Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 197 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πολλοστη φορα με μπαρμπορα αλλα δε εχω γραψει ποτε κριτικη για εκεινη .Οποτε θεωρω οτι χρειαζεται να υπαρχει αλλη μια θετικη κριτικη για την Μπαρμποραρα.Εμφανιση juicy milf ,μελαχρινη με μετριο στηθος ,οκ δε ειναι ανυπαρκτα αλλα δε ειναι και τεραστια Αλιονας Διδυμου. Ευδιαθετη μπηκε στο δωματιο και αρχισαμε το social ,το οποιο κατεχει σε υψιστο βαθμο.

Ξεκινησε μια μετρια πιπα (το μονο μετριο στις υπηρεσιες της) ,γλωσσοφιλα και ισπανικο. Αφου ηρθε πληρης στυση εβαλε προφυλακτικο και ανεβηκε απο πανω μου.Η ολη φαση κινηθηκε σε gfe ρυθμους,(κατεχει και το pse).Yστερα ,στηθηκε στα 4 οπου στην αρχη εγινε διεισδυση στο μουνακι της.Ξεκινησα με αργα σφυροκοπηματα τα οποια μετα εγιναν δυνατα.Επειδη ειχα καιρο να παρω το σουφρακι της, της ειπα να μπω απο εκει. Εβαλε λιγο σαλιο και μπηκα.Δε καταλαβα διαφορα με μουνι αλλα ηταν μια εγκεφαλικη αναγκη. Μολις βγηκα μου αλλαξε προφυλακτικο ,συνεχισαμε λιγο στα 4 και για το τελος της ειπα για ιεραποστολικο.

Αμεσως αλλαξε σταση και ανοιχτηκε. Επειδη η κορμοστασια, αλλα και η περιποιηση στο μουνακι θυμιζει λιγο alexis fawx ,ειχα κατασταλαξει οτι δε θα τελειωνα στο στοματακι της αλλα σε αυτη την σταση. Μετα απο ξανα gfe ρυθμους αλλα και οσο πιο δυνατα καρφωματα μπορουσα ,τελειωσα σε αυτην την σταση. Μου εβγαλε προφυλακτικο με σκουπισε ,μιλησαμε λιγο και με χαιρετησε ευχομενη καλες γιορτες αν δε ξαναπαω.

Την ξερω απο το 2015 και παραμενει σταθερη αξια.Αν θελεις να πας καπου στανταρ,οτι θα περασεις καλα δλδ, ειναι στις πρωτες επιλογες.Με καμια υπηρεσια ολα αυτα τα χρονια δε υπηρχε θεμα (ακου τα Διδυμου18α). Και με την τωρινη ολα καλα.Σχεδον αφαντη και διεκπεραιωτικη. Ευχομαι η Μπαρμπορα να ειναι καλα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
915
Πόντοι:
370
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, Ημεδαπος , perseas και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού