκάθεται σούζα η συγκεκριμμένη. Εχω περάσει αρκετές φορές μαζί με πρώην Άννα / νυν Νάνσυ τα τελευταία κοντά 8 χρόνια αλλά φτάνει δεν θα την ξαναπάρω. Προσωπικά βλέπω τεράστιες διαφορές ειδικά στην εμφάνιση από τον περασμένο χειμώνα, δεν σε πάω μακρυά. Για αυτό ανέφερα ότι πρέπει να καταλαβαίνουν πότε έρχεται η στιγμή τους που πρέπει να κρεμάνε τα παπούτσια τους.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3