Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 110 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συναχώθηκα γερά και πλακώθηκα στα αντιισταμινικά, που ως γνωστόν κάνουν το πουλάκι λίγο μελάτο. Ταυτόχρονα, είχα την Κ. ήδη στα υπόψη από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν την είδα στο σαλόνι μετά από συνεδρία με άλλη κοπέλα και η τσα ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Η συγκυρία λοιπόν ήταν ιδανική για να κάνω γνωριμία με το κορίτσι.

Το δωμάτιο αξιοπρεπέστατο με ντουζιέρα την οποία αξιοποίησα για να υποδεχτώ την Κ. φρεσκοπλυμένος. Μπήκε με το μαύρο ριχτό φόρεμα που αποκάλυπτε το πολύ πλούσιο ντεκολτέ της. Σηκώθηκα να την υποδεχτώ, ελάχιστα μείναμε όρθιοι, μου είπε να ξαπλώσω κι ανέβηκε κι εκείνη στο κρεβάτι αφαιρώντας το φόρεμα μέσα από το οποίο φορούσε μόνο σουτιέν. -Ουάου! αναφώνησα μόλις αποκαλύφθηκε γυμνή μπροστά μου. Έκανα ατομικό ρεκόρ: είναι με διαφορά η πιο εύσωμη κοπέλα με την οποία έχω βρεθεί στο κρεβάτι, εντός κι εκτός μαγαζιών. Βυζιά μάλλον Ε. Σωματότυπος όχι για όλα τα γούστα αλλά κοπέλα με αυτοπεποίθηση και πολύ επικοινωνιακή, πριν και μετά το παιχνίδι.
Δεν κάνει την καλύτερη πίπα, όπως ανακοινώνει, κάνει όμως πολύ καλή πίπα και σίγουρα το τελειωτικό που έχει στο μενού είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Στα μείον ότι δεν ασχολήθηκε με τις μπάλες, όμως περιποιήθηκε το καυλί φιλότιμα, χέρι δεν πρέπει να έβαλε σχεδόν καθόλου, το πήρε και λίγο βαθιά, καμιά σχέση με την αερόπιπα άλλων κοριτσιών. Πριν η κατάσταση γίνει επικίνδυνη με ρώτησε πώς ήθελα να συνεχίσουμε. Μου έχει λείψει το CIM - η τελευταία κοπέλα που την έχυσα στο στόμα ήταν μια πιτσιρίκα έσκορτ μέσα Οκτώβρη, πολύ χλιαρή συνεδρία αλλά τουλάχιστον CIM της προκοπής - οπότε ζήτησα από την Κ. να συνεχίσουμε με το στόμα.
Και δεν το μετάνιωσα.

Μπορεί το πιπίνι με κορμί μοντέλου να είναι η μόνιμη φαντασίωση του υποψήφιου γαμιά, ιερόδουλων ή μη, όμως το α και το ω είναι το πώς θα φύγεις από το δωμάτιο. Τι να το κάνω το 20χρονο κορίτσι-ψυγείο, με το ύφος σε στυλ ¨τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω μ' αυτόν εδώ;" Που λέγοντας πίπα εννοεί να βάλει το κεφαλάκι στο στόμα της με λάστιχο και χωρίς να το αγγίζει, ενώ το κάνει 4-5 φορές τάκα-τούκα με το χέρι και κοιτάει να δει αν σηκώθηκε;
Χίλιες φορές λοιπόν να δώσω το ταπεινό εικοσαρικάκι στην Κ. Δεν είναι τέλεια, είναι όμως μια τίμια επιλογή, εκτός βέβαια εάν κανείς δεν μπορεί να λειτουργήσει με τον συγκεκριμένο σωματότυπο.
Να είσαι καλά κοριτσάρα μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.658
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, maradona7, Επιρρεπής και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού